Kakav dio dogovora. Šta je bio dogovor ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 12:24 amHaj malo i smanjite ke.njanje.Ako nista i ako je vec napravila gresku, Uprava je konacno pokazala stav.
Nista ispunili svoj dio dogovora? Dovidjenja i prijatno. Ide se dalje.
Mi smo u takvoj situaciji da se sve mora probati.
Ono sto ja znam je da je dogovor bio da ovaj preuzme ekipu, a da cemo zauzvrat dobiti pare za pojacanja na zimu i da cemo imati placene pripreme.Dio dogovora je bio i da bude placen strucni stab, te da klub dobije obestecenje za eventualnu prodaju tih pojacanja damas sutra.Mnogi su sumnjali i u nasoj Upravi u strucnost arapa, ali je Romeo Jozak garantovao da njihova grupacija nece dopustiti da projekat propadne (citaj: dobicete pare koje ce garantovati da dodju igraci sto bi spasilo ekipu od ispadanja, ali i trenera od otkaza).salle86 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 12:30 amKakav dio dogovora. Šta je bio dogovor ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 12:24 amHaj malo i smanjite ke.njanje.Ako nista i ako je vec napravila gresku, Uprava je konacno pokazala stav.
Nista ispunili svoj dio dogovora? Dovidjenja i prijatno. Ide se dalje.
Mi smo u takvoj situaciji da se sve mora probati.
99% stvari u magli, nešto što se moglo naslutiti.
Kako neko reče, možda si baš i ti kako smo mi jedini klub na svijetu u koji su ušli arapi a da nisu marku donijeli. Tad se vidjelo da ovo nema perspektivu. I nešto se išlo na povjerenje, čekalo se do iza Nove godine, nije moglo ranije ?
Teške ublehe i kupovanje vremena, samo što su se kazaljke opasno primakle 5 do 12 i ne može se razvlačiti mjesecima, sustigne te laž dok se okreneš. Nakon svih šupljih priča, mene lično zanima šta će sad pokušati proturiti kao "jedino rješenje".
Imas čovjeka koji te vodi naprijed. Sve to batališ da bi za tri mjeseca, ispalo da se neko zajebaje.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 12:20 amKralju, bas je raji do Vase bolesne zajebancije, malo nam je losih desavanja u zadnje vrijeme, nisi realan lik majke mi
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 12:42 am
Ja sam bio skeptican zasto pare nisu dosle odmah po potpisu sporazuma, ali evo ocigledno je da je bio neki rok koji nisu ispostovali.Gdje je zapelo i zasto su nas izvarali, ne znam, ali niko ne moze reci da uprava nije pokusala nesto uraditi u vrlo trskoj situaciji i da nisi polazali zube cim nas je neko poceo vuci za nos.
Takodje cu reci da klub bas i nije toliko bez novca.Nije kraj svijeta raskid ovog sporazuma.Dosta od mene, a ranije iznesoh kako bih reorganizovao klub da se ja pitam.
Nije korak unazad. Samo je korak koji pravi slijepac. Zeljo ti dodje ko slijepac, kojeg uzmes i pustis preko prvog semafora na crvenom. Pa šta bude.salle86 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 1:01 amJel moguće da vazda nas neko izvara, nekako ne vjerujem ni da smo mi najpošteniji na svijetu a svi drugi lopovi. Dok nam se kroz klub morž šeta kad je njemu ćeif.
Nije kraj svijeta ali je definitivno veliki korak u nazad a vjerujem da u klubu itekako ima i prevladava ta struja koja "spašava" klub od napretka tj. ulaska trećih lica u klub
Vidi, stvarno ne znam do koga je i ko je koga izlevatio, ali je cinjenica da pare nisu dosle.To znamo.LARSSON je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 1:03 amNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 12:42 am
Ja sam bio skeptican zasto pare nisu dosle odmah po potpisu sporazuma, ali evo ocigledno je da je bio neki rok koji nisu ispostovali.Gdje je zapelo i zasto su nas izvarali, ne znam, ali niko ne moze reci da uprava nije pokusala nesto uraditi u vrlo trskoj situaciji i da nisi polazali zube cim nas je neko poceo vuci za nos.
Takodje cu reci da klub bas i nije toliko bez novca.Nije kraj svijeta raskid ovog sporazuma.Dosta od mene, a ranije iznesoh kako bih reorganizovao klub da se ja pitam.
Svaka tebi čast pa ti vjeruješ našim ljudima, ja više vjerujem da je do nas nego do njih.
Al kako baš nas, sve što je potencijalno dobro, može izvaditi iz govana, zaobiće, iskomplikuje se, mi (ne)namjerno zajebemo?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 1:09 amVidi, stvarno ne znam do koga je i ko je koga izlevatio, ali je cinjenica da pare nisu dosle.To znamo.LARSSON je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 1:03 amNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 12:42 am
Svaka tebi čast pa ti vjeruješ našim ljudima, ja više vjerujem da je do nas nego do njih.
Poznavajuci nase drustvo, ne mogu iskljuciti ni mogucnost da su ljudi vidjeli u kakvu cirkus i namjestaljku od lige su dosli i procijenili da njihov covjek tu ne moze napredovati i da nema razloga da u takvoj atmosferi bilo sta ulazu.Apsolutno realna teorija.
Potpisujem.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 12:29 amNajgori moguci scenarij poslije ispadanja iz lige. Nakon sto si nesto zaradio od evrope, Amira i vidio svjetlo na kraju tunela opet se vracas u mrak. Ulazes horuk u igracki kadar pazi sad, da bi ostao u ligi. Ulazes na zimu svim silama da bi ostao u ligi, a nisi ulagao u augustu kad je trebalo da ponovo probas otici u evropu. Evo ulozit cemo tesko dobijene pare, ostat ce Zeljo u ligi i sta onda u decembru 2024, opet humanitarni broj? Za sportski neuspjeh najzasluzniji Samir Bekric, izvarao nas za Hodzica i Santosa, doveo kriminalne igrace, na prevaru smjenio Basica...covjek je i dalje tu, jel to realno? Covjek pregovara s igracima i ponovo dovodi...bruka.
Sta reci o upravi? Obecanja i pusta slova na papiru. S ovim s Arapima su nas doveli na 10 mjesto. Sta je s Jugom i biletarnicom?
Na kraju krajeva, ono najvaznije, Zeljo novac od evrope i transfera Hadziahmetovica trosi da bi opstao u ligi bez ikakvog plana za dalje. Zalosno.