Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned dec 03, 2023 9:43 am
Igraci su bili kivni na premije i odnos uprave prema njima. To je bilo nekad krajem augusta. Oko premija za evropu nesto je smuljano na relaciji Uprava - Bekric - igraci.
Sve su to nebitne stvari naspram ovih termina koji oni igraju u plavom dresu. To je nedopustivo.
Nekima smo dali i para fino. Kako nas je onaj Ovcina nasamario i nas i Veleza, tamo poslije Aeka tri utakmice odigrao, kod nas sveze dva puta po 56 minuta i nestane 5 utakmica, pa se vrati pogrijesi jednu, pa opet rovit. Jos on i Cosic nemaju pozicije. Sreca na godinu ugovor.
Ma iz aviona se vidi da nije zdrav odnos sekunde. Nije moguće da je ovoliki nekvalitet, već jednostavno nikome nije stalo, samo se čeka prilika da se digne sidro.
I nije to samo sad, imam osjećaj da tako radimo 2-3...5 godina, zato nam se i ovo stalno ponavlja. Jedno se dogovori pa se čim se ustane "iza stola" počne muljati i zavlačiti. U takvoj atmosferi ne može se naprijed. I onda kad i bi, kasno bude jer je voljni momenat zakasnio.
I ne može me niko živ ubijediti da se uvijek ali uvijek slučajno na slikama skupa nađu jedan do drugog Amar, Bekrić, Kosorić i ta "stara garda" koja je slika i prilika balijskog/balkanskog mentaliteta gdje te u oči gleda i laže, mulja i petlja i gdje nam se to po milion puta do sad obilo o glavu.
Jer nemoguće da svake godine evo zadnjih x sezona mi čekamo kraj polusezone da napravimo rezove i riješimo se nekih igrača a onda opet jovo nanovo.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍