ubaceni element je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 10:47 pm
salle86 je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 10:36 pm
ubaceni element je napisao/la: ↑sub mar 30, 2024 10:18 pm
Moze donijeti da nemamo ni za plate i da se ekipa prepusti sama sebi dok se ne pojavi neko da preuzme klub, to nam je bas potrebno.
Nisam znao da ovi ljudi u klubu daju svoje pare za plate igrača, pa kad odu da će i pare nestati. De ba.
Zbog čega da ostanu, šta su to pokazali da znaju i umiju ?
Predsjednik skupštine i njegov zamjenik nastave kao vd do izbora novih.
Ovi svakako samo što rade je da ono što dođe novca "sa treće strane" proslijede na troškove. Eto kakvi su nam standardi da nam je to vrh, da pare koje neko donese u klub ne pokradu već proslijede. Mada i ovo "ne pokradu" nije 100% sigurno i ne znači da nama tala
Brate ne znam jel moram crtati, ebe mi se za ljude iz kluba i nek idu svi, ali ne sada! Kad vec nisu otisli nakon fijaska s Arapima ne moze ni sada da idu. Sad da odu mi dok se uhavizamo i nadjemo zamjene ispali smo. Ili da nam se uvale brzinska rjesenja u vidu spasioca Amara i Tureta, jer su botovi vec krenuli. Jel nam to treba? Nek ovi izguraju do kraja sezone i opstanu u ligi kako znaju i umiju, a onda tutanj!
A ja mislim da niti znaju niti umiju. Jer su upravo to do sad pokazali. Da je nama ako ostanu oni, federalka realnost. I šta onda, onda nek idu jel' ?
I hoće, jer nema se nikakve odgovornosti za neučinjeno. Njima da je Željo na prvom mjestu, alarme bi popalili najkasnije nakon poraza od Zvijezde. Jer od onakve ekipe kad se izgubi i na onaj način, moraš se zapitati kako dalje.
Tako da opet, kažem po meni, nama je sasvim isto ostali ovi do kraja ili ne. Mi kao klub smo raštimani orkestar, ne možeš pokazati prstom u jedan meč do kraja gdje možeš reći eto tu ćemo uzeti bodove (sigurno), a za opstanak moraš pobjediti nekoga, ili više njih.
Pa pogledaš samo njihove reakcije, njihove komentare, to koliko im je stalo nakon svakog poraza, i sve ti bude jasno. Tu da ima pravog, onog istinskog iskrenog Željovca, makar bi nešto zakotrljao, ne bi samo gurnuo još jednu blamažu pod tepih i idemo dalje, do novog kiksa, za 7 dana.
A ta priča ako odu oni doći će babaroge, ja u to ne vjerujem. Moguće je, ali isto kao što je moguće i da će doći neko normalan. Jer realno ovi su zatvorili vrata svakome ko je nešto i pokušao u klubu. Nemojmo se zavaravati
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍