haha brt baci koji post , ti imas dosta za pametnog reci , suti brate ifroo se upalio popio apaurin ode cojkfk1921 je napisao/la:Valja zaspat vcras...

haha brt baci koji post , ti imas dosta za pametnog reci , suti brate ifroo se upalio popio apaurin ode cojkfk1921 je napisao/la:Valja zaspat vcras...
brka brat sigurno, mene nesto hejta nezz ni ja stoLARS1921 je napisao/la:jel to mirso još brkaš fk1921 i FKZ1921
ima da ga porbrkam za par dana ili iduce sedmice al basssssfk1921 je napisao/la:brka brat sigurno, mene nesto hejta nezz ni ja stoLARS1921 je napisao/la:jel to mirso još brkaš fk1921 i FKZ1921
mirso brate idemo u tuborg da se napijemo ako dodje znas ti ko vecccccKazanova je napisao/la:ima da ga porbrkam za par dana ili iduce sedmice al basssssfk1921 je napisao/la:brka brat sigurno, mene nesto hejta nezz ni ja stoLARS1921 je napisao/la:jel to mirso još brkaš fk1921 i FKZ1921
nez ja nistaaaa hahahafk1921 je napisao/la:mirso brate idemo u tuborg da se napijemo ako dodje znas ti ko vecccccKazanova je napisao/la:ima da ga porbrkam za par dana ili iduce sedmice al basssssfk1921 je napisao/la: brka brat sigurno, mene nesto hejta nezz ni ja sto
jooj joooj sarajevo pusi ***** mojPlava Porodica je napisao/la:JOOOOOOOOOOOOOJ
jojjjjjjjjj larseeeeeeeeeeeeee , cenan u liberty curici jednoj napisa na mob svoj ljepa si , castim te pice hahaLARS1921 je napisao/la:jooj joooj sarajevo pusi ***** mojPlava Porodica je napisao/la:JOOOOOOOOOOOOOJ