I logicnocikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 1:22 pmKarine ali realno.
I logicnocikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 1:22 pmKarine ali realno.
Nardin Mulahusejnović
Mislim da je štoper u pitanjuSamoNapad je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 4:04 pmNardin Mulahusejnović![]()
Jeste, samo ne kontam kako i zašto? Otac pitar, a menadžer Husarić, znači kombinacija da te žigne.
@kruzik na aparatima, eto Husare eto ludilacikoradovic je napisao/la:Jeste, samo ne kontam kako i zašto? Otac pitar, a menadžer Husarić, znači kombinacija da te žigne.
Šta je sa Šukilovića? Ne razumijem čemu dovođenje štopera, imamo dva crnogorca, Drina, Coca...E sad jedino ako jedan neće u penziju a drugi odlazi.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 4:12 pmJeste, samo ne kontam kako i zašto? Otac pitar, a menadžer Husarić, znači kombinacija da te žigne.
Ništa, šta će biti, čeka trenera pa da potpiše. Cocalić koliko ja znam, nema namjeru, promijeniti mišljenje. Mahmić je bio na posudbi, Drina nije igrač, jedan Crnogorac je bek, nije klasični štoper.GegenPress je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 4:35 pmŠta je sa Šukilovića? Ne razumijem čemu dovođenje štopera, imamo dva crnogorca, Drina, Coca...E sad jedino ako jedan neće u penziju a drugi odlazi.
Jel ide u penziju cocalic ili nastavljacikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 4:40 pmNišta, šta će biti, čeka trenera pa da potpiše. Cocalić koliko ja znam, nema namjeru, promijeniti mišljenje. Mahmić je bio na posudbi, Drina nije igrač, jedan Crnogorac je bek, nije klasični štoper.GegenPress je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 4:35 pmŠta je sa Šukilovića? Ne razumijem čemu dovođenje štopera, imamo dva crnogorca, Drina, Coca...E sad jedino ako jedan neće u penziju a drugi odlazi.
Prema trenutnom, kraj karijere, kao što rekoh.Meha87 je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 4:42 pmJel ide u penziju cocalic ili nastavljacikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 4:40 pmNišta, šta će biti, čeka trenera pa da potpiše. Cocalić koliko ja znam, nema namjeru, promijeniti mišljenje. Mahmić je bio na posudbi, Drina nije igrač, jedan Crnogorac je bek, nije klasični štoper.GegenPress je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 4:35 pmŠta je sa Šukilovića? Ne razumijem čemu dovođenje štopera, imamo dva crnogorca, Drina, Coca...E sad jedino ako jedan neće u penziju a drugi odlazi.
Amoah je potpisao sa nama 31.07.22, 1+1 (automatski), znači tu je do 31.07.24. Zastupnik hoće duple pare, znači negdje oko 8k, možda malo jače. Prema trenutnoj statistici on to ne zaslužuje.GegenPress je napisao/la: ↑pon jun 10, 2024 4:48 pmKad već idu pitanja i odgovori, šta je sa Amoaha?
Trazi , Hasukic najvjerovatnije cim nas Husaric hvali po fb, nece to na dobro