Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 25, 2023 9:22 am

Pa doveli su odgovorni u situaciju da mi se cini ko da imamo 15 igrača i to je to, **** majku de pridruži bilo koga daj mu sansu ***** mu sezonu u 7 kolu znas da je usrana
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Valter
Kontakt:

pon sep 25, 2023 9:57 am

Na stanu bojkoti, Amari, Edisi, Bekrići sa igračima koje je doveo ali Nermin strašno puno pravi ničim izazvanih grešaka da mi nije jasno kako misli dalje ustrajavati na nekim pozicijama. Galić ne smije igrati protiv određenih protivnika a onda hajmo opet Ovčinu na desnog beka. Protiv Sloge smo realno trebali primiti 5 komada, sinoć i koji više. Nermine možda te igrači bojkotuju ali mi gledamo nikada pi.čkastijeg i dezorganiziranijeg Želju.

I da Bektiću se mora zabraniti da bude na klupi u toku utakmica. Fataj se tribina.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon sep 25, 2023 10:18 am

Imamo neke stvari na koje ne možemo uticati, ali na ono što možemo uticati, radićemo, rekao je Nermin Bašić nakon utakmice,

Na sta ovdje konkretno misli?

Nije to samo problem u ovoj utakmici. Ima dosta stvarih za koje ne znam što se dešavaju. Neću da pričam, od osam utakmica u pet su vidjljive

Na sta se ovdje misli?

Basicu iznesi javno sta se desava, ako navijaci stoje iza tebe nemoj biti P.ICKA
Alea iacta est!

igla
Kontakt:

pon sep 25, 2023 10:20 am

Sve ove price ce se pricati dok dvije parole i dva skandiranja mogu smijeniti bilo koga i bilo šta u klubu. Sve dok svi imamo osjecaj da mozemo upravljati, bit ce milion ideja i milion kritika.

Valter
Kontakt:

pon sep 25, 2023 10:23 am

Jedino iza koga moramo stati to je trenutna uprava. Ne zato što su oni aman kvalitetni. Nego zato što trenutno neće doći niko bolji, a oni koji nam žele još veću dubiozu tu su pred vratima. Tim rušiteljima nije krajnji cilj Nermin nego uprava.
A Nermin, igrači to je u ovom trenutku promjenjivo. U Tuzli ili je sezona gotova ili ostaje ona navijačka nada.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Ludvig Leple
Kontakt:

pon sep 25, 2023 10:38 am

cipiripi je napisao/la:
Imamo neke stvari na koje ne možemo uticati, ali na ono što možemo uticati, radićemo, rekao je Nermin Bašić nakon utakmice,

Nije to samo problem u ovoj utakmici. Ima dosta stvarih za koje ne znam što se dešavaju. Neću da pričam, od osam utakmica u pet su vidjljive

Na sta se ovdje misli?

Basicu iznesi javno sta se desava, ako navijaci stoje iza tebe nemoj biti P.ICKA
Nisam sigiran da navijači stoje iza njega. Ako podrazumijevaš nas 50 na ovom forumu mi smo samo simpatizeri...

Ovdje je u pitanju problem za dublje analize i rezova. Kako sad stvari stoje Nermin neće reći šta se dešava i tu se završava njegov trenerski poziv u FKŽ. Ako slučajno skupi testise u ruke i kaže šta se dešava, e tad je moguće očekivati reakciju čak i nas simpatizera.

Nermine momčino reci raji šta te mori, pa da se jednom za sva vremena riješimo problema.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon sep 25, 2023 10:58 am

Ludvig Leple je napisao/la:
pon sep 25, 2023 10:38 am
cipiripi je napisao/la:

Na sta se ovdje misli?

Nisam sigiran da navijači stoje iza njega. Ako podrazumijevaš nas 50 na ovom forumu mi smo samo simpatizeri...

Ovdje je u pitanju problem za dublje analize i rezova. Kako sad stvari stoje Nermin neće reći šta se dešava i tu se završava njegov trenerski poziv u FKŽ. Ako slučajno skupi testise u ruke i kaže šta se dešava, e tad je moguće očekivati reakciju čak i nas simpatizera.

Nermine momčino reci raji šta te mori, pa da se jednom za sva vremena riješimo problema.
Od nas "samo" 50, barem nas 40 ima clansku i godisnju. Nas 40 je uvijek bilo uz klub i nas 40 je SPONZOR KLUBA. Bas iz ovih razloga imamo PRAVO da znamo sta se desava.

Samo iz moje kuce je u ovoj kalendarskoj godini kupljeno 4 godisnje, 4 clanske, raznorazni artikli iz Fan shopa i mnoge druge stvari. Za Zelju odvajamo od usta nase djece, je li sa nasim parama treba da gledamo igrace koji su placeni da nam se seru u ta ista usta. To je ono sto covjeka najvise pogadja, ti ih placas a oni te ponizavaju
Alea iacta est!

Diverzant
Kontakt:

pon sep 25, 2023 11:33 am

Neko napisa gore da moraš sa igračima biti haver da te ne bi minirali i bojkotvali i to je jedina istina u svemu ovome.
Ko malo čita između redova vidi ko su najveći mahalaši u klubu i hinjavci.
Treba vama mulalić jer vi samo sa njim znate raditi i amar osim da vam jebe mrtve usta i gdje god sta imate jer ove pičkice i hinjavci truhli čim malo prostora dobiju odma kreće mafijanje i kurčenje.
Pičkice male samo vas šamarat treba jer vi niste nikakvi igrači nego polupani rekreativci
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

dzulijano_pike
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:04 pm

Valter je napisao/la:
pon sep 25, 2023 10:23 am
Jedino iza koga moramo stati to je trenutna uprava. Ne zato što su oni aman kvalitetni. Nego zato što trenutno neće doći niko bolji, a oni koji nam žele još veću dubiozu tu su pred vratima. Tim rušiteljima nije krajnji cilj Nermin nego uprava.
A Nermin, igrači to je u ovom trenutku promjenjivo. U Tuzli ili je sezona gotova ili ostaje ona navijačka nada.
Uzeo si mi rijec iz usta. Hladne glave kontam napisati nesto slicno, dodjem i vidim ti napisao.
Podrzati ljude koji su se uhvatili u koštac sa problemima kad niko nije htio. Dok je klub bio u samrtnom hropcu usli su unutra da rade. Kako znaju i umiju. Nekad je to dobro, nekad lose, ljudi su, zato i grijese.
Podrzati upravu, Nermina, igrace, jer boljih trenutno nemamo. **** evropu ako cemo zavrsiti milion u minusu. Pa cemo taj milion kihati naredne 3 godine. Nama nema druge nego podrzati naseg Želju.
Svi na Grbavicu :zeljeznicar1:
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

dzulijano_pike
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:07 pm

A kako smo igrali zadnjih mjesec dana svi su očekivali da ce nas Zrinjski ispratiti sa 3 gola. Raji je samo tesko pao poraz u 90 minuti, treci vec ove sezone. Da smo izgubili glat 3:0 ne bi bile ovakve reakcije.
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

svraka
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:09 pm

cipiripi je napisao/la:

Na sta se ovdje misli?

Ne neke odluke sudija ne moze uticati, eto na sta misli. Nije vezano za igrace upravu ili nesto trece.
Forza 1921!

Oda majstore!

salle86
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:15 pm

Pola igrača sjedi sa navijačima redovno na kafi. Tu sva priča prestaje, ko koga podržava
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ISB87
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:16 pm

ja mislim da nema nekog bojkota i da je ovo odraz samo njihovog neznanja. sto kondicionog, igraca, bekrica pa i trenera.
krpica obavezno za kapitena.
MIRZA RASCIC

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:36 pm

Vidim prozivaju se odredjeni igraci, pa tako redom Mekic, Kosoric, ovaj, onaj bojkotuje.

Opet smo neiskreni i opet zmirimo. Evo ja cu direktno reci.Ne moze biti nijedan bojkot igraca i ne moze biti nikakvo nezadovoljstvo, a da u to nisu ukljuceni i "starosjedioci" (citaj: Bekric, Stilic i Cocalic).

Nemojte amnestije.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

fcz
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:42 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Vidim prozivaju se odredjeni igraci, pa tako redom Mekic, Kosoric, ovaj, onaj bojkotuje.

Opet smo neiskreni i opet zmirimo. Evo ja cu direktno reci.Ne moze biti nijedan bojkot igraca i ne moze biti nikakvo nezadovoljstvo, a da u to nisu ukljuceni i "starosjedioci" (citaj: Bekric, Stilic i Cocalic).

Nemojte amnestije.
Sve ukazuje na neki bojkot ali glupo je i nepravedno licitirati imenima.

Na Basicu je da kaze ko i sta a onda je "loptica" na svima nama.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:49 pm

fcz je napisao/la:

Nemojte amnestije.

Slazem se, apsolutno.

Medjutim, nije lako to reci.Basic ako to kaze, moze komotno ici.Nece se vise moci raditi u toj atmosferi.Bice ili-ili, a vjeruj mi da sad stavis na jednu stranu bubam Stilu i Cocu, a na drugu Basica, 90% navijaca bi otjeralo trenera.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

fcz
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:59 pm

fcz je napisao/la:

Nemojte amnestije.

Slazem se, apsolutno.

Medjutim, nije lako to reci.Basic ako to kaze, moze komotno ici.Nece se vise moci raditi u toj atmosferi.Bice ili-ili, a vjeruj mi da sad stavis na jednu stranu bubam Stilu i Cocu, a na drugu Basica, 90% navijaca bi otjeralo trenera.
Docim ce ovako ostati?

Iznosenjem istine bi barem zadrzao sanse da ostane, u slucaju da normalna raja bude glasnija. Zadrzao bi i dignitet, pokazao postovanje i prema sebi i prema imenu Zeljeznicar i prema navijacima.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Eldar
Kontakt:

pon sep 25, 2023 1:03 pm

Glavne glave u svlacionici su Aco, Stila, Cocalic i Mekic. Bekric je spona izmedju ekipe i uprave. Neko nezadovoljstvo tinja odavno.. Zbog cega je doslo do toga i ko je zaje.bao u tom lancu, ne znam

MiroslavKruzik

pon sep 25, 2023 1:07 pm

fcz je napisao/la:
fcz je napisao/la:

Slazem se, apsolutno.

Docim ce ovako ostati?

Iznosenjem istine bi barem zadrzao sanse da ostane, u slucaju da normalna raja bude glasnija. Zadrzao bi i dignitet, pokazao postovanje i prema sebi i prema imenu Zeljeznicar i prema navijacima.
Normalnoj raji koja prati klub, zna racionalisati stvari, ne treba Nermin Bašić "otvarati oči". Situacija u kojoj se trenutno nalazimo je samo posljedica kriminalnih dešavanja iz prošlosti kada tu nije bilo Bašića, tako da i onog' ko zamijeni Bašića, ne čekaju ništa bolja vremena.

Vršimo pritisak na pogrešne adrese, glavna meta nam je tuzilastvo, jer padom ove strukture ljudi vratiti će se šampanjci da zaustave procese. Mi smo u korijenu bolesni, u procesu smo izliječenja i normalno je da većina navijača to zaboravlja, jer društvo nam je generalno zaboravno i zadovoljava se lažnom istinom i instant uspjehom iza kojeg ne vidi ni kriminal niti način na koji se to isto postiglo. O posljedicama niko ne želi, nije to moderno u današnjem društvu, odgajamo vlastitu djecu da budu uzori. Ane reagujemo na tuđu da poštuju moralne i društvene propise jer ti isti uništavanu i tu odgojenu moralnu odgojenu djecu.

Sistem je TRUHO!

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Mirek11
Kontakt:

pon sep 25, 2023 1:19 pm

Eldar je napisao/la:
pon sep 25, 2023 1:03 pm
Glavne glave u svlacionici su Aco, Stila, Cocalic i Mekic. Bekric je spona izmedju ekipe i uprave. Neko nezadovoljstvo tinja odavno.. Zbog cega je doslo do toga i ko je zaje.bao u tom lancu, ne znam
Sve bi njih otjerao, u ekipi najstariji igrac 26-28 godina, i bez povratnika vise. Rumenog nikad nisam gotivio, pogotovo nakon odlaska u Zrinjski tako bi i njega poslao kuci.
Iz juniora max sto se moze prebaciti u prvi tim i dati Nerminu godinu da vidimo sta moue napraviti. Da ima igrace koji hoce napraviti nesto u karijeri, koji se nece kur.iti a i ako pokusa odmah hladenje.
Dugorocno rjesenje je samo privatizacija, htjeli priznati, prihvatiti ili ne to, tako jedino mozemo mahalu izbaciti, ne mogu navijaci voditi klub, da su najbolji na svijetu.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Robi, Ujko i 49 gostiju.

Prijava