Nisam sigiran da navijači stoje iza njega. Ako podrazumijevaš nas 50 na ovom forumu mi smo samo simpatizeri...cipiripi je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 10:18 amImamo neke stvari na koje ne možemo uticati, ali na ono što možemo uticati, radićemo, rekao je Nermin Bašić nakon utakmice,
Na sta ovdje konkretno misli?
Nije to samo problem u ovoj utakmici. Ima dosta stvarih za koje ne znam što se dešavaju. Neću da pričam, od osam utakmica u pet su vidjljive
Na sta se ovdje misli?
Basicu iznesi javno sta se desava, ako navijaci stoje iza tebe nemoj biti P.ICKA
Od nas "samo" 50, barem nas 40 ima clansku i godisnju. Nas 40 je uvijek bilo uz klub i nas 40 je SPONZOR KLUBA. Bas iz ovih razloga imamo PRAVO da znamo sta se desava.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 10:38 amNisam sigiran da navijači stoje iza njega. Ako podrazumijevaš nas 50 na ovom forumu mi smo samo simpatizeri...cipiripi je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 10:18 amImamo neke stvari na koje ne možemo uticati, ali na ono što možemo uticati, radićemo, rekao je Nermin Bašić nakon utakmice,
Nije to samo problem u ovoj utakmici. Ima dosta stvarih za koje ne znam što se dešavaju. Neću da pričam, od osam utakmica u pet su vidjljive
Na sta se ovdje misli?
Basicu iznesi javno sta se desava, ako navijaci stoje iza tebe nemoj biti P.ICKA
Ovdje je u pitanju problem za dublje analize i rezova. Kako sad stvari stoje Nermin neće reći šta se dešava i tu se završava njegov trenerski poziv u FKŽ. Ako slučajno skupi testise u ruke i kaže šta se dešava, e tad je moguće očekivati reakciju čak i nas simpatizera.
Nermine momčino reci raji šta te mori, pa da se jednom za sva vremena riješimo problema.
Uzeo si mi rijec iz usta. Hladne glave kontam napisati nesto slicno, dodjem i vidim ti napisao.Valter je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 10:23 amJedino iza koga moramo stati to je trenutna uprava. Ne zato što su oni aman kvalitetni. Nego zato što trenutno neće doći niko bolji, a oni koji nam žele još veću dubiozu tu su pred vratima. Tim rušiteljima nije krajnji cilj Nermin nego uprava.
A Nermin, igrači to je u ovom trenutku promjenjivo. U Tuzli ili je sezona gotova ili ostaje ona navijačka nada.
Ne neke odluke sudija ne moze uticati, eto na sta misli. Nije vezano za igrace upravu ili nesto trece.cipiripi je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 10:18 amImamo neke stvari na koje ne možemo uticati, ali na ono što možemo uticati, radićemo, rekao je Nermin Bašić nakon utakmice,
Na sta se ovdje misli?
Sve ukazuje na neki bojkot ali glupo je i nepravedno licitirati imenima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 12:36 pmVidim prozivaju se odredjeni igraci, pa tako redom Mekic, Kosoric, ovaj, onaj bojkotuje.
Opet smo neiskreni i opet zmirimo. Evo ja cu direktno reci.Ne moze biti nijedan bojkot igraca i ne moze biti nikakvo nezadovoljstvo, a da u to nisu ukljuceni i "starosjedioci" (citaj: Bekric, Stilic i Cocalic).
Nemojte amnestije.
Slazem se, apsolutno.fcz je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 12:42 pmSve ukazuje na neki bojkot ali glupo je i nepravedno licitirati imenima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 12:36 pmVidim prozivaju se odredjeni igraci, pa tako redom Mekic, Kosoric, ovaj, onaj bojkotuje.
Opet smo neiskreni i opet zmirimo. Evo ja cu direktno reci.Ne moze biti nijedan bojkot igraca i ne moze biti nikakvo nezadovoljstvo, a da u to nisu ukljuceni i "starosjedioci" (citaj: Bekric, Stilic i Cocalic).
Nemojte amnestije.
Na Basicu je da kaze ko i sta a onda je "loptica" na svima nama.
Docim ce ovako ostati?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 12:49 pmSlazem se, apsolutno.fcz je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 12:42 pmSve ukazuje na neki bojkot ali glupo je i nepravedno licitirati imenima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 12:36 pmVidim prozivaju se odredjeni igraci, pa tako redom Mekic, Kosoric, ovaj, onaj bojkotuje.
Nemojte amnestije.
Na Basicu je da kaze ko i sta a onda je "loptica" na svima nama.
Medjutim, nije lako to reci.Basic ako to kaze, moze komotno ici.Nece se vise moci raditi u toj atmosferi.Bice ili-ili, a vjeruj mi da sad stavis na jednu stranu bubam Stilu i Cocu, a na drugu Basica, 90% navijaca bi otjeralo trenera.
Normalnoj raji koja prati klub, zna racionalisati stvari, ne treba Nermin Bašić "otvarati oči". Situacija u kojoj se trenutno nalazimo je samo posljedica kriminalnih dešavanja iz prošlosti kada tu nije bilo Bašića, tako da i onog' ko zamijeni Bašića, ne čekaju ništa bolja vremena.fcz je napisao/la:Docim ce ovako ostati?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon sep 25, 2023 12:49 pmSlazem se, apsolutno.
Medjutim, nije lako to reci.Basic ako to kaze, moze komotno ici.Nece se vise moci raditi u toj atmosferi.Bice ili-ili, a vjeruj mi da sad stavis na jednu stranu bubam Stilu i Cocu, a na drugu Basica, 90% navijaca bi otjeralo trenera.
Iznosenjem istine bi barem zadrzao sanse da ostane, u slucaju da normalna raja bude glasnija. Zadrzao bi i dignitet, pokazao postovanje i prema sebi i prema imenu Zeljeznicar i prema navijacima.
Sve bi njih otjerao, u ekipi najstariji igrac 26-28 godina, i bez povratnika vise. Rumenog nikad nisam gotivio, pogotovo nakon odlaska u Zrinjski tako bi i njega poslao kuci.