A gdje si to vidio da je izrastao u ozbiljnog igrača, tj., kako se mjeri to da li je ozbiljan ili ne?
Meni je drago zbog momka. U fudbalu sam čitav život i vrlo dobro znam šta pričam, kako sam došao do zaključka bojim se da nećeš skontati, pa nemam potrebu ni da objašnjavam. ZivioooLudvig Leple je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 8:25 pmA gdje si to vidio da je izrastao u ozbiljnog igrača, tj., kako se mjeri to da li je ozbiljan ili ne?
Ne pljujem, samo iznosim činjenice. Da svi hoćemo realno i objektivno gledati bilo bi nam bolje.
Na dobro urađenom youtube klipuLudvig Leple je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 8:25 pmA gdje si to vidio da je izrastao u ozbiljnog igrača, tj., kako se mjeri to da li je ozbiljan ili ne?
Kakva je situacija sa onim stoperom iz Slobode. Citam da ga traze i Sarajevo, Velez i Zrinjski. Naravno ako je to uopšte istina.cikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 3:35 pmBubalo i Derviši pomoćnici, Gušo trener golmana, Seferović kondicioni i Krajina analitičar. Možda, nije još sigurno da će sutra, najbolje da sačekamo.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 3:32 pmCikoradovic ko ce ciniti strucni stab,znaci sutra bi moglo potpisat prvo pojacanje ?
Mozda misli na HajradinovicaLudvig Leple je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 8:35 pmMa ne, fakat me zanima. Ako igra u ekipi koja je ispala iz lige i koja je skupila 18 bodova, kako je onda napredovao.
To što si ti u fudbalu čitav život ne znači da si i u pravu.
Haris Hajdarević je ubjedljivo najlošiji zadnji vezni igrač kojeg smo imali u posljednjih 15 godina. Igrač koji ne zna dati preciznu niti jednu dugu loptu, a i veći broj "bližih pasova" jednostavno nije igrač.
Ne trebaš ti meni ništa pojašnjavati.
Nas budzet je slicniji Gosku, Posusju i Slogi, nego li konama, Borcu i Zrinjskom. Druga stvar, Guardiola da je sa svojim Cityjem ove sezone igrao u nasoj ligi bi zavrsio iza Borca, jer je na pocetku sezone odluceno da oni uzimaju ligu. Cak se i Zrinjski morao pomiriti sa tim iako znaju svi da su bolji. Isto tako je na pocetku odluceno koje 4 ekipe ce ici u Evropu, politicki sve. Tako da nas nivo je sad ta borba od 5. do 7. mjesta i gradjenje temelja za neka bolja vremena. Sve ostalo je valjanje gluposti i nerealno za ocekivati.fanaticZeljin je napisao/la:Jok nego trebamo reci kako nam je cilj biti bolji od Goska, Posušja , Sloge , ako im nije Evropa cilj u ovoj smijesnoj ligi nisu trebali ni dolazitisantakuruz je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 1:19 pmNa osnovu cega mozemo reci da cilj treba da bude jedan trofej? Pa nismo doveli Marottu iz Intera i Kloppa pa da kazemo e to je to, sad napadamo vrh. Mi smo u prosloj sezoni imali ogromnih problema sa funkcionisanjem kluba i sa sportskim segmentom. Drugacije bi bilo da je klub bio poslozen vrhunski, finansijski odlicno stoji i mi zakazali samo rezultatski zbog pogresnih procjena sa trenerom i nekim igracima. Mi ovu sezonu krecemo bukvalno haman od nule, ne znamo uopste na sta ce liciti igracki kadar (koji je bio grozan proslu sezonu), ne znamo sta mozemo ocekivati od SD-a a donekle ni od trenera. Koliki god optimisti bili, nema nijednog parametra na osnovu kojeg neko moze reci da treba da napadnemo trofej. To bi bilo neozbiljno i moze biti izuzetno kontraproduktivno po nas. Sta ako u startu ne krenemo dobro, a sto je jako realno s obzirom na novog trenera, dosta promjena oko igrackog kadra? Odmah ce se svi hvatati toga kako smo kandidat za titulu a u 5 kola osvojili 7 bodova i kako je sezona odmah u startu propala. Eto ga odmah pritisak na trenera i na klub.fanaticZeljin je napisao/la: Daj ba dosta smo vise ponižavali sami sebe , nama treba da bude cilj trofej jedan i borba za Evropu
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ta prica da je city tu ne bi uzeli titulu, je za malu djecu.amar92 je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 9:49 pmNas budzet je slicniji Gosku, Posusju i Slogi, nego li konama, Borcu i Zrinjskom. Druga stvar, Guardiola da je sa svojim Cityjem ove sezone igrao u nasoj ligi bi zavrsio iza Borca, jer je na pocetku sezone odluceno da oni uzimaju ligu. Cak se i Zrinjski morao pomiriti sa tim iako znaju svi da su bolji. Isto tako je na pocetku odluceno koje 4 ekipe ce ici u Evropu, politicki sve. Tako da nas nivo je sad ta borba od 5. do 7. mjesta i gradjenje temelja za neka bolja vremena. Sve ostalo je valjanje gluposti i nerealno za ocekivati.fanaticZeljin je napisao/la:Jok nego trebamo reci kako nam je cilj biti bolji od Goska, Posušja , Sloge , ako im nije Evropa cilj u ovoj smijesnoj ligi nisu trebali ni dolazitisantakuruz je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 1:19 pmNa osnovu cega mozemo reci da cilj treba da bude jedan trofej? Pa nismo doveli Marottu iz Intera i Kloppa pa da kazemo e to je to, sad napadamo vrh. Mi smo u prosloj sezoni imali ogromnih problema sa funkcionisanjem kluba i sa sportskim segmentom. Drugacije bi bilo da je klub bio poslozen vrhunski, finansijski odlicno stoji i mi zakazali samo rezultatski zbog pogresnih procjena sa trenerom i nekim igracima. Mi ovu sezonu krecemo bukvalno haman od nule, ne znamo uopste na sta ce liciti igracki kadar (koji je bio grozan proslu sezonu), ne znamo sta mozemo ocekivati od SD-a a donekle ni od trenera. Koliki god optimisti bili, nema nijednog parametra na osnovu kojeg neko moze reci da treba da napadnemo trofej. To bi bilo neozbiljno i moze biti izuzetno kontraproduktivno po nas. Sta ako u startu ne krenemo dobro, a sto je jako realno s obzirom na novog trenera, dosta promjena oko igrackog kadra? Odmah ce se svi hvatati toga kako smo kandidat za titulu a u 5 kola osvojili 7 bodova i kako je sezona odmah u startu propala. Eto ga odmah pritisak na trenera i na klub.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Klasično podizanje cijene, Husara je namazan menadžer. Ne bi me čudilo da ga niko od ovih ostalih i ne traži. Gledao sam ga ove sezone 5-6 puta i nisam primijetio ništa specijalno. Ne odstupa od ostalih igrača Prve lige FBiH sto znaci da i nije bas spreman za nivo iznad.ublehas je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 9:31 pmKakva je situacija sa onim stoperom iz Slobode. Citam da ga traze i Sarajevo, Velez i Zrinjski. Naravno ako je to uopšte istina.cikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 3:35 pmBubalo i Derviši pomoćnici, Gušo trener golmana, Seferović kondicioni i Krajina analitičar. Možda, nije još sigurno da će sutra, najbolje da sačekamo.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 3:32 pmCikoradovic ko ce ciniti strucni stab,znaci sutra bi moglo potpisat prvo pojacanje ?
Objektivno nemas pojma dok tako donosis zakljucke.Ludvig Leple je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 8:48 pmNe pljujem, samo iznosim činjenice. Da svi hoćemo realno i objektivno gledati bilo bi nam bolje.
Haris je taraba čiji god da je.
Durgo, nisu price za malu djecu. Na pocetku sezone sam sjedio u drustvu jednog covjek u savezu i on izdiktira prve 4 ekipe. Nakon sto je Zrinjski izborio grupe i uzeli rekordnu svotu para, a Borac lagano od nas izgubi. Ja tad naivan, govorim Zrinjski je prejak da sebi dopusti to , pogotovo ovakav Borac. On se smije i kaze to je vec dogovoreno, ljudi iz Zrinjskoj to znaju.TheBlue je napisao/la:Ta prica da je city tu ne bi uzeli titulu, je za malu djecu.amar92 je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 9:49 pmNas budzet je slicniji Gosku, Posusju i Slogi, nego li konama, Borcu i Zrinjskom. Druga stvar, Guardiola da je sa svojim Cityjem ove sezone igrao u nasoj ligi bi zavrsio iza Borca, jer je na pocetku sezone odluceno da oni uzimaju ligu. Cak se i Zrinjski morao pomiriti sa tim iako znaju svi da su bolji. Isto tako je na pocetku odluceno koje 4 ekipe ce ici u Evropu, politicki sve. Tako da nas nivo je sad ta borba od 5. do 7. mjesta i gradjenje temelja za neka bolja vremena. Sve ostalo je valjanje gluposti i nerealno za ocekivati.fanaticZeljin je napisao/la: Jok nego trebamo reci kako nam je cilj biti bolji od Goska, Posušja , Sloge , ako im nije Evropa cilj u ovoj smijesnoj ligi nisu trebali ni dolaziti
Ti nikada nisi imao klub koji je za 30% bolji od ostalih.
Zrinjski se blizi tome, ali nema tog sudije koji tebi moze uzetiti titulu ako si ti konstantno dobar i meljes sve...