Istina i velika mu hvala za to. Ali to nazalost ne ponistava ovo sto sam napisao...Dzezvar je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 5:28 amTi zaboravio da onomad nekada na proljece covjek posudi pare da bi dobili licencu.
Mozda kod tebe ne ponistava ali kod velike vecine ponistava.....na kraju to je tvoje misljenje i imas pravo na njega.
Gradjevinska dozvola ti sa ovima nista ne znaci samo ce im posluziti kao alibi i dalje slikanje po Grbavici.Dok se bageri ne pojave i dok se sve ne zavrsi ja im ne vjerujem sekunde.Posebno kada je budzet ministarstva sporta ove godine drasticno smanjen a imaju jedan kapitalan projekat ove godine i to sportska dvorana u Hrasnici koju finansiraju sa preko 2 miliona km.milanribar je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:51 amGrađevinska dozvola za jug i par dobrih pojačanja bi popravila raspoloženje, dotad crna rupa, slušat ove dežurne stručnjake što se jave kad je kakav rezultatski sunovrat samo...
Trebali Krenuti bageri jutros,ali zaledila nafta....Dzezvar je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:58 amGradjevinska dozvola ti sa ovima nista ne znaci samo ce im posluziti kao alibi i dalje slikanje po Grbavici.Dok se bageri ne pojave i dok se sve ne zavrsi ja im ne vjerujem sekunde.Posebno kada je budzet ministarstva sporta ove godine drasticno smanjen a imaju jedan kapitalan projekat ove godine i to sportska dvorana u Hrasnici koju finansiraju sa preko 2 miliona km.milanribar je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 9:51 amGrađevinska dozvola za jug i par dobrih pojačanja bi popravila raspoloženje, dotad crna rupa, slušat ove dežurne stručnjake što se jave kad je kakav rezultatski sunovrat samo...
Pa ti ako imas opravdanje za to sto se javio sa abnormalno glupim prijedlogom u momentu koji nam je mogao stanje u klubu okrenuti za 180 stepeni i za to sto nije sponzor, zao mi je.
Stani ba...jesi li ti to neki ekspert pa da znas sta je abnormalno glupo a sta nije...
Ekspert nisam, a i laiku je jasno da ono sto on prica ne pije vode u nasoj drzavi. Jedino nista nije jasno zaljubljenicima u lik i djelo doticnog, vjerujem da spadas u tu grupuDzezvar je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 11:56 amStani ba...jesi li ti to neki ekspert pa da znas sta je abnormalno glupo a sta nije...
Ako jesi onda uludo trosis svoje dragocjeno vrijeme na forumu.
Ma ja ba...od samog pocetka se vidi u kojem ova nasa diskusija ide....Z_1921 je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 1:10 pmEkspert nisam, a i laiku je jasno da ono sto on prica ne pije vode u nasoj drzavi. Jedino nista nije jasno zaljubljenicima u lik i djelo doticnog, vjerujem da spadas u tu grupu
diskusija se uvijek svodi na isto... al nevjerovatno procitas par stranica da bi uvijek znao kako zavrsava pricaDzezvar je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 1:28 pmMa ja ba...od samog pocetka se vidi u kojem ova nasa diskusija ide....
![]()
Iz aviona se vidii...Jacksparrow je napisao/la: ↑sri dec 20, 2023 1:37 pmdiskusija se uvijek svodi na isto... al nevjerovatno procitas par stranica da bi uvijek znao kako zavrsava prica![]()
opet po nasoj djeci