Šalim se, dobar je Selimović, za ostale naše panjeve je Chiellini iz primea.ghamaz je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 6:12 pmOstale utakmice su pokazale želju, motivaciju za igrom i rezultatom. Barem sam ja to primijetio. A u tih 10 minuta uradio više nego Biber i Turanjanin za cijelu polusezonu.svabo je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 6:01 pmSelimović prvu utakmicu nakon 10 minuta dobio crveni kartonghamaz je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 5:57 pmJa se samo plašim da se i ovi novi ne utope u ovo sivilo. Boljević i Selimović su bili osvježenje prve dvije utakmice, kasnije su i oni malo splasnuli. Evo sad vidimo kako Karić i Radovac donose nešto novo u vezni red, neku svježinu. Sa Amerom na papiru veza izgleda odlično ali samo da i oni ne potonu uticaju cijele ekipe.![]()
Slazem se da je dosta istih likova i starosjedilaca.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 7:08 pmSve dok su Drljo, Biber, Turanjanin, Galic, Dubackic blizu prvog tima nece biti dobro
Krpica ulaznog Borca nogirati
Amoaha vratit u zivot, Hirosa u prvu, Karica u prvu, ovog crnca gurnuti na vrh napada
Puna mi je kapa gledanja istih likova na terenu
Brate, dobar je ovo igrač, igrao u CSKA, evo gledam klipove, baš ovakav nam i treba u napadu.south side je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 7:33 pmIzgleda da je dog posudba ovog crnje sutra potpis
Valjda šta bude od njega, još dobar lijevi bek.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 7:19 pmCharles bi trebao sutra doći u Sarajevo na ljekarske preglede, posudba do kraja tekuće sezone, imamo čak i opciju otkupa. HWG!
Ti si gigantcikoradovic je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 8:39 pmNije kraj još. Mogao bi možda sutra još jedan pored Charlesa.![]()