Dzezvar je napisao/la: ↑sri okt 18, 2023 3:40 pm
ublehas je napisao/la: ↑sri okt 18, 2023 2:23 pm
Dzezvar je napisao/la: ↑sri okt 18, 2023 12:18 pm
Cuj Zeljina zasluga....bas si se nalupao.
Dzekina zasluga je najvise jer da on nije u sebe ulagao qrac bi pravio onolike transfere i qrac bi mi dobijali molione.Dobjjali bi nesto na kasicicu.
I najlakse je tidjim qrcem gloginje mlatiti.Sa svojim parama ima pravo da radi sta hoce...
To što dobijamo pare je zasluga UEFE, a ne Želje, ni Džeke. Nije on u sebe ulagao da bi mi bolje prošli, nego što je to mislio da je najbolje za njega.
Što se tiče davanja para Želji, slažem se svako treba da da onoliko koliko on smatra da je ok i niko ne treba određvati kolko je ko trebao dati para.
Ko god uradi i najmaju sitnicu za Želju, hvala mu.
Jedino što se svi možemo zapitati koliko smo mi uradili za Želju i jesmo li mogli više i bolje?
.Istina UEFA je donijela to pravilo ali bez Dzeke i njegovog truda i zalaganjna qrac bi ovolike paresine dobili
Slažem se. samo kostatujem da je on to uradio zbog sebe, a ne zbog Želje.
Što se tiče ostalog, nikad ne zamjeram kada neko ne da svoje pare Želji.
Više zamjeram što svi misle da znaju bolje od ljudi koji nešto rade, a sam ni ne pomišljaju da nešto konkretno urade. Da se razumijemo ne mislim konkretno ni na jednu upravu, nego na sve što su ikada bili u Želji. Opet ponavljam, hvala svakome ko je i marku dao za Želju, i svakome ko je i minutu svog vremena odvojio da pomogne na bilo koji način.
kokoška je napisao/la:
Sasvim solidno sudjenje, uzeli su korona titulu radi borca a tad nisu kmecali, jedina liga u svijetu koja se prekinula.
Nisam gledao tekmu, pa ne mogu pričati o istoj, ali ono što sam vidio na sažetku, i nije toliko strašno.
Čini se da Borcu nije sviran penal nakon što je lopta pogodila u ruku igrača Sarajeva (da se razumijemo, ono se i svira i ne svira, ali sam siguran da bi pitarima svirali penal protiv nas), a go su primili iz malog ofsajda. Ostali igrači nisu uticali na igru.
Dešavalo se da mi budemo dosta više pokradeni, pa se samo spomene i pređe preko toga.