Muftić odbranio šut u posljednjim sekundama, svaka čast, ali i dalje moje mišljenje je nepromijenjeno za njega. Nesiguran tokom cijelog meča, niti jedno ispucavanje nije bilo precizno, dva puta mu ispada lopta iz ruku i sam sebe dovodi u problem eto da bude povrijeđen, a da ne govorim da možemo primiti gol.
Dalje, da li mi neko može objasniti izjavu trenera:
"Kod drugog crvenog kartona svaka čast Cocaliću što je ostavio ekipu u egalu, na 0:0, i uz pomoć njega smo uzeli bod, rekao je Bruno Akrapović. "
Da li je ovo mislio ironično ili stvarno komentar da pohvali Cocalića? Ako ovo stvarno Bruno misli, onda je dobro zaglibio u sranju sa igračima i očigledno je da neki igrači jednostavno moraju igrati, odron. Ne vjerujem da je ovo izjavio...
Ja kako sam doživio crveni karton Cocalića je ovako, štoper sa izuzetnim iskustvom i igračkom karijerom dozvoljava da ga nadskoči najniži igrač na terenu, loptu glavom gura sebi u for, pretrčava štopera i ovaj ga ruši s leđa. Da budemo jasni crveni karton se mogao dati, a i nije, ako uzmemo da je Cavnić bio posljednji igrač odbrane. Samo mislim da je ovdje u pitanju putanja kojom se kretao Keremh, a to je bilo drito prema golu.
Da ponovimo da i Štilić ne može više igrati iole ozbiljan fudbal, hvala mu na svemu, ali vrijeme je na kraju sezone da se oprosti zajedno sa Cocalićem.
Vidim iznad komentar za Krpića kako nije osvojio niti jedan duel i da je bio loš. Krpić je sinoć izgubio samo jedan ili dva zračna duela, a imao ih je mnogo sinoć obzirom da smo igrali na ho ruk, izbi, nabi. U jednom trenutku mi se učinilo da je njih 16 na terenu, a nas 9.