Aposlutno se slazem sa stormom, radi kratkoročnih uspjeha koji su bili bez daljeg sistema smo ovdje gdje jesmo...storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 10:12 amNisam napisao da je incident prosla sezona, vec sam se referirao na ovo kako smo u Europi igrali. Tako da, molim te o stidu nemoj. Zna se dobro sta je ko pisao, ovaj forum je testament tome. To se nece promjeniti. Sta god ko mislio, ovaj forum je apsolutno nezavisan od svih uticaja. Dalje, sve ovo danas je posljedica dolaska Amara i ljudi koje je okupio oko sebe. I Nermin Basic, i Edis Mulalic i sve ostalo. I 0:3 na Kosevu. Samo posljedica i to navijaci Zelje znaju. A upozoravalo se. Mi sada samo trunimo o posljedicama. Nemoj o stidu, imam ja uvida i u postove koje si napisao, pa obrisao.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:31 amIncident bila prosla sezona? Iskreno jel te bude bar malo stid da to napises?storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:24 amNe treba mijenjati radi kratkorocnih uspeha. Dok god se ne rijesimo dugova i "dugova" amaru necemo ni imati nekakve sp.ortske rezultate. Ovo sa Europom je bio incident. Ljudi su bolji, bice jos derbija, da boli, boli, ali idemo dalje. Podrska BASICU!
Prosle sezone kako god da okrenes, niko nas nije razbio. A klub je bio u gorem stanju.
Ali smo bili Zeljo i izborili smo evropu zahvaljujuci tim rezultatima na jesen.
Kakve veze ima dug prema Amaru. Zar nije isplacen?
Prosle godine nam je za vratom stajao i on i porezna. Nemoj na rende kora.
Sramota je to i ovo sto Zeljo prozivljava.
Sto se mene tice podrska Basicu. Ako smo pogrijesili ranije, danas ne trebamo, a i nemamo luksuz. Otkaz bi nas vratio pola godine nazad na opcije kao Mulalica i ostalih sto bi poginuli za Zelju, ali ne bi posao radili profesionalno.
Podrška Bašiću !