Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 28, 2023 5:11 pm

neroazzuro je napisao/la:
sub okt 28, 2023 4:36 pm
Ama treba nam SAMO OPSTANAK!
To je valjda mogao izboriti.
Ma ne znamo još ni jesu li ga otpustili, polako. Ja se nadam da nisu toliko glupi pa da daju otkaz čovjeku pred kojeg nisu ni neki cilj postavili što se tabele tiče, pa ako ne ispuni da imaš razlog da mu daš otkaz. A i sami znaju vjerovatno da nemamo ekipu za nešto više, da čovjeku ništa nisu obezbjedili da bi nešto mogli očekivati. Ispasti nećemo, bit ćemo negdje u sredini tabele svakako kako smo i očekivali. Ne znam fakat zašto bi mu otkaz dali, ne vidim svrhu, ništa time nećemo postići. Uprava ne smije razmišljati kao navijači, moraju uvijek gledati širu sliku i razmišljati dugoročno. Ne bi smijeli žrtvovati dugoročne ciljeve za kratkoročne. Godinama već lutamo i idemo u krug, izgleda da bi se ta praksa mogla nastaviti.
Da smo mi u dobroj finansijskoj situaciji i da kad dovedeš trenera da mu možeš dovesti i pojačanja, pa mu možeš i ciljeve postaviti koje ako ne ispuni noga mu je. Ovako je sve improvizacija.

Sky1
Kontakt:

sub okt 28, 2023 5:13 pm

sub okt 28, 2023 5:06 pm
Juče da onaj ne napravi glupost sa crvenim siguran sam da bismo opušteno dobili utakmicu. Meni smo ono prvo poluvrijeme izgledali najbolje nakon utakmice protiv borca.
+1

Dzezvar
Kontakt:

sub okt 28, 2023 5:19 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
sub okt 28, 2023 5:11 pm
sub okt 28, 2023 4:36 pm
Ama treba nam SAMO OPSTANAK!
To je valjda mogao izboriti.
Ma ne znamo još ni jesu li ga otpustili, polako. Ja se nadam da nisu toliko glupi pa da daju otkaz čovjeku pred kojeg nisu ni neki cilj postavili što se tabele tiče, pa ako ne ispuni da imaš razlog da mu daš otkaz. A i sami znaju vjerovatno da nemamo ekipu za nešto više, da čovjeku ništa nisu obezbjedili da bi nešto mogli očekivati. Ispasti nećemo, bit ćemo negdje u sredini tabele svakako kako smo i očekivali. Ne znam fakat zašto bi mu otkaz dali, ne vidim svrhu, ništa time nećemo postići. Uprava ne smije razmišljati kao navijači, moraju uvijek gledati širu sliku i razmišljati dugoročno. Ne bi smijeli žrtvovati dugoročne ciljeve za kratkoročne. Godinama već lutamo i idemo u krug, izgleda da bi se ta praksa mogla nastaviti.
Da smo mi u dobroj finansijskoj situaciji i da kad dovedeš trenera da mu možeš dovesti i pojačanja, pa mu možeš i ciljeve postaviti koje ako ne ispuni noga mu je. Ovako je sve improvizacija.
Prvi koji treba dobiti nogu je sportski direktor....zbog puno stvari koje radi i koje je radio.....pa onda redom...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Maestro_1921
Kontakt:

sub okt 28, 2023 5:24 pm

sub okt 28, 2023 5:06 pm
Juče da onaj ne napravi glupost sa crvenim siguran sam da bismo opušteno dobili utakmicu. Meni smo ono prvo poluvrijeme izgledali najbolje nakon utakmice protiv borca.
Ma rutinirali bi ih, siguran sam. Dugo bolje nismo igrali, borbeni, rastrčani, baš mi se svidjelo, još sve to sa igračem manje. Kad smo ispuhali i istrošili se, pali, tad smo i primili golove. Baš mi se činilo da je sve naleglo i da je došla igra. Al eto, ne možemo mi bez nekog peha.

salle86
Kontakt:

sub okt 28, 2023 5:57 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
sub okt 28, 2023 2:55 pm
Juniori izgubili u derbiju 1:6...
🤣🤣🤣
Jel igrao mali Šabić
Vidim pametno što smo malo zaustavili sistem kako bi nam pomogao u juniorima

Yebem te živote više
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Maestro_1921
Kontakt:

sub okt 28, 2023 6:21 pm

salle86 je napisao/la:
sub okt 28, 2023 5:57 pm
ANamelessGhoul je napisao/la:
sub okt 28, 2023 2:55 pm
Juniori izgubili u derbiju 1:6...
🤣🤣🤣
Jel igrao mali Šabić
Vidim pametno što smo malo zaustavili sistem kako bi nam pomogao u juniorima

Yebem te živote više
Pa eto pomogao je, zabio je taj jedan gol. 😂
Poveli 1:0 i onda primili 6, i Pločo nam je jedan zabio.

ono.na
Kontakt:

sub okt 28, 2023 7:05 pm

Pa Basic ako kaze javno sta su problemi odmah cete mu svi yebati mater sto iznosi prljavi ves kao sto ste Stanicu i Bekricu yebavali.

Drugo, izgubice pola svlacionice jer su akteri u njoj + Bekric, a i ovako je izgubio kontrolu nad njom.

Trece, kako ce napraviti juniora kao prvotimca ako je tu 6 mjeseci. Tek 3 mjeseca od Evrope.

Cetvrto, da ti juniori ista valjaju i da se ozbiljno radi, ne bi popusili kao danas. Raspitajte se malo o tom radu u mladjim sastavima pa cete vidjeti mafije.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

salle86
Kontakt:

sub okt 28, 2023 7:07 pm

Niko ne kaže da juniori (kao ekipa) valjaju, ali pojedinaca ima...vidjelo se.
A i nije neka pljačka da se riješi Gasala i sličnih na uštrb njih...gori biti ne mogu nikako
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

sub okt 28, 2023 8:00 pm

Ako ode Basic, sljedeca je na tapetu Uprava to nek im je jasno. Hijene ne spavaju, nego ce im otvoriti apetit jos vise. Da Uprava ima muda, kao sto vjerovatno nema, nabila bi nogom Bekrica a ostavila Basica. Tako bi ovim sugavcima od igraca pokazali da su i oni sljedeci ako budu opstruirali. Retardirano je mijenjati trenera u jeku sezone ako bas nisi los i u zoni ispadanja, a koliko god neki ovdje to pokusali predstaviti, mi to sigurno nismo. Kako pojedine kurvice od igraca ne smiju kurcobolju pokazati na Grbavici, zato sto bi ih Manijaci razapeli odmah nakon zavrsetka utakmice. Zato svako gostovanje izivljavanje. Ne moze me niko ziv uvjeriti da pojedinci ne igraju pod rucnom na gostovanjima, kurve raspale...

BC1921
Kontakt:

sub okt 28, 2023 9:04 pm

Ne moze se samo Bekric tjerati, uz Bekrica treba da idu Stilic, Kosoric, Cocalic, Mekic... Mora se klan razbiti skroz. Iz nekih drugih razloga mozda ponuditi Coci i Stilicu da vode pjetlice. Treba se i UO i NO procistiti i pojacati, za omladinski pogon da ne govorim... Smrdi sa svih strana, malo su to rezultati u evropi prikrili, ali polahko izlazi sve na povrsinu. Usput, Edis je dobro lazirao i upakovao dugovanja i vracanja, losije je to puno nego sto je ispricao...
Krivina Jug

Zvaka72
Kontakt:

sub okt 28, 2023 9:31 pm

jugjesamojedan21 je napisao/la:
sub okt 28, 2023 3:41 pm
BrUDA je napisao/la:
sub okt 28, 2023 3:35 pm
Izgidose nam kone
Ma Sloga puno bolja, Sarajevo imalo sreće što više nisu primili.
Lekcija Jade Jagodica
Jarane ja de ubih objašnjavajući da sarajevo igra na kontre o da će imati problema da tzv. Malim klubovima koji isto igraju. Minimalno su uzeli jedno 7 do 8 bodova na individualni kvalitet Oliveire i Hasića ali buraz njih dvojica koštaju sarajevo 50 hiljada maraka mjesečno.
Rožman me za sad nije oduševio kao trener i Bašić da je imao Hodžića i Santosa bio bara bar sa sarajevom. U to sam siguran jer Bašić ima 5 do 6 bodova manje zbog nekvalitetnih igrača na pojedinim pozicijama kao što je zadnji vezni npr.
Plava porodica me ubi u pojam.

jugjesamojedan21

sub okt 28, 2023 9:38 pm

Zvaka72 je napisao/la:
sub okt 28, 2023 9:31 pm
jugjesamojedan21 je napisao/la:
sub okt 28, 2023 3:41 pm
BrUDA je napisao/la:
sub okt 28, 2023 3:35 pm
Izgidose nam kone
Ma Sloga puno bolja, Sarajevo imalo sreće što više nisu primili.
Lekcija Jade Jagodica
Jarane ja de ubih objašnjavajući da sarajevo igra na kontre o da će imati problema da tzv. Malim klubovima koji isto igraju. Minimalno su uzeli jedno 7 do 8 bodova na individualni kvalitet Oliveire i Hasića ali buraz njih dvojica koštaju sarajevo 50 hiljada maraka mjesečno.
Rožman me za sad nije oduševio kao trener i Bašić da je imao Hodžića i Santosa bio bara bar sa sarajevom. U to sam siguran jer Bašić ima 5 do 6 bodova manje zbog nekvalitetnih igrača na pojedinim pozicijama kao što je zadnji vezni npr.
Koliko znam Rustemović je bio želja Bašića, jer su zajedno bili u Tuzli. Nije mi jasno što se Turanjanin ne stavi na zadnjeg veznog, vidjeli smo da naprijed ne zna igrati, ali ima dobru igru glavom i mislim da bi to mogao da pokrije

Zvaka72
Kontakt:

sub okt 28, 2023 9:41 pm

Jbt nigdje naslova sarajevo izgubilo od sloge a jučer nije bilo portala koji nije objavio da je Željo izgubio večeras šutnja.
Da na facebooku ne vidjeh psovke komšija ne bih ni znao da je sarajevo igralo.
😋😋😋😋😋😋
Plava porodica me ubi u pojam.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub okt 28, 2023 11:08 pm

Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Mulalic Edis
Kontakt:

ned okt 29, 2023 1:10 am

Senad1921 je napisao/la:
Ne moze se samo Bekric tjerati, uz Bekrica treba da idu Stilic, Kosoric, Cocalic, Mekic... Mora se klan razbiti skroz. Iz nekih drugih razloga mozda ponuditi Coci i Stilicu da vode pjetlice. Treba se i UO i NO procistiti i pojacati, za omladinski pogon da ne govorim... Smrdi sa svih strana, malo su to rezultati u evropi prikrili, ali polahko izlazi sve na povrsinu. Usput, Edis je dobro lazirao i upakovao dugovanja i vracanja, losije je to puno nego sto je ispricao...
Ne valjaj gluposti majke ti. Kakav klan? Coca i Stila klan? Jel Kosoric htio igrati ovu sezonu? Klub ga molio da ostane jer nema para , nema boljeg za 2 milje. Cocalic i Stilic mogli godinama igrati po ovim livadama za masne cifre, a ovdje igraju za mizerne uslove. Ti isti igraci su nas odveli u evropu kad su nas svi otpisali. Krivicu kao i Bekric sigurno da ima i trener. Sta je sa Posusjem i Slogom u gostima, nelogicnim izmjenama i glupostima? Mijenjas Stilica da bi uveo Turanjanina? Pricas o modernom fudbalu, najgori si gost lige sa jednim golom u 6 utakmica, 60 minuta od 500 bilo normalno. Jesi vidio kako smo izgledali na gostujucim utakmicama? Jel za to kriv klan? Uvijek se izmisljaju neke gluposti, a cinjenica je da vise od pola igraca nije za Zelje, da su drugi odmakli od nas, da ulazu i imaju vise , da liga vise nije poluprofesionalna. Ne treba niko da ode izuzev 5 igraca na zimu jer bezveze bacamo pare. Proslo ljeto se pogodilo s ovim za milju ili dvije sto hoce da igraju, a sad nije i to je to.
Neki u upravi nisu za investitora, neki jesu i to je jedini sad problem trenutno. Ovi sto nisu za investitora nek nam ponude neko rjesenje koje ne ukljucuje suplju pricu da smo radnicki klub i da za 700 hiljada budzeta godisnje za igrace mozemo u evropu gdje uzmemo 2 miliona. To je moglo jednom, a sad nas Rustem, Turanjanin, Cosa i Ovcina nece odvesti u evropu, pa ces morati namaci tih 700 milja za plate, a namaci ces qrcinu zato sto si drzavni uhljeb i nesposoban. Pa cemo opet dovoditi igrace s proba. Cuj oni nisu za investitora, a Zvijezda 09 i Gosk ti uzimaju igrace jer dadnu vise. **** vam radnicki klub mater.
Grande Miske 💪

BC1921
Kontakt:

ned okt 29, 2023 2:26 am

Mulalic Edis je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:
Ne valjaj gluposti majke ti. Kakav klan? Coca i Stila klan? Jel Kosoric htio igrati ovu sezonu? Klub ga molio da ostane jer nema para , nema boljeg za 2 milje. Cocalic i Stilic mogli godinama igrati po ovim livadama za masne cifre, a ovdje igraju za mizerne uslove. Ti isti igraci su nas odveli u evropu kad su nas svi otpisali. Krivicu kao i Bekric sigurno da ima i trener. Sta je sa Posusjem i Slogom u gostima, nelogicnim izmjenama i glupostima? Mijenjas Stilica da bi uveo Turanjanina? Pricas o modernom fudbalu, najgori si gost lige sa jednim golom u 6 utakmica, 60 minuta od 500 bilo normalno. Jesi vidio kako smo izgledali na gostujucim utakmicama? Jel za to kriv klan? Uvijek se izmisljaju neke gluposti, a cinjenica je da vise od pola igraca nije za Zelje, da su drugi odmakli od nas, da ulazu i imaju vise , da liga vise nije poluprofesionalna. Ne treba niko da ode izuzev 5 igraca na zimu jer bezveze bacamo pare. Proslo ljeto se pogodilo s ovim za milju ili dvije sto hoce da igraju, a sad nije i to je to.
Neki u upravi nisu za investitora, neki jesu i to je jedini sad problem trenutno. Ovi sto nisu za investitora nek nam ponude neko rjesenje koje ne ukljucuje suplju pricu da smo radnicki klub i da za 700 hiljada budzeta godisnje za igrace mozemo u evropu gdje uzmemo 2 miliona. To je moglo jednom, a sad nas Rustem, Turanjanin, Cosa i Ovcina nece odvesti u evropu, pa ces morati namaci tih 700 milja za plate, a namaci ces qrcinu zato sto si drzavni uhljeb i nesposoban. Pa cemo opet dovoditi igrace s proba. Cuj oni nisu za investitora, a Zvijezda 09 i Gosk ti uzimaju igrace jer dadnu vise. **** vam radnicki klub mater.

Idi guraj bager...
Krivina Jug

Dzezvar
Kontakt:

ned okt 29, 2023 6:20 am

Mulalic Edis je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:
E bas za to je klan i kriv...

Gagi tm 87
Kontakt:

ned okt 29, 2023 12:28 pm

Zna li iko tacno jel ostaje basic ,ili je dobio otkaz nasi jos nista ne objavljuju...

Dzezvar
Kontakt:

ned okt 29, 2023 1:07 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
ned okt 29, 2023 12:28 pm
Zna li iko tacno jel ostaje basic ,ili je dobio otkaz nasi jos nista ne objavljuju...
Pa cim ne objavljuju znaci da nije....logicno...sto bi drug Gavran rekao.

Gagi tm 87
Kontakt:

ned okt 29, 2023 1:23 pm

Kod nas drug je sve,samo nije logicno cini mi se...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 23 gosta.

Prijava