Plava Porodica je napisao/la:Ma samo menadžer.
Druga sezona u Želji,ispao u play offu LP,izborio grupnu fazu EL.
5milionai650hiljada eurića

Plava Porodica je napisao/la:Ma samo menadžer.
Druga sezona u Želji,ispao u play offu LP,izborio grupnu fazu EL.
5milionai650hiljada eurića
i to ce biti najskuplji u inat dusmanima....sofronije je napisao/la:Instaliraj delinjo i u inat dovedi secerovica
cala je napisao/la:Dje ste elektrotehnicari
Mene Partizan a i većina naših klubova u ligi nerviraju baš zbog tih mladih igrača...npr Partizan na početku za Glavcica i jos 2-3 koja im nisu ni u u19 traze po 2-3 miliona da bi ih nakon 2 godine sjedenja po tribinama dali dzaba,al koji ce ti tad klinac kad si vec napredovao dosta a oni samo nazadovali....Isto tako klubovi u nasoj ligi...Sarajevo cijeni Duljevica 10 mil,Siroki Kozulja 3-4,Zrinjski Graovca 2-3 miliona da bi ih s nekih 25 godina pustili za 600 hiljada a Kozulj zavrsi u Borcu jer ga ubiju povrede i tako dosta igrača....Pa pusti ga meni zaradi nešto a ja ću od njeg igračinu napravitLeon_Professional je napisao/la:Sad sam maksuz usao da slikam sejv sa Zeljom 3. sezona, ali izbrisao sam izgleda kad sam ovaj novi peč instalirao. Kad se malo stabilizuje, samo dovoditi mlade igrace iz Partizana, nisu bas skupi a bgm budu dobri, npr. Sasa Lukic je masina.
Ali na novom sejvu u Jugoslovenskoj ligi, Bekric uvrsten u tim sezone
delinjo je napisao/la:cala je napisao/la:Dje ste elektrotehnicari
jesi to i ti nas ?
Evo nekih mladih sto sam ja doveo kod sebe, sto iz Partizana sto od negdje drugo.Jaozinho22 je napisao/la:Mene Partizan a i većina naših klubova u ligi nerviraju baš zbog tih mladih igrača...npr Partizan na početku za Glavcica i jos 2-3 koja im nisu ni u u19 traze po 2-3 miliona da bi ih nakon 2 godine sjedenja po tribinama dali dzaba,al koji ce ti tad klinac kad si vec napredovao dosta a oni samo nazadovali....Isto tako klubovi u nasoj ligi...Sarajevo cijeni Duljevica 10 mil,Siroki Kozulja 3-4,Zrinjski Graovca 2-3 miliona da bi ih s nekih 25 godina pustili za 600 hiljada a Kozulj zavrsi u Borcu jer ga ubiju povrede i tako dosta igrača....Pa pusti ga meni zaradi nešto a ja ću od njeg igračinu napravitLeon_Professional je napisao/la:Sad sam maksuz usao da slikam sejv sa Zeljom 3. sezona, ali izbrisao sam izgleda kad sam ovaj novi peč instalirao. Kad se malo stabilizuje, samo dovoditi mlade igrace iz Partizana, nisu bas skupi a bgm budu dobri, npr. Sasa Lukic je masina.
Ali na novom sejvu u Jugoslovenskoj ligi, Bekric uvrsten u tim sezone
Telekomunikacijedelinjo je napisao/la:cala je napisao/la:Dje ste elektrotehnicari
jesi to i ti nas ?
FPNEisenbahner1921 je napisao/la:Jeste li svi sa srednjom elektrotehnicari ili vas ima i na fakultetu?
Za koliko je Tan kupio Sarajevo ako može informacija?
Moze vam se, jos kad mi kazete da nemate petkom faksa po rasporedu place mi se haha. Ima dobrih cura tamo, znaju to i momci s 1921.ba kad treba prodavati majiceJaozinho22 je napisao/la:FPNEisenbahner1921 je napisao/la:Jeste li svi sa srednjom elektrotehnicari ili vas ima i na fakultetu?
Za koliko je Tan kupio Sarajevo ako može informacija?![]()
![]()
Ja od marta nemam faxaEisenbahner1921 je napisao/la:Moze vam se, jos kad mi kazete da nemate petkom faksa po rasporedu place mi se haha. Ima dobrih cura tamo, znaju to i momci s 1921.ba kad treba prodavati majiceJaozinho22 je napisao/la:FPNEisenbahner1921 je napisao/la:Jeste li svi sa srednjom elektrotehnicari ili vas ima i na fakultetu?
Za koliko je Tan kupio Sarajevo ako može informacija?![]()
![]()
GFEisenbahner1921 je napisao/la:Jeste li svi sa srednjom elektrotehnicari ili vas ima i na fakultetu?
Za koliko je Tan kupio Sarajevo ako može informacija?
0 i faza jednako dzenaza.Kapiten je napisao/la:delinjo je napisao/la:cala je napisao/la:Dje ste elektrotehnicari
jesi to i ti nas ?
Ne diraj mi Faketa, ljudina.Minjore je napisao/la:0 i faza jednako dzenaza.Kapiten je napisao/la:delinjo je napisao/la:
jesi to i ti nas ?
Jedinstveni Macola i Fakic
Zeljo je sila, Zeljo je moc,Kapiten je napisao/la:Kaze nama Šalaka kad smo učili nulu, fazu i uzemljenje. 1.razred...
Nula je plava, to cete lahko zapamtit. Željo je plav, a vazda je nula bio![]()
Macolajedan od bolji profesora dole.
Ali Švraka je kraljinaŽeljovac...