Zbog cega mislis da je rjesenje sa dionicama nemoguce? Ja sam iskreno cuo samo da se spominju dionice ali stvarno ne znam kako bi to izgledalo, kakav je model u pitanju.rodrigo87 je napisao/la:Bezobrazno guranje nemoguceg rjesenja za klub u vidu dionica i to u jeku pregovara sa investitorom je petljanje i krajnje bezobrazno.
Nikada niko nije ozbiljno uzeo u razmatranje taj prijedlog.Isto kao i prijedlog da klub krene u preimenovanje pomocnog terena sa zelene povrsine u gtadjevinsku,cime bi vrijednost bila znatno povecana.Zasto nije to znaju ljudi u klubu.santakuruz je napisao/la: ↑pet maj 31, 2024 9:46 pmZbog cega mislis da je rjesenje sa dionicama nemoguce? Ja sam iskreno cuo samo da se spominju dionice ali stvarno ne znam kako bi to izgledalo, kakav je model u pitanju.rodrigo87 je napisao/la:Bezobrazno guranje nemoguceg rjesenja za klub u vidu dionica i to u jeku pregovara sa investitorom je petljanje i krajnje bezobrazno.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Vjerovatno, puno izdašnija ponuda od naše, a njemu zadnji voz da nešto zaradi. Mislim da nismo puno izgubili, okrenuti se Kuprešaku ili Čubrilu.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sub jun 01, 2024 11:07 amLucic karijeru nastavlja u Slaven Belupo?
Nisam ništa čuo što se tiče napadača, iskren da budem brine me malo to, a tu nam baš škripi. Sačekajmo još malo, možda SD uspije pronaći stranca. Haračić neće ostati.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sub jun 01, 2024 11:34 amCikoradovic po meni i kupresak i cubrilo jako dobra rijesenja,posto sam iz Konjica poznajem cubrila jako ozbiljan momak i sportski zivi,pregovara li se s nekim napadacem ili ce mo i dalje gledat haracica ?
Imas napadaca Zuban,Boljevic..GegenPress je napisao/la: ↑sub jun 01, 2024 11:56 amMi smo bili u borbi za opstanak jer nije imo ko gola dat, znači treba nać napadača kako god znaju i umiju, Sloga je pravi primjer, sa Vidićem u borbi za Evropu nakon njegove povrede završili su ispod nas...riješi se Haračića i Krpića i dadni te pare jednom koji može prebacit 10 golova makar.
Puno je bolje dovesti mlađe igrače radi prodaje , ako imamo Pare za Kuprešaka to je prava opcija .cikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 01, 2024 11:20 amVjerovatno, puno izdašnija ponuda od naše, a njemu zadnji voz da nešto zaradi. Mislim da nismo puno izgubili, okrenuti se Kuprešaku ili Čubrilu.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sub jun 01, 2024 11:07 amLucic karijeru nastavlja u Slaven Belupo?
Slažem se, ipak on ima 29 godina, nije to malo. Kuprešak (23), Čubrilo (26), Alić (24).SamoNapad je napisao/la: ↑sub jun 01, 2024 12:50 pmPuno je bolje dovesti mlađe igrače radi prodaje , ako imamo Pare za Kuprešaka to je prava opcija .cikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 01, 2024 11:20 amVjerovatno, puno izdašnija ponuda od naše, a njemu zadnji voz da nešto zaradi. Mislim da nismo puno izgubili, okrenuti se Kuprešaku ili Čubrilu.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sub jun 01, 2024 11:07 amLucic karijeru nastavlja u Slaven Belupo?
Nije glavni razlog borbe za opstanak slaba realizacija, nego cinjenica da nismo ni stvarali sanse, tj. Imali smo slab i bezvoljan vezni red i slaba krila. Da Krpic igra u Zrinjskom davao bi golova kao Bilbija. Krpa treba ostati da se rotira s novim napadacem, a ako ne dodje novi onda da ostane prvi napadac uz, nadajmo se, bolja krila i vezni red.GegenPress je napisao/la: ↑sub jun 01, 2024 11:56 amMi smo bili u borbi za opstanak jer nije imo ko gola dat, znači treba nać napadača kako god znaju i umiju, Sloga je pravi primjer, sa Vidićem u borbi za Evropu nakon njegove povrede završili su ispod nas...riješi se Haračića i Krpića i dadni te pare jednom koji može prebacit 10 golova makar.
U kontaktu smo sa njim i sa Stupčanicom.
Upravni odbor uspostavljen prije neki dan,kako mislite da neko ispregovara igraca....nemas s.d. nemas trenera...GegenPress je napisao/la: ↑sub jun 01, 2024 11:11 amHoće to tako kad smo kilavi, nikakvi...ne zna se ni ko pije ni ko plaća.