Ko Liverpoolcikoradovic je napisao/la: ↑pet apr 05, 2024 10:22 amKako čujem mogli bi u Modriči početi u 4231 (433) formaciji.
Logicno
Ko Liverpoolcikoradovic je napisao/la: ↑pet apr 05, 2024 10:22 amKako čujem mogli bi u Modriči početi u 4231 (433) formaciji.
Svi pobrojani su iza sebe ostavili ogromne dugove. Dovoljan razlog da nam više ne pomažu na taj način. Vratite SVE dugove koje ste napravili, pa se onda javljajte.south side je napisao/la: ↑pet apr 05, 2024 10:52 amZujo ,Kozaric, gredic Badzak:pomoć je odbijena sa konstastacijom da je situacija pod kontrolom
https://faktor.ba/sport/fudbal/bivsi-ce ... lje/184708
Ja kako sam čuo (ne znam je li istina) oni nisu odbijeni u januaru, čak su ljudi iz skupštine pričali sa njima, kao i sa svim bivšim predsjednicima, nego oni nisu htjeli da zvanično uđu u klub. Navodno su htjeli da budu neka "vlada iz sjene". Naši su im ponudili da se kandiduju za UO, i da Skupština glasa, a oni nisu pristali. Opet ponavljam, "pošto kupio, poto prodo"Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet apr 05, 2024 10:40 amCikoradovic znaa li se ista hoce li skupstina usvojit ostavke ovih ubleha,vidim izasao clanak na faktoru greda i ostala ekipa spremna je ponovo da pomogne,iako su ih odbili u januaru ?...
To već ima puno više smisla. I Tanović je govorio da bi trebali arapi nastaviti slati mlade igrače nama. Prema tome, nikome u klubu ne odgovara da ne igra Jaber.cikoradovic je napisao/la: Jaber očigledno ima problem sa Brunom, odnosno, izjava Jozaka, gdje je Bruno osjetio da mu neko nameće nešto, pa ga je posadio na klupu. A da bi nam valjao u kreaciji napada, bi, sigurno.
To je jedino ispravno, tako da molba za sve, zbog Zelje - uradite sta mozete, samo da se ovo pregura. Onda radite vam je na volju. Navijaci nece zakazati nikada.cikoradovic je napisao/la: ↑pet apr 05, 2024 10:15 am- Trebamo se svi skupiti, ako se može pomoći, staviti se na dispoziciju. Sve može stati u jednu rečenicu, a svaka druga priča u ovom trenutku je nebitna - kazao nam je Gredić.
To što ti ne znaš da je bila posjeta, ne znači da je nije bilo. Sad je javno, tad nije bilo.
Znači da posjete nemaju efekta.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet apr 05, 2024 12:16 pmTo što ti ne znaš da je bila posjeta, ne znači da je nije bilo. Sad je javno, tad nije bilo.
Znam sta vidim. Ocigledno nije imalo nekog efekta, ako je i bilo takve posjete.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet apr 05, 2024 12:16 pmTo što ti ne znaš da je bila posjeta, ne znači da je nije bilo. Sad je javno, tad nije bilo.
Pa vidis da izjavljuju da je tada bilo zlatno doba kluba, ne spominje nijedan da nisu investirali u klub ni marke, da su ostavili iza sebe milionske klubove a trenutnim oni spočitavaju što obećavaju infrastrukturne projekte a nema futbola.avlami97 je napisao/la: ↑pet apr 05, 2024 11:25 amSvi pobrojani su iza sebe ostavili ogromne dugove. Dovoljan razlog da nam više ne pomažu na taj način. Vratite SVE dugove koje ste napravili, pa se onda javljajte.south side je napisao/la: ↑pet apr 05, 2024 10:52 amZujo ,Kozaric, gredic Badzak:pomoć je odbijena sa konstastacijom da je situacija pod kontrolom
https://faktor.ba/sport/fudbal/bivsi-ce ... lje/184708