Šta bi od hiroša
100%.Napravili smo od njega Ronalda a njemu se ocigledno ne igra u Zelji.super1 je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 3:32 pmJa bih se okrenuo prema drugoj opciji ,ako ti neko ispuni što tražiš a ti i dalje ne potpisuješ to bi mi bio znak da ne želiš,ako ćeš igrati kao što potpisuješ bolje nemoj ni dolaziti,to je moj lični stav
Covjek tri godine nije gola dao.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 4:40 pmEvo neki iz Gane napadac se spominje, ako ga misle dovoditi neka to urade odmah jer poznavajuci nas nece mu papiri biti gotovi do ljeta.
Hahaha a lazescikazubo je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 4:58 pmCovjek tri godine nije gola dao.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 4:40 pmEvo neki iz Gane napadac se spominje, ako ga misle dovoditi neka to urade odmah jer poznavajuci nas nece mu papiri biti gotovi do ljeta.
Prije tri i po godine dao zadnji go, a pored tog gola dao je jos jedan u profi karijeriSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 5:05 pmHahaha a lazescikazubo je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 4:58 pmCovjek tri godine nije gola dao.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 4:40 pmEvo neki iz Gane napadac se spominje, ako ga misle dovoditi neka to urade odmah jer poznavajuci nas nece mu papiri biti gotovi do ljeta.Pa gdje su njega iskopali?
Selimović prvu utakmicu nakon 10 minuta dobio crveni kartonghamaz je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 5:57 pmJa se samo plašim da se i ovi novi ne utope u ovo sivilo. Boljević i Selimović su bili osvježenje prve dvije utakmice, kasnije su i oni malo splasnuli. Evo sad vidimo kako Karić i Radovac donose nešto novo u vezni red, neku svježinu. Sa Amerom na papiru veza izgleda odlično ali samo da i oni ne potonu uticaju cijele ekipe.
Kako na godinu?505 VITEŠKA je napisao/la:Ugovor na godinu dana
Takvi ugovori najbolje pokazuju kakav smo mi klub
Ostale utakmice su pokazale želju, motivaciju za igrom i rezultatom. Barem sam ja to primijetio. A u tih 10 minuta uradio više nego Biber i Turanjanin za cijelu polusezonu.svabo je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 6:01 pmSelimović prvu utakmicu nakon 10 minuta dobio crveni kartonghamaz je napisao/la: ↑pon jan 22, 2024 5:57 pmJa se samo plašim da se i ovi novi ne utope u ovo sivilo. Boljević i Selimović su bili osvježenje prve dvije utakmice, kasnije su i oni malo splasnuli. Evo sad vidimo kako Karić i Radovac donose nešto novo u vezni red, neku svježinu. Sa Amerom na papiru veza izgleda odlično ali samo da i oni ne potonu uticaju cijele ekipe.![]()