U kojoj valuti KM ili Eur.cikoradovic je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 11:01 amTačno, nažalost, Bruno nas je sam koštao oko 40-45.000 u jako kratkom periodu.
Ovoliku cifru imao, mi nismo normalni.cikoradovic je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 11:34 amKM. Oko 10-11.000 je imao mjesečno. Ne znam da li je šta tražio prilikom raskida.
Nije problem plata Amara nego ugovor na 4 godine koji se nije mogao raskinut i isplaćivali smo ga do nekidan...cipiripi je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 11:57 amOvoliku cifru imao, mi nismo normalni.cikoradovic je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 11:34 amKM. Oko 10-11.000 je imao mjesečno. Ne znam da li je šta tražio prilikom raskida.
Sada vracam film i onaj njegov intervju gdje je rekao "ma za 5 minuta sam se dogovorio sa Bekricem i Upravom", pa za ovu cifru ne bi ni ja razmisljao duze od 5 minuta.
Ne tako davno smo drvlje i kameneje na Amara Osima koji je "sam sebi" bio odredio platu od 8000 KM, ali vidimo da se sportski bas razbacivao s parama.
Svakom treneru bih odredio plate po kvartalu. Prvi kvartal plata ti je 5000 KM, ako pokazes rezultate plata ti se povecava određeni procenat a ako napravis rezultat neka ima i 20 000 KM, ali ako ce i klubu donijeti barem 1 milion.
Još kad dodamo da je tada 8.000KM bilo dosta više nego danas 10-11.000...milanribar je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 12:09 pmNije problem plata Amara nego ugovor na 4 godine koji se nije mogao raskinut i isplaćivali smo ga do nekidan...cipiripi je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 11:57 amOvoliku cifru imao, mi nismo normalni.cikoradovic je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 11:34 am
KM. Oko 10-11.000 je imao mjesečno. Ne znam da li je šta tražio prilikom raskida.
Sada vracam film i onaj njegov intervju gdje je rekao "ma za 5 minuta sam se dogovorio sa Bekricem i Upravom", pa za ovu cifru ne bi ni ja razmisljao duze od 5 minuta.
Ne tako davno smo drvlje i kameneje na Amara Osima koji je "sam sebi" bio odredio platu od 8000 KM, ali vidimo da se sportski bas razbacivao s parama.
Svakom treneru bih odredio plate po kvartalu. Prvi kvartal plata ti je 5000 KM, ako pokazes rezultate plata ti se povecava određeni procenat a ako napravis rezultat neka ima i 20 000 KM, ali ako ce i klubu donijeti barem 1 milion.
Kanton objavljuje javni poziv na koji se javlja opstina Novo Sarajevo koja dobija sredstva a ona dalje vrsi placanja situacija itd barem mislim da je tako negdje receno jer se mi kao UG ne mozemo prijaviti na takav poziv.kvalitet je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 10:14 amIskreno, ja ne znam ni kako će to ići. Hoće li nama prebaciti pare, pa da mi provedemo tender ili će oni provoditi tender? To mi je prva od mnogih nepoznatih…SanMan je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 12:08 amSa ovim SŠ i plus još A.Adžemom i sa trenutnim igračkim kadrom bez problema bi bili među prvih šest ekipa a vjerovatno bi i izborili Evropu plus još što bi imali najmanje dva mlada za dobru prodaju.
Što se tiče izgranje Juga ne kontam u ćemu je uopšte problem ako je kanton odobrio pare a oćina dozvole - ispade ko da mi (uprava) namjerno nećemo
Uprava oglasi se ko koči
Apsolutno tačno. Ali problem je kad se objavi vijest da smo poslovali u plusu milion i po, a većina pročita samo tu rečenicu, pa izvlači pogrešne zaključke. Što vidimo na društvenim mrežama, portalima i sl.ficobahtic je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 1:28 pmnema nama nista bez investitora, jedini nacin da budemo samoodrzivi i da funkcionisemo bez struktura vlasti i pozajmica.
Pa zar stvarno mislis da ce Pjanic doci u ovu vukojebinu, da mu dijete trenira po livadama Bosne hahahaMiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 2:24 pmZašto ne bi pitarima pokvarili planove i posao, ako smo već blizu investitora?
Pjanke, nema ti halala ako odeš na lavor.
![]()
Ako je Vrančić došao koji je igrao englesku premijer ligu, zašto ne bi Pjanić došao? Nadam se da će kao naš navijač odbiti pitare. Petev im se nudi.flux je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 3:24 pmPa zar stvarno mislis da ce Pjanic doci u ovu vukojebinu, da mu dijete trenira po livadama Bosne hahahaMiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 2:24 pmZašto ne bi pitarima pokvarili planove i posao, ako smo već blizu investitora?
![]()
Hvale se da su zavrsili Rahmanovica i Besicaflux je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 3:24 pmPa zar stvarno mislis da ce Pjanic doci u ovu vukojebinu, da mu dijete trenira po livadama Bosne hahahaMiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 2:24 pmZašto ne bi pitarima pokvarili planove i posao, ako smo već blizu investitora?
![]()
To je za one koji prate Zelju od prosle godine a mi malo stariji znamo situacije iz proslih godina. Samo investitor i jedan gazda sa profesionalnim timom ljudi oko sebe. Od volontera nema hajra inace patnja i strah svake naredne godinekvalitet je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 1:32 pmApsolutno tačno. Ali problem je kad se objavi vijest da smo poslovali u plusu milion i po, a većina pročita samo tu rečenicu, pa izvlači pogrešne zaključke. Što vidimo na društvenim mrežama, portalima i sl.ficobahtic je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 1:28 pmnema nama nista bez investitora, jedini nacin da budemo samoodrzivi i da funkcionisemo bez struktura vlasti i pozajmica.
Nadam se da su ozbiljna pisma u pitanju ali da sacekamo 26 Maj i valjda se oglase iz kluba po tom pitanju.cikoradovic je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 1:40 pmPristigla su neka pisma namjere u klub.
Očekuje se da će pristići još neka sa tla Saudijske Arabije. To je nakon puta naše delegacije (radne grupe) tamo.