kaze se nayebAo...Dzezvar je napisao/la: ↑sri maj 01, 2024 5:34 amBosnje,turci i arapii odnosno svi ovi sto se selamaju su najavece varalice,lazovi i prevaranti...jos uz to ako tespih nosa po rukama nayebo si braco moj samo tako..govorim ti iz iskustva jer se svaki dan srecem sa takvim.salle86 je napisao/la: ↑sri maj 01, 2024 12:01 amMeni je najjače kad bošnjo počne pričati o varalicama i varanjima
Druže, mi bi mater prevarili da se pruži prilika
Ne svi, ali ko nacija smo općenito ublehe
Zato i jesmo tu gdje smo bili 90-ih, ni metar se pomakli nismo, i vazda su svi drugi krivi i svi su drugi lopovi samo kod nas poštenje i selam alejk
De ba
Samo mi je žao što neće igrati Nukić, jbm li mu pleme krkansko. U rangu mi je sa Vehabovićem, mame mi mile ja bi ih iskramponir'o samo tako...Dzezvar je napisao/la: ↑pet maj 03, 2024 7:42 amIdemo dobiti ovo veceras kako znamo i umijemo te tako i matematicki osigurati opstanak.
I odmah koliko je sutra krenuti u pripreme za narednu sezonu.Prije svega mislim na reorganizaciju rukovodecih struktura kluba,jer sa ovim trenutnom nam je mrka kapa.Pored zaista iskrene zelje da pomognu ocigledno je da ne znaju kao rukovoditi jednim fudbalskim klubom.Mi od prvog kola moramo istaknuti borbu za prva 4 mjeata u ligi,jer sve ispod toga nam garanruje istu ovu situaciju kao i ove sezone posebno jer ispadju 4 kluba.Kuhinje ce krenuti od prvog kola.
Uz to sve imat cemo i taj famozni var koji ce biti samo takva smjjurija...vise ti nece biti vazne sudije na terenu nego oni koji sjede u var sobi....Na kraju vidimo kako to funkcionise u regionu a i sire....tako da....Samo jesna osoba ne smije da bude blizu kluba a svi znamo koja je....
Idemo matematicki osigurati opstanak,te ako nam se ukaze mogucnost natrpati ove hhusiceve papke do vrha posebno jer ni oni nisu imali milosti prema nama....jurisssss
Da smo sredina kako treba. Jedna sezona ili polusezona bi bila marketinski boom u svakom smislu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 03, 2024 9:52 amJel bolje da nam dođe Džeko ili da se proda u Saudiju hm
ko ne dodje otpale mu usi....
Ko ne dodje nek ga glodje.
Tebi nema vise sta otpasti sem usiju.....