Koji je problem sa Žujom?struja je napisao/la: ↑uto feb 06, 2024 11:31 pmI Žujo kao šlag na torturodrigo87 je napisao/la: ↑uto feb 06, 2024 11:15 pmKozaric, Durakovic, Zuhanovic, Brajlovic. Nemam rijeci zaista.cikoradovic je napisao/la: ↑uto feb 06, 2024 8:10 pm
Kozarić, Žujo, Telibećirović, Badžak, Imširović, Duraković, Zubanović, Brajlović, ne znam da li se još neko spominjao.
Malo nije porez plaćao ali hebo to ....
Samo budale porez placaju,realno
UPRAVA NAPOLJE! To je što se tiče ovih ubleha što sjede, nadam se da neće doći veće ublehe, a mislim da je tanka linija između svih uprava u zadnjih 10-ak godina. Vrlo tanka. Što se uostalom i vidi sa našim brojem trofeja, igrača i trenera u zadnjih toliko godina. 450 trenera, 2000 igrača i 1 trofej, i to je za pohvalu koje tačno uprave? Sve nule.ono.na je napisao/la: ↑sri feb 07, 2024 8:43 amNemam ja nista protiv da i ova uprava ostane ali samo da bude malo transparentnija. Ako se vec otplacuje dug oko 250k mjesecno, moze li da se rebalansira to i otplacuje 230 a da za tih 20k imamo 3 solidne plate za 3 dobra igraca?
I da se objasni dokle je s novcem od Hadziahmetovica i Evrope? Da se dadne neka projekcija za 2024 i 2025 i zacrta cilj npr, opstanak ove godine, zvucnija pojacanja ljeto, 2024/2025 izboriti Evropu i do tad smanjiti dug na toliko i toliko.
Svako malo da nas obavijeste o procesu i svi ce biti zadovoljni.
Ako odrzis nekoliko neformalnih sastanaka,onda je ta prica sve samo ne neozbiljna.ublehas je napisao/la: ↑sri feb 07, 2024 8:09 amNe znam je li ozbilja ova priča oko Žuje i ekipe bila, ali svako je bolje da se polemiše, trenutna struktura ili Žujo (ako je bila ozbiljna priča), nego one priče "nek idu ovi, ima ko će"...
Kad smo kod Žuje i ekipe koja se spominje, većina njih je bila na čelu kluba (Predsjednik i UO) u periodima kada su nastali najveći dugovi. Koliko god Amar bio označen za najvećeg, a često i jedinog krivca (što je tačno za njegov zadnji mandat, a djelimično i predzadnji), siguran sam da se ni on nije baš sve pitao. Pogotovo na početku karijere.
Meni je sasvim legitimno da neko misli da se ovi trebaju vratiti i da misli da će nam bolje biti. Vjerovatno karatkoročno i hoće, ali ako dođe do situacije do koje je došlo svaki put kad se ovi ljudi bili na čelu kluba (tačnije kada su napustili klub jer je "brod počeo da tone"), trebamo biti svjesni da će biti sve manje i manje ljudi koji će uskočiti da vade kestenje...pitanje je bili se iko toga prihvatio poslije svega...
problem je sto ima i opcija Cublehas je napisao/la: ↑sri feb 07, 2024 9:51 amNajgora je situacija da nema opcija, odnosno da ima samo jedna opcija.
Uvjek je bolje da imaju dvije ili više opcija. Ono što meni smeta kod većine raje je baš situacija tjeraj ove ili one, biće neko...
Kao što rekoh, meni je ok da se polemiše kada ima opcija A ili opcija B. Za šta bude većina, neka to prvagne...
Uvazeni kolegaDzezvar je napisao/la: ↑sri feb 07, 2024 9:44 amAko odrzis nekoliko neformalnih sastanaka,onda je ta prica sve samo ne neozbiljna.ublehas je napisao/la: ↑sri feb 07, 2024 8:09 amNe znam je li ozbilja ova priča oko Žuje i ekipe bila, ali svako je bolje da se polemiše, trenutna struktura ili Žujo (ako je bila ozbiljna priča), nego one priče "nek idu ovi, ima ko će"...
Kad smo kod Žuje i ekipe koja se spominje, većina njih je bila na čelu kluba (Predsjednik i UO) u periodima kada su nastali najveći dugovi. Koliko god Amar bio označen za najvećeg, a često i jedinog krivca (što je tačno za njegov zadnji mandat, a djelimično i predzadnji), siguran sam da se ni on nije baš sve pitao. Pogotovo na početku karijere.
Meni je sasvim legitimno da neko misli da se ovi trebaju vratiti i da misli da će nam bolje biti. Vjerovatno karatkoročno i hoće, ali ako dođe do situacije do koje je došlo svaki put kad se ovi ljudi bili na čelu kluba (tačnije kada su napustili klub jer je "brod počeo da tone"), trebamo biti svjesni da će biti sve manje i manje ljudi koji će uskočiti da vade kestenje...pitanje je bili se iko toga prihvatio poslije svega...
Ne moze covjek biti pametan sta je najbolje za klub u ovom trenutku.
Niko ne spominje gospodina Ora Ibrišimovića, a mislim da se u tom periodu mnogo toga uradilo i da je to vjerovatno bio najteži momenat za klub, moje neko vidjenje.milanribar je napisao/la: ↑sri feb 07, 2024 9:38 amI Nedo Turković u zadnjem videu najavljuje dolazak nekih spasilaca, nadam se da neće bit novi dan pobjede. Ako ne pokažu plan i viziju šta misle i kako sa klubom dalje, neće sigurno dobiti podršku. Ako neko misli da će samo svojom pojavom nekog impresionirati teško da će to proći, ovaj klub je ostavljen bio od svih tih "spasilaca" u jednom momentu i spasili su ga navijači. Prije toga znamo šta i kako se radilo.
Svašta se može spočitavat ovoj strukturi koja vodi klub od Kovačevića do Tanovića sad, ali činjenica je da su klub doveli u red i da klub funkcioniše bez problema. Ono što nedostaje su rezultati a to je nešto što niko ne može garantovati. Sa dovoljnim brojem ljudi u administraciji i konačno postavljanjem Generalnog sekretara puno toga bi još bolje funkcionisalo sigurno.
Jeste, to je bio prvi period kad se nije znalo ni kome smo dužni, ni jel se plaćalo poreznoj ni koliko. Dobro bi bilo ako će doći nova struktura, da nastavi na svemu da radi pomalo, od omladinskog, administracije, infrastrukture da ne bude samo ulaganje u prvi tim i rezultat po svaku cijenu, to je svakako pogubno za klub...Sky1 je napisao/la: ↑sri feb 07, 2024 10:34 amNiko ne spominje gospodina Ora Ibrišimovića, a mislim da se u tom periodu mnogo toga uradilo i da je to vjerovatno bio najteži momenat za klub, moje neko vidjenje.milanribar je napisao/la: ↑sri feb 07, 2024 9:38 amI Nedo Turković u zadnjem videu najavljuje dolazak nekih spasilaca, nadam se da neće bit novi dan pobjede. Ako ne pokažu plan i viziju šta misle i kako sa klubom dalje, neće sigurno dobiti podršku. Ako neko misli da će samo svojom pojavom nekog impresionirati teško da će to proći, ovaj klub je ostavljen bio od svih tih "spasilaca" u jednom momentu i spasili su ga navijači. Prije toga znamo šta i kako se radilo.
Svašta se može spočitavat ovoj strukturi koja vodi klub od Kovačevića do Tanovića sad, ali činjenica je da su klub doveli u red i da klub funkcioniše bez problema. Ono što nedostaje su rezultati a to je nešto što niko ne može garantovati. Sa dovoljnim brojem ljudi u administraciji i konačno postavljanjem Generalnog sekretara puno toga bi još bolje funkcionisalo sigurno.