sub nov 04, 2023 7:21 pm
Klub je postao, tj odavno je talac "legendi" i "legendarnog razmišljanja". To pokazuje Haris Alihodžić na klupi.
Njemu svaka čast za igračku karijeru, ali sve poslije toga je za debelog degeneka. Volim i ja Želju, smijem život staviti i više od njega (nije jedino on problem već je u ovom tekstu samo primjer) ali ako ne znam, nema mjesta za mene tu.
Na našu žalost, u Želji ima mjesta za svakoga ko je nekad ranije obukao kopačke, pa mu se sad treba "zahvaliti" tako što će godinu, dvije, pet...nebitan broj, obnašati neku drugu funkciju BEZ OBZIRA ŠTO VEZE O TOME NEMA.
Drugi par rukava su oni koji razmišljaju kako im te legende koje nisu u klubu, govore.
A oba korpusa su ostala u periodu od prije 20 godina, u tom nekom nogometu koji uopšte nije više isti sport sad i tad. Ali ko će njima šta reći, oni su "legende" i ne smije biti da sve živo ne znaju. Bez obzira što na terenu nemaju apsolutno ništa da se uhvate za to da im bude argument u njihovu korist.
I drugo, ali povezano. "Neko" je očito procijenio da je Drljo, Gasal, pa i Amoa ranije Beća i slični igrači, da su budućnost kluba. I ne misli staviti prst na čelo i reći da se možda pogriješilo. Da se ogriješilo o jednog igrača, koji kad god je igrao nije sigurno nikad bio među gorima na terenu, kao gore nabrojani, a dosta puta je lično donio bodove. Ali jbg niti ima 20 godina a očito niti nekog da ga gura. Ali gura ga njegova igra, međutim očito nekim znalcima to nije dovoljno i njima treba 100 utakmica da neko bude baš loš, a da neko drugi bude dobar pa da skontaju da se moraju mijenjati prioriteti. Vjerujem da svi kontate o kome je riječ. Dženan Haračić ima 29 godina, vjerovatno neće napraviti neku karijeru i njemu je Željo vrh karijere. Ali zato odrađuje svoj posao maksimalno i zarađuje svaku marku svoje plate. Za razliku od nekih za koje neko tamo pretpostavlja da bi se na njima moglo zaraditi jer su mladi i "talentovani". A od njih nema ništa, i bolje bi im bilo kako raja voli reći da upišu kakav fakultet.
Od njih ni sad a sve su prilike i nikad neće Željo imati koristi.
Dženan Haračić mora igrati !!!
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍