Da je Edis ostao mi ne bismo vidjeli Evrope očima. Nermin nije savršen, ali ima bar za 30-40% slabiju ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Da, toliko su nam značili Santos i Hodžić. Pozdrav.volimtezeljo je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 3:49 pmUpravi dajem totalnu podrsku, za njih bi bilo malo bolje da prestanu slusati navijace.Valter je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 9:25 amSpadam u one koji misle da kvalitet Bašića treba dobro preispitati i ne vidim baš potrebu za bezuslovnom podrškom. Jedino ko treba imati bezuslovnu podršku je Uprava. Dok ne dođu bolji ali koji zaista vole Želju. Ali ne kao neki koji stave nick "volimtezeljo" ne bi li tako prikrili stvarni razlog svojih pisanja. Da se razumijemo da nisi jedini na ova dva foruma koji piše sa nekim drugim razlogom od brige prema Želji. Barem si mogao u nicku napisati zeljo velikim slovom. Dakle kakva god bila sudbina Bašića u našem klubu do daljeg STOP svim bivšim igračima Želje na bilo kojoj funkciji osim u mlađim pogonima. Ali vama ustvari i nije meta Bašić nego Uprava. Nadam se da nismo toliko glupi da vam do dozvolimo.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 11:53 pm
Nemam nalogodavca. Vi (misketovci) ako funkcionisete na taj nacin, necete vjerovati ali ima nas koji mislimo svojom glavom.
Ljudi vas ba ismijavaju.
Dok god posluju po zakonu, ne zavaljuju nas u dugove, maksimalnu podrsku imaju.
A Basicu? Kako da mu dam podrsku jos malo imat cemo broj kola jednak sa brojem bodova.
Ovdje ego ljudima ne dozvoljava da priznaju. Edisu su jebavali od do pobjedio/izgubio. I zbog njegovih igara i rezultata smo Evropu vidjeli.
U tome i jeste problem sto nema autoritet da nagazi igrace.
A kad popusti na onom, ovaj ulipa ... opusteno majabasouth side je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 7:03 pmU tome i jeste problem sto nema autoritet da nagazi igrace.
Nije to bas tako jednostavno, niti je iskljucivo pitanje autoriteta. Ako je ijedan nas trener imao autoritet i po tome bio poznat, bio je to pokojni Milan Ribar, pa se i njemu u posljednjemsouth side je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 7:03 pmU tome i jeste problem sto nema autoritet da nagazi igrace.
A gdje je to Amar napravio tim i imao neki uspjeh, a da klubu (udružuenju građana) nije spucao kamate i sudski blokirao račun? Ništa u životu nije napravio sam, u profesionalni fudbal dospio/zalutao kao dijete slavnog oca.volimtezeljo je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 3:42 pmOvi sto brane ovaj "rad" Basica. Gdje je on to prije napravio tim i imao uspjeh neki?
Sjecam se ja da si ti branio Mulalica zivotom kad nismo mogli dva pasa sastaviti, sve vise mislim da si ti ustvari supruga nase suze ratnicke... ako je tako razumijem tvoju histeriju ali muz ti nema kapacitet da bude trener prvog tima i ovaj Konjic mu je premija nevidjena.volimtezeljo je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 3:42 pmOvi sto brane ovaj "rad" Basica. Gdje je on to prije napravio tim i imao uspjeh neki?
e fakat majke mi... kako ta spodoba moze inati dobronamjeran komentar o Zelji..kokoška je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 11:21 amSta ce usljivi Jusufbegovic da objasni, neznalica hinjava.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 8:30 amNikic i Jusufbegovic su objasnili stvari...ali ne mogu da vjerujem da se niko nije oglasio.vinston.cercil je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 8:06 amLjudi sto se tice basica previse se pritiska skida sa njega, ipak je covjek izgubio 6 od 10 utakmica u ligi, te ispao iz kupa protiv federalca. Mislim ok, ali nije bas kao da je to sad za nekog progledavanja kroz prste. Ne volim citirati onu ublehu jusufbegovica, ali je covjek dobro rekao, nema zeljo bas tako slabu ekipu da biljezi ovako lose rezultate. Ja bi mozda umjesto losih rezultata, rekao losu igru. Kuci si jedva dobio Igmana i Sirokog. Znaci od 11 utakmica, si na realno 2-3 pokazao nesto, a i to nije bilo sjajno.
Mozda je negdje drugo dobar?kokoška je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 9:22 pmSjecam se ja da si ti branio Mulalica zivotom kad nismo mogli dva pasa sastaviti, sve vise mislim da si ti ustvari supruga nase suze ratnicke... ako je tako razumijem tvoju histeriju ali muz ti nema kapacitet da bude trener prvog tima i ovaj Konjic mu je premija nevidjena.volimtezeljo je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 3:42 pmOvi sto brane ovaj "rad" Basica. Gdje je on to prije napravio tim i imao uspjeh neki?
U kojem modu su Stilic, Mekic i kompanija?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto okt 10, 2023 11:15 pmJedini gori od ovih botova helanke su ovi sto pricaju o nekakvim bojkotima....
Kakve vi bojkote spominjete,ono je sve prirodni mode Jasara,Bibera,Alysona,Cosica....
Nrma kvalitete i tjt
Danas neko postavi sliku ekipe Igmana i nas,ekipe u par deka bikvalno