Zvaka72 je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 9:37 pm
fcz je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 9:31 pm
E cuj mi nesto "stajali", mi "u polju", mi se "drzali"...
Petarda nam slijedi i to zasluzeno.
Dok oni placaju milione za igrace, nama i dalje odbranu vodi mrtvi Cocalic a sredinu piskutava pickica koja voli bordo dukserice.
Udarati se nogama u guzicu ako ostanemo u ligi, to nam je jedina moguca ambicija i domet.
Jarane jesi li vidio njihovih milionskih bekova. ***** od ovce. Svibse ponadali da će gigović da ih kolje, hoće aha, faul u napadu prije drugog gola.
Radović pred sudijom rukom gura loptu u aut faul nad Jašaravićem on svira kontra faul. Pitari su prosječna ekipa sa par pojedinaca koji mogu riješiti utakmicu i to je sve.
Jedino gdje su dobri to je tranzicija i očito su za pobjedu bili dovoljni Hasić i Oliveira.
Nerealnost nas je jednim dijelom i dovela do ovog cemera u kojem smo.
Realnost koju mi ne zelimo da vidimo je da kvalitetom ne zasluzujemo gornji dio tabele, da smo finansijski u nivou GOSK-a ili Igmana. Realnost je da sve dobro sto smo u zadnjih par godina uradili je bilo uglavnom na navijace i na ime, na staru slavu. Slavu koja se sve brze topi a vec vidim kako ce se vecina navijaca nakon vecerasnjeg debakla, nazalost, po inerciji prikloniti sacici placenika i pocece uvod u neki novi puc.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.