Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Mulalic Edis
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 28, 2024 7:32 pm

Sisaj ga "dijamante"
Grande Miske 💪

fcz
Kontakt:

pet jun 28, 2024 7:37 pm

Navijaci su Zeljo. Svi ostali su ili prolaznici ili protivnici.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Sky1
Kontakt:

pet jun 28, 2024 7:45 pm

Džeki kako žena kaže i to je to. Stvarno ne znam koja je razlika izmdjeu Hajduka i Želje, osim, ako to ima neke veze sa nekretninama i biznisom njegovim po Hrvatskoj, mada mislim da to nema veze s tim.

cikazubo
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:10 pm

Ja i dalje vjerujem da je ovo cisti novinarski senzacionalizam, stvarno vjerujem da nije bas toliko glup i povodljiv, ali ako se zaista ispostavi tacnim i fkt potpise za Hajduk, treba mu zabranit pristup Grbavici.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:14 pm

I meni je malo bezveze da "dodje u mahalu a da ne svrati". Vjerujem da je ovo vise zbog njegovih privatnih biznisa. Njemu sretno u svakom slucaju. Nijedan pojedinac nije Željezničar niti ce ikada biti.

Diverzant
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:15 pm

Sisaj ga tovaru
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

igla
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:15 pm

Ne mora ni u Želju doći, razumijem i to da nećeš u Gigo Premier Ligu, ali onda se oprosti gospodine u Feneru ili Emiratima nekom Al Uzehkesh FC, ali da dolaziš u Split u Hajduk, ako bude tačno, daleko ti kuća.

Jacksparrow
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:17 pm

U Hajduk prije nego u Želju nema nikakvog smisla kako god i koliko god neko drugacije mislio. Od Želje si krenuo tu i završi, opet koliko neko mislio da ti je Željo malo dao mnogo griješi. Željezničar ti je dao najviše.
FCŽ

avlami97
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:22 pm

Ako nije pozvan, kako da dođe? Glupo bi bilo da se sam nudi. Ipak je on neko u svijetu fudbala i to u svjetskim okvirima. Ako je pozvan, a odbio nas, e to bi po meni mogao biti problem. U svakom slučaju sretno mu gdje god bude igrao.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Jacksparrow
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:26 pm

I to je tacno da mi kao navijaci ga premalo želimo ili premalo pokazujemo. Dok isti ti navijaci hajduka za svakog igraca prave hajp 'vrime je' i isti taj Hajduk udovoljava željama navijača i pokusa kontaktirati svakog igraca oko kojeg se pokrene prica. Mi to ne radimo, mi cekamo da neko po sam po sebi ucini odredjeni korak.
FCŽ

Sky1
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:32 pm

Jaber na treningu.

Meha87
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:35 pm

Lud je onaj koji se vrati u zelju sa ovakvim navijacima. Poslje dvije lose utakmice bilo bi sabotira trenera, vrijeme za penziju, spominjanje porodice itd itd.

Dzezvar
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:47 pm

Jacksparrow je napisao/la:
I to je tacno da mi kao navijaci ga premalo želimo ili premalo pokazujemo. Dok isti ti navijaci hajduka za svakog igraca prave hajp 'vrime je' i isti taj Hajduk udovoljava željama navijača i pokusa kontaktirati svakog igraca oko kojeg se pokrene prica. Mi to ne radimo, mi cekamo da neko po sam po sebi ucini odredjeni korak.
Zato je Dinamo za njih svemirski brod jer oni udovoljavaju navijacima.....bitna razlika....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

fcz
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:48 pm

Meha87 je napisao/la:
Lud je onaj koji se vrati u zelju sa ovakvim navijacima. Poslje dvije lose utakmice bilo bi sabotira trenera, vrijeme za penziju, spominjanje porodice itd itd.
Mene taj lik uopste ne "pogadja"; bio bih mnogo sretniji da 3-4 najtalentovanija juniora zaigraju pravo dobro i da ih uspijemo zadrzati par sezona.

Ali ako cemo pricati o losem mentalitetu i pljuvanju kad krene lose, dole ga ceka isto ako ne i gore.

P.S. Kad smo se vec razvezali o bivsim igracima... :palacgore:

Stevanović za MeridianSportBH: "Partizan je moja prva ljubav, a Željo prava"
https://meridiansport.ba/featured/sinis ... MeOy1yyLmQ
Zadnja izmjena: fcz, dana/u pet jun 28, 2024 8:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Dzezvar
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:54 pm

avlami97 je napisao/la:
pet jun 28, 2024 8:22 pm
Ako nije pozvan, kako da dođe? Glupo bi bilo da se sam nudi. Ipak je on neko u svijetu fudbala i to u svjetskim okvirima. Ako je pozvan, a odbio nas, e to bi po meni mogao biti problem. U svakom slučaju sretno mu gdje god bude igrao.
A mora li se uvijek zvati?Moze li se nekada sam ponuditi da pomogne klubu?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Jacksparrow
Kontakt:

pet jun 28, 2024 8:58 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet jun 28, 2024 8:47 pm
Jacksparrow je napisao/la:
Zato je Dinamo za njih svemirski brod jer oni udovoljavaju navijacima.....bitna razlika....
Dinamo je posebna prica i za mnoge svemirski brod, Dinamo moze i platiti da im igrac dodje.
FCŽ

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 28, 2024 9:01 pm

Neka odigra godinu u Hajduku i onda godina kod nas i svi sretni.

Dajte ba beze krenulo neko pljuvanje a covjek uopste nije nista odlucio.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet jun 28, 2024 9:06 pm

Meha87 je napisao/la:
Dok su s druge strane u hajduku poznati kao jako tolerantni i obazrivi navijaci. Nakon dvije tekme bio bi balijander i sl.

Norsborg
Kontakt:

pet jun 28, 2024 9:09 pm

Sta nazovi navijaci pisu o Dzeki. Pljuju naseg najveceg igraca poslije rata. Dzeko ima ugovor, ne moze otici bez obestecenja nigdje, ni u Hajduk a naravno ni nama. Da li smo u stanju platiti visemilionsko obrstecenje cak i kada bi igrao besplatno. Nismo naravno. Ako ode u free transferu onda ga pljujte, ovako nadati se transferu jer i mi imamo procenat kao i do sada.

SamoNapad
Kontakt:

pet jun 28, 2024 9:22 pm

A da mi počnemo praviti novog Dzeku i Hadziahmetovica. Totalno bespotreban **** ide u pogrešnom smjeru .
Daj Odinaku i veznih kakvih da se borimo za vrh .

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava