Al fakat.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub sep 30, 2023 12:47 amAj sve kontam, ali cemu toliki hejt na Alysona i Galica. Prvi jedva da je igrao a ovo sto igra bar se bori, ne hoda. S obzirom na konkurenciju u vidu Gasala/Drlje to je vec bolje. To jeste zalosno. Galic je igrac koji se najvise bori nazad. Jeste nije mu najbolji centarsut, ali nije on toliko ni los koliko hocemo prikazati. Realno konstantan je, defanzivno vise nego solidan prema naprijed imali smo i gorih pa nismo pljuvali toliko. Meni je samo nejasno zasto smo Sehica prekrizili skroz. Nije da ne moze dati ruke bar u drugom poluvremenu.
Ne znam, možda sam ja lud ali meni ovi igrači nisu uopšte toliko loši

Što se to ne dešava, pa imam osjećaj da su (gotovo) svaki meč ispod 50%, e to ne znam, to mogu znati oni koji su više uključeni u rad kluba jedino.
Ali psiha je čudo, a istini za volju tu su baš tanki po tom pitanju. I onda kad potonu, tu nema spasa.
Meni ko nekome sa tribine izgleda nevjerovatno to sa se treneri mijenjaju a igra ostaje gotovo pa ista. Kontam nemoguće je da se ne može uvježbati 1,2...5 akcija yebenih.
Nemoguće je da nebitno sad ime, ali eto krenimo od kraja recimo taj Suljo ima ga svugdje sem u 16 gdje je realno on najjači, znači nemaš ti potrebu cijeli meč trčati po cijelom terenu ti si napadač i primarno ti je tu mjesto, znači 80% meča ti moraš biti oko i u 16.
Krila isto, vezni isto...itd.
Ali jok, mi gotovo kod svakog trenera igramo isto ko mala djeca kad im daš loptu da igraju i onda ko muhe bez glave svi trče samo za loptom.
A da ne kažem da mnogi igrači izgledaju lošiji nego što jesu jer fudbal je kolektivni sport, ne može samo bek igrati odbranu već mu i krilo mora pomagati, ne možeš pustiti da ti protivnik kroz sredinu dođe na 20m od tvog gola i onda samo kriviti štopera itd itd