Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 18, 2023 9:59 am

storm_raider je napisao/la:
ned dec 17, 2023 10:25 pm
Svi vi koji dodjete sa tom namjerom da trollate cete dobiti trajni ban. Forum se cisti svakako periodicno od tih uticaja.
brezovu metlu i poĆeraj
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

flux
Kontakt:

pon dec 18, 2023 11:00 am

Jos curice nisu otjerane. Garant su se fino naspavale, zdrav dorucak, odmaraju, cekaju platu.
MRS IZ KLUBA!

Sky1
Kontakt:

pon dec 18, 2023 11:07 am

Težak je zimski prelazni rok, kako mi mislimo rastjerati ove balerine, a dovesti nove bolje igrače. Nama treba najmanje 15-16 novih, a 5-6 da su baš klasa, ako mislimo izboriti opstanak. Ovo bi mogao biti put u potpuni sunovrat. Potrošit ćeš pare od Amira i Evrope na to, a valja poslije preživjeti bez para od Evrope. Na hajr.

flux
Kontakt:

pon dec 18, 2023 11:24 am

Sky1 je napisao/la:
Težak je zimski prelazni rok, kako mi mislimo rastjerati ove balerine, a dovesti nove bolje igrače. Nama treba najmanje 15-16 novih, a 5-6 da su baš klasa, ako mislimo izboriti opstanak. Ovo bi mogao biti put u potpuni sunovrat. Potrošit ćeš pare od Amira i Evrope na to, a valja poslije preživjeti bez para od Evrope. Na hajr.
Tezak je kad si kokuz i kad ti je sprotski direktor rumena ubleha.

svabo
Kontakt:

pon dec 18, 2023 11:29 am

cipiripi je napisao/la:
pon dec 18, 2023 9:14 am
Stvarno vam se divim kada u ovakvoj situaciju mozete naglabati o proslosti.

Bilo proslo ne ponovilo se, sta cemo sutra to je ono o cemu trebamo razgovarati.

Kako god bilo, ovom "treneru" treba pruziti podrsku, igraci su JEDINI krivci za ovu situaciju. Iako nam je trener "ko krme u Teheranu" sav pogubljen i izgubljen, misljenja sam da sa pravim igracima moze napraviti rezultat.
Narednih mjesec dana ce nam pokazati sta da ocekujemo, ali jedno je sigurno mi vremena nemamo i ako krenemo u nastavak sa losim rezltatima treba odmah reagovat.
Ostalo je jos 14 kola i mnogo je bodova u igri, tako da da ovaj prelazni rok i pauzu treba PAMETNO iskoristi
Niko od nas ne može misliti ni znati kakav je trener, dok ne dobije normalne igrače s karakterom. Na osnovu ovih nekoliko kola mu se teško može suditi jer radi s panjevima od kojih se ne može napraviti ništa, a on sam nema trenersku prošlost za koju se mi možemo uhvatiti pa da kažemo mogao je bolje jer je pokazao da može. Možda je i on teška ubleha, ali to tek možemo zaključiti kad i ako bude radio s normalnim igračima.

Sky1
Kontakt:

pon dec 18, 2023 11:34 am

flux je napisao/la:
pon dec 18, 2023 11:24 am
Sky1 je napisao/la:
Tezak je kad si kokuz i kad ti je sprotski direktor rumena ubleha.
Prava je misterija kako ga još drže na toj poziciji ali sve su prilike da će tu i ostati, tako su rekli onda na onoj press konferenciji.

milanribar
Kontakt:

pon dec 18, 2023 11:46 am

Dva vezna, dva beka, krilo i napadač po meni minimalno zasad.
Ako će ići Rustemović, Jašarević, Turanjanin, Alison, Kosorić, Haračić, trebalo bi isto tako vidjet ko to traži Mekića i Amoaha pa pozvat te strašne klubove da dođu po njih.
Samo ne dovodit u panici prvog ko se ponudi, bolje 2-3 kvalitetna nego 5 Turanjanina i Bibera...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon dec 18, 2023 12:02 pm

Nasi iz uprave se samo znaju oglasiti kada treba traziti od navijaca pomoc. Ovo sta su uradili i sta rade od kluba je za zatvora.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

rodrigo87
Kontakt:

pon dec 18, 2023 12:37 pm

Koliko pojedinci nemaju pojma sta pricaju pa kukaju na sav glas. Pojedini kakaju za Edisom i Dzerminom pa pljuju ekipu. Pa kako ne shvatate da su oni ti koji su odabrali ovaj put mizernog ulaganja u sportski dio kako bi se sto prije vratili dugovi. Pored toga sto je rumeni idiot promasio sa svim pojacanjima, nije on imao neki budzet da napravi nesto. Ponavljam, zbog ovog fijaska on prvi treba da leti jer je zaista spektakularno promasio sa svakim igracem. Ali ne mozete kukati za Edisom pa psovati drugima jer smo mizerno ulozili u ekipu.

salle86
Kontakt:

pon dec 18, 2023 12:42 pm

Razlog ovog rezultata nije kvalitet igrača već kvalitet date riječi. Jedno vuče drugo, nipošto ne opravdavam balerine ali nisu oni krivi jedino, što im je obećano nešto pa slagano.
Drugi par opanaka je to što su odlučili da im se jebe totalno i za klub i rezultate. A može im se jer je dug put od jaranstva i kafa do skidanja dresova
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

pon dec 18, 2023 12:58 pm

salle86 je napisao/la:
pon dec 18, 2023 12:42 pm
Razlog ovog rezultata nije kvalitet igrača već kvalitet date riječi. Jedno vuče drugo, nipošto ne opravdavam balerine ali nisu oni krivi jedino, što im je obećano nešto pa slagano.
Drugi par opanaka je to što su odlučili da im se jebe totalno i za klub i rezultate. A može im se jer je dug put od jaranstva i kafa do skidanja dresova
Šta im je obećano, pa slagano? Pitam, fakat ne znam.
rodrigo87 je napisao/la: Koliko pojedinci nemaju pojma sta pricaju pa kukaju na sav glas. Pojedini kakaju za Edisom i Dzerminom pa pljuju ekipu. Pa kako ne shvatate da su oni ti koji su odabrali ovaj put mizernog ulaganja u sportski dio kako bi se sto prije vratili dugovi. Pored toga sto je rumeni idiot promasio sa svim pojacanjima, nije on imao neki budzet da napravi nesto. Ponavljam, zbog ovog fijaska on prvi treba da leti jer je zaista spektakularno promasio sa svakim igracem. Ali ne mozete kukati za Edisom pa psovati drugima jer smo mizerno ulozili u ekipu.
Slažem se. Kao što sam prije nekog vremena pisao, sa ovim nivom ulaganja, nama je realna sredina tabele. Ovi sada rezultati su realno splet nekih loših okolnosti, kao što je i evropa prošle godine bila splet nekih pozitivnih.
Ja sam i tada napisao da sam ja lično uvijek za ovakav model, ali i da sam svjestan da 90% šta god pričali nisu. Siguran sam da će se sada na polusezoni to dosta promjeniti i da će biti više para za ekipu.

flux
Kontakt:

pon dec 18, 2023 1:11 pm

Nije toliki problem u borbi za opstanak ili sredini tabele, koliko je ponizavajuce u gostima dati tri gola i imati cetiri suta prema golu u devet utakmica. Hebena zvijezda 09 je imala vise prilika i golova u gostima od nas. To stvar karaktera i igraca koje dovodis i atmosfere koju napravis u i oko svlacionice. Luzerski mentalitet.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon dec 18, 2023 1:16 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Koliko pojedinci nemaju pojma sta pricaju pa kukaju na sav glas. Pojedini kakaju za Edisom i Dzerminom pa pljuju ekipu. Pa kako ne shvatate da su oni ti koji su odabrali ovaj put mizernog ulaganja u sportski dio kako bi se sto prije vratili dugovi. Pored toga sto je rumeni idiot promasio sa svim pojacanjima, nije on imao neki budzet da napravi nesto. Ponavljam, zbog ovog fijaska on prvi treba da leti jer je zaista spektakularno promasio sa svakim igracem. Ali ne mozete kukati za Edisom pa psovati drugima jer smo mizerno ulozili u ekipu.
Ovo si u pravu. Jednom se otvorilo, oni mislili opet ce. Mene su najvise iznervirali pricom da ne treba investitor, tu im je kraj bio. Zamisli mozga, 20 godina radis na drzavnom budzetu, ne mozes Zelji ponuditi nista izuzev ideje i kazes, "ma mozemo mi ovako, evo otisli smo u evropu", pa nas poklopi po glavi. Zestoka borba za opstanak.
Bekric je morao podnijeti ostavku. Samo sebi pravi probleme jer ono sto je igracki bio bacit ce u vodu s ovim muljanjem, lazima i na kraju krajeva ocajnim prelazni rokom.
Ja nisam u potpunosti upucen u pricu sa Arapima i stvarno ne znam hoce li oni finansirati ta pojacanja, ali najgori moguci scenarij je da mi taj dio novca od Amira i evrope ubrizgamo ocajnicki u igracki kadar kako bi ostali u ligi gdje ce nam se nuditi sve i svasta i na kraju cemo biti 8 uz ozbiljna ulaganja u igracki kadar. Na ljeto opet ide teski kokuzluk i najava teske zime. Opet kazem, mozda ce Arapi dati neki novac za igrace sto bi bilo i posteno jer trener veze nema ni gdje dosao, ni koga vodi. Ako izgubi prve dvije na proljece nastat ce pritisak k'o u pretis loncu.
Treba napomenuti da ima solidno placenih igraca u ovom sad Zelji...Ovcina, Cosic, Krpic, Selimovic, Boljevic, Mekic, golman Mulalic, sve je to na 5 plus. Ucinak na terenu - katastrofa. Zalaganje - katastrofa. Bez boda u gostima i zelje da se uzme taj bod. Na pola gostovanja se sklonili. Ovi ispod 21 igraju termine ali bukvalno vec godinu dana (Drina, Beca, Drljo, Gasal). Mozda su im menadzeri ispricali da su iznad levela lige, pa nece da se umaraju. Velika bruka onaj napad Jakovljevica na klupu Zelje, kad je rumena pickica da se ne zavadi sa Sulentom pokrila se peskirom, a ostali igraci spustili glavu. Na kraju smo i tu utakmicu izgubili. Ukratko, ***** najmilije komplet igrackom kadru Zeljeznicara od onog juniora sto sjedi na klupi do Stilica ukljucujuci rumenka. DaBogda vam prisjelo sve u 2024. godini.
Grande Miske 💪

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon dec 18, 2023 1:44 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
pon dec 18, 2023 1:16 pm
rodrigo87 je napisao/la:
Ovo si u pravu. Jednom se otvorilo, oni mislili opet ce. Mene su najvise iznervirali pricom da ne treba investitor, tu im je kraj bio. Zamisli mozga, 20 godina radis na drzavnom budzetu, ne mozes Zelji ponuditi nista izuzev ideje i kazes, "ma mozemo mi ovako, evo otisli smo u evropu", pa nas poklopi po glavi. Zestoka borba za opstanak.
Bekric je morao podnijeti ostavku. Samo sebi pravi probleme jer ono sto je igracki bio bacit ce u vodu s ovim muljanjem, lazima i na kraju krajeva ocajnim prelazni rokom.
Ja nisam u potpunosti upucen u pricu sa Arapima i stvarno ne znam hoce li oni finansirati ta pojacanja, ali najgori moguci scenarij je da mi taj dio novca od Amira i evrope ubrizgamo ocajnicki u igracki kadar kako bi ostali u ligi gdje ce nam se nuditi sve i svasta i na kraju cemo biti 8 uz ozbiljna ulaganja u igracki kadar. Na ljeto opet ide teski kokuzluk i najava teske zime. Opet kazem, mozda ce Arapi dati neki novac za igrace sto bi bilo i posteno jer trener veze nema ni gdje dosao, ni koga vodi. Ako izgubi prve dvije na proljece nastat ce pritisak k'o u pretis loncu.
Treba napomenuti da ima solidno placenih igraca u ovom sad Zelji...Ovcina, Cosic, Krpic, Selimovic, Boljevic, Mekic, golman Mulalic, sve je to na 5 plus. Ucinak na terenu - katastrofa. Zalaganje - katastrofa. Bez boda u gostima i zelje da se uzme taj bod. Na pola gostovanja se sklonili. Ovi ispod 21 igraju termine ali bukvalno vec godinu dana (Drina, Beca, Drljo, Gasal). Mozda su im menadzeri ispricali da su iznad levela lige, pa nece da se umaraju. Velika bruka onaj napad Jakovljevica na klupu Zelje, kad je rumena pickica da se ne zavadi sa Sulentom pokrila se peskirom, a ostali igraci spustili glavu. Na kraju smo i tu utakmicu izgubili. Ukratko, ***** najmilije komplet igrackom kadru Zeljeznicara od onog juniora sto sjedi na klupi do Stilica ukljucujuci rumenka. DaBogda vam prisjelo sve u 2024. godini.
Najrealniji post. Aferim.

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 18, 2023 2:35 pm

Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon dec 18, 2023 2:40 pm

Nesto su se insajderi umirli sa bumovima

🔥🔥🔥🔥🔥

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 18, 2023 2:42 pm

[tiktok]https://vm.tiktok.com/ZM6rqcsGD/[/tiktok]Evo Salkanaaaaaaa.....

Sky1
Kontakt:

pon dec 18, 2023 2:48 pm

Dzezvar je napisao/la:
😂😂😂
Salkan opet iz šupljeg u prazno.

Sky1
Kontakt:

pon dec 18, 2023 2:49 pm

milanribar je napisao/la:
pon dec 18, 2023 11:46 am
Dva vezna, dva beka, krilo i napadač po meni minimalno zasad.
Ako će ići Rustemović, Jašarević, Turanjanin, Alison, Kosorić, Haračić, trebalo bi isto tako vidjet ko to traži Mekića i Amoaha pa pozvat te strašne klubove da dođu po njih.
Samo ne dovodit u panici prvog ko se ponudi, bolje 2-3 kvalitetna nego 5 Turanjanina i Bibera...
Najmanje ali da budu top igrači.

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 18, 2023 2:59 pm

Sky1 je napisao/la:
pon dec 18, 2023 2:48 pm
Dzezvar je napisao/la:
😂😂😂
Salkan opet iz šupljeg u prazno.
Ma ja ba...🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ubaceni element i 40 gostiju.

Prijava