Pa sta im je onda svrha? Da prave snjeska?
Zar ne bi trebali da se upale prije u toku padavina kako se snijeg ne bi zadrzavao vec pretvarao u vodu koju bi odvlacila drenaza?
Nemamo mi nikakav problem sa drenažom, nego cijevima odvodnim(a i ta cjevovodna mreža je van našeg stadiona i zone upravljanja i izgradnje kada se radila) koje u datom navalnom trenutku ne mogu odvesti toliku kubikažu vode koja prođe kroz drenažu, te se onda. Pogotovo nemamo problem sa grijačima, jer uloga samih grijača nije da tope snijeg, nego da teren ne mrzne i pospješuju vegetaciju tokom zime, te boljoj prilagodbi travnjaka na zima- proljeće. Druga je stvar što vi teren posmatrate kao mikrovalnu pećnicu sa opcijom odleđavanja piletine, pa upali i odledi.
Bože sačuvaj, kakva razmisljanja...pa po tome onda nijedan moderni stadion u Europi ne bi imao snijeg na terenu, niti bi R.Madrid gradio pokretni krov sa opcijom zatvaranja upravo zbog sprečavanja snijeznih padavina na teren.
OK, osim pokusaja zajebancije sa snjeskom koji je vjerovatno glup, sta je drugo pogresno?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 3:41 pmBože sačuvaj, kakva razmisljanja...pa po tome onda nijedan moderni stadion u Europi ne bi imao snijeg na terenu, niti bi R.Madrid gradio pokretni krov sa opcijom zatvaranja upravo zbog sprečavanja snijeznih padavina na teren.
Ma ne okrivljujem ja tebe, nego mnogi imaju pogrešnu predstavu, jer je nova tehnologija za naše područje a iz Saveza, kluba nije bilo informacija čemu zapravo služe grijači.fcz je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 4:01 pmOK, osim pokusaja zajebancije sa snjeskom koji je vjerovatno glup, sta je drugo pogresno?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 3:41 pmBože sačuvaj, kakva razmisljanja...pa po tome onda nijedan moderni stadion u Europi ne bi imao snijeg na terenu, niti bi R.Madrid gradio pokretni krov sa opcijom zatvaranja upravo zbog sprečavanja snijeznih padavina na teren.
Vec smo ranije utvrdili da grijaci ne otapaju prethodno natalozeni snijeg; ako ne pomazu otapati ni onaj koji pada nakon i/ili u trenutku dok su oni upaljeni, sasvim je legitimno pitati - sta im je onda svrha?
I meni se čini isto
Pa šta će ti se pojašnjavati kad ti već imaš svoje teorije budućeg poslovanja i funkcionisanja kluba. Koji caradi172 je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 6:25 pmI meni se čini isto
Niko ništa ne zna , Arapi ušli, kako, zašto,s kim,s čim…
Saradnja sa Dinamom
Slace nam igrače koji ne mogu u Lokomotivu ili u Sesvete
A ako se kod nas pojavi neko dijete Dat će nam 100 milja da se kali kod njih i 5 % od narednog transfera
Da me ne ruži neko odmah
Nisam protiv Arapa ili Dinama
Samo daj ba pojasnite nam malo
Koji prošli
Kako znam Pašić i Kovačević su otišli, sve ostalo je isto...nova imenovanja i izglasavanje predsjednika će upravo biti na narednoj skupštini kluba, pa će se sve znati šta će skupštinari izglasati s obzirom na plan koji im bude prezentovan.
Jesil ti ozbiljan i realan, il se samo zezaš ovim pitanjima, s obzirom koliko neprijatelja imamo u i oko kluba? Ozbiljno pitam?
Ako se ti i ja dogovorimo nešto , pod uslovom da smo normalni ljudi, ne može to nikakav neprijatelj sjebat.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 6:44 pmJesil ti ozbiljan i realan, il se samo zezaš ovim pitanjima, s obzirom koliko neprijatelja imamo u i oko kluba? Ozbiljno pitam?
Koji su bili neprijatelji u klubu pa se desi "dan pobjede", zaustaviše se pozitivni procesi i trend rasta kluba.adi172 je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 6:57 pmAko se ti i ja dogovorimo nešto , pod uslovom da smo normalni ljudi, ne može to nikakav neprijatelj sjebat.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 6:44 pmJesil ti ozbiljan i realan, il se samo zezaš ovim pitanjima, s obzirom koliko neprijatelja imamo u i oko kluba? Ozbiljno pitam?
Koji su to neprijatelji u klubu ?
Ozbiljno ti kažem.
Halali brateMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 7:21 pmKoji su bili neprijatelji u klubu pa se desi "dan pobjede", zaustaviše se pozitivni procesi i trend rasta kluba.adi172 je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 6:57 pmAko se ti i ja dogovorimo nešto , pod uslovom da smo normalni ljudi, ne može to nikakav neprijatelj sjebat.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 6:44 pm
Jesil ti ozbiljan i realan, il se samo zezaš ovim pitanjima, s obzirom koliko neprijatelja imamo u i oko kluba? Ozbiljno pitam?
Koji su to neprijatelji u klubu ?
Ozbiljno ti kažem.
Ne zaboravi da tužilaštvo i danas obrađuje prijave prema određenim licima. Dalje ne bih, naivan si po meni ili trolaš.