Nije Luka....
Nije Luka....
Hvala Bogu , nek ide turnire u malom fudbalu da igra, dosta njegovog ispadanja kao iz tranvajaGegenPress je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 4:43 pmAleksandar Kosorić
“Odigrao sam zadnju utakmicu za Željezničar.”
Ovakvih objava će biti sve više, idemo![]()
![]()
Koliko znam da nije,e sad svasta se moze desiti.
Tako su oni objavili na zvaničnoj a i par medija je prenijelo da je u pitanju milionski iznos. I meni nije jasno ali sta je tu je. Šahinović je, na osnovu mog mišljenja, nešto tipa Josip Bender samo deset godina mlađi.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 8:40 pmCega bassa milionski iznos, ne budite smijesni.. Nikad od Sahinovica golmana
Vedad je lošiji golman od Šahinovića. To sto je naš ne znači da je po automatizmu bolji.GegenPress je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 8:05 pmVedo je dosta bolji od Šahinovića međutim ovdje se ponovo ističu financije, zašto? Zato jer oni nisu “prinuđeni” prodavat, trenutno su dosta stabilni što se tiče financija, dok mi recimo dobijemo ponudu 100-150k i odma prihvaćamo jer nas to vadi mjesec, dva…da imamo financijsku moć mogli bismo tražiti više, ovako ne smijemo jer se bojimo da bolja ponuda neće ni stići, nažalost tako je, nadam se ne još dugo![]()
Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 9:08 pmVedad je lošiji golman od Šahinovića. To sto je naš ne znači da je po automatizmu bolji.GegenPress je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 8:05 pmVedo je dosta bolji od Šahinovića međutim ovdje se ponovo ističu financije, zašto? Zato jer oni nisu “prinuđeni” prodavat, trenutno su dosta stabilni što se tiče financija, dok mi recimo dobijemo ponudu 100-150k i odma prihvaćamo jer nas to vadi mjesec, dva…da imamo financijsku moć mogli bismo tražiti više, ovako ne smijemo jer se bojimo da bolja ponuda neće ni stići, nažalost tako je, nadam se ne još dugo![]()
Vedad nema visinu, šta god i koliko god vježbao taj hendikep je nažalost presudan. Ako smo ga forsirali da bi ga prodali onda ok, ako nismo ja ga jbem odmah ko ga je trpao da brani. Mulalić je dvije klase iznad njega, ali nažalost nije dobio pravu priliku.
Ali da ne prejudiciramo vjerovatno će nam neke stvari oko Mufte pojasniti uvaženi golman Radošević, koji je inače veliki fan dotičnog i sad je to već jasno bivši golman neke selekcije nekog Kluba...
Ne ulazeći u kvalitete Muftića ni Šahinovića, ali to što je naš mu je minus kod navijača jer mu nikad neće priznati kvalitet, taman da je Buffon. Isti je slučaj i gore kod njih sa Šahinovićem, navijači jedva čekaju da ga se riješe, a evo za njega uzimaju milionski iznos. Toliko o znanju navijača. Čak i da je prenapuhan iznos u medijima, opet je sigurno fina cifra jer je mlad.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 9:08 pmVedad je lošiji golman od Šahinovića. To sto je naš ne znači da je po automatizmu bolji.GegenPress je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 8:05 pmVedo je dosta bolji od Šahinovića međutim ovdje se ponovo ističu financije, zašto? Zato jer oni nisu “prinuđeni” prodavat, trenutno su dosta stabilni što se tiče financija, dok mi recimo dobijemo ponudu 100-150k i odma prihvaćamo jer nas to vadi mjesec, dva…da imamo financijsku moć mogli bismo tražiti više, ovako ne smijemo jer se bojimo da bolja ponuda neće ni stići, nažalost tako je, nadam se ne još dugo![]()
Vedad nema visinu, šta god i koliko god vježbao taj hendikep je nažalost presudan. Ako smo ga forsirali da bi ga prodali onda ok, ako nismo ja ga jbem odmah ko ga je trpao da brani. Mulalić je dvije klase iznad njega, ali nažalost nije dobio pravu priliku.
Ali da ne prejudiciramo vjerovatno će nam neke stvari oko Mufte pojasniti uvaženi golman Radošević, koji je inače veliki fan dotičnog i sad je to već jasno bivši golman neke selekcije nekog Kluba...
Pa zar toga nemas dovoljno od forumanja na lobotomiji?
Isteko mu rokstorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 10:03 pmPa zar toga nemas dovoljno od forumanja na lobotomiji?
moRe u duljine masine....MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 10:07 pmIsteko mu rokstorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 10:03 pmPa zar toga nemas dovoljno od forumanja na lobotomiji?
Pretpostavljam da si mislio na mene. Golman nisam bio, igrao sam krilo, dogurao do seniora malo vani i malo ovdje, a za Zelju nisam imao cast da zaigram. Bilo je boljih puno tad od mene.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 9:08 pmVedad je lošiji golman od Šahinovića. To sto je naš ne znači da je po automatizmu bolji.GegenPress je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 8:05 pmVedo je dosta bolji od Šahinovića međutim ovdje se ponovo ističu financije, zašto? Zato jer oni nisu “prinuđeni” prodavat, trenutno su dosta stabilni što se tiče financija, dok mi recimo dobijemo ponudu 100-150k i odma prihvaćamo jer nas to vadi mjesec, dva…da imamo financijsku moć mogli bismo tražiti više, ovako ne smijemo jer se bojimo da bolja ponuda neće ni stići, nažalost tako je, nadam se ne još dugo![]()