Ja sam u politickom dobrovoljnom izgnanstvu meni neJma represijeLARS1921 je napisao/la:Ako dođe Štilić ja dajem ostavku, a pošto sam rekao da niko neće doći znači ostavke NEMA !!!
Sad vam ide još gora represija

Pusti Štilu, nije on Janez je

Ja sam u politickom dobrovoljnom izgnanstvu meni neJma represijeLARS1921 je napisao/la:Ako dođe Štilić ja dajem ostavku, a pošto sam rekao da niko neće doći znači ostavke NEMA !!!
Sad vam ide još gora represija
Čuj slovenac da nam dođe, štat je. Pa ti ne znaju lopte ošutat, prevareModel1964 je napisao/la:Ja sam u politickom dobrovoljnom izgnanstvu meni neJma represijeLARS1921 je napisao/la:Ako dođe Štilić ja dajem ostavku, a pošto sam rekao da niko neće doći znači ostavke NEMA !!!
Sad vam ide još gora represija![]()
Pusti Štilu, nije on Janez je![]()
Kako nisko smo spaliLARS1921 je napisao/la:Čuj slovenac da nam dođe, štat je. Pa ti ne znaju lopte ošutat, prevareModel1964 je napisao/la:Ja sam u politickom dobrovoljnom izgnanstvu meni neJma represijeLARS1921 je napisao/la:Ako dođe Štilić ja dajem ostavku, a pošto sam rekao da niko neće doći znači ostavke NEMA !!!
Sad vam ide još gora represija![]()
Pusti Štilu, nije on Janez je![]()
Tebe cekamo, gdje si do sadPlava Porodica je napisao/la:Selam.
Sprema se atentat na glavnu poslije?![]()
Jesmo na broju svi?
Očekujem potvrdu ostalih članova teme.Leon_Professional je napisao/la:Tebe cekamo, gdje si do sadPlava Porodica je napisao/la:Selam.
Sprema se atentat na glavnu poslije?![]()
Jesmo na broju svi?![]()
![]()
![]()
Sve je spremno budi u pripravnosti.
Jos samo da obecas 100 000 radnih mjesta, pustis bradu i obojis je u ridju.irfo je napisao/la:Nisam ja neznalica ko oni moj model , nije prvi put da se to radi, ujutro ocekujem kolektivne ostavke i storma i izlije i larsa i sviju, i onda mi dolazimo na vlast