Cisto sumnjam da mu je taj neko predlozio ove igrace....volimtezeljo je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 5:59 pmNeko je i Bekrica postavio, dao mu "budzet", neko mu predlaze igrace (trener)..
Na ovo se upozoravalo jos kad je Edis smjenjen.
Cisto sumnjam da mu je taj neko predlozio ove igrace....volimtezeljo je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 5:59 pmNeko je i Bekrica postavio, dao mu "budzet", neko mu predlaze igrace (trener)..
A imali smo priliku to gledati nekoliko puta.AsharaK je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 6:02 pmJedno od pitanja koje je Bašić dobio bilo je da li razmišlja o ostavci.
– Nisam ja čovjek koji se tako lako predaje. Ja sam u sistemu kluba. Radimo, svi znamo šta imamo, odnosno šta nemamo, tako da uopšte ne razmišljam o tim stvarima. Možda je to pitanje za sportskog direktora – odgovorio je Bašić.
Ko hoce da shvati, shvatit ce.
Rustemovic je bio Basiceva zelja. Ostali koliko znam nisu.Dzezvar je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 6:07 pmA imali smo priliku to gledati nekoliko puta.AsharaK je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 6:02 pmJedno od pitanja koje je Bašić dobio bilo je da li razmišlja o ostavci.
– Nisam ja čovjek koji se tako lako predaje. Ja sam u sistemu kluba. Radimo, svi znamo šta imamo, odnosno šta nemamo, tako da uopšte ne razmišljam o tim stvarima. Možda je to pitanje za sportskog direktora – odgovorio je Bašić.
Ja uopste na terenu ne vidim toliki problem u Rustemovicu. Posalje cesto finu loptu, jedino me iritira to sto mase rukama stalno, prigovara.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 6:17 pmRustemovic je bio Basiceva zelja. Ostali koliko znam nisu.Dzezvar je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 6:07 pmA imali smo priliku to gledati nekoliko puta.AsharaK je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 6:02 pmJedno od pitanja koje je Bašić dobio bilo je da li razmišlja o ostavci.
Nisam ni rekao da jeste, samo znam da je jedna od zelja bio on. Rustemovic je na piku jer je bio u redovima kobiljara. Ruku na srce ovo sto Mekic igra je puno gore ali etoSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 6:18 pmJa uopste na terenu ne vidim toliki problem u Rustemovicu. Posalje cesto finu loptu, jedino me iritira to sto mase rukama stalno, prigovara.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 6:17 pmRustemovic je bio Basiceva zelja. Ostali koliko znam nisu.
Rustemovic, Turanjanin, Alyson prosao probu..Dzezvar je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 6:07 pmCisto sumnjam da mu je taj neko predlozio ove igrace....volimtezeljo je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 5:59 pmNeko je i Bekrica postavio, dao mu "budzet", neko mu predlaze igrace (trener)..
Ove sto su nas doveli u ovu situaciju su krivci.
A sto nebi udarali po njemu ako ima dio odgovornosti...ko ga ba jebe...znaci bio pohvaljen od sviju za prosli prelazni rok...sada neka prima i kritike...yebat ga ba...volimtezeljo je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 7:01 pmOve sto su nas doveli u ovu situaciju su krivci.
Klub nema para, nije do Bekrica.
Ova ekipa je slicna onoj 2018te samo je ta bas bila preplacena.
Samo sam cekao kad ce pojedinci udariti po Bekricu..
Druze cinjenica je da je on SPORTSKI DIREKTOR. On je zaduzen za dovodjenje igraca. Sta sad ga trebamo drzati jer je prije godinu dana doveo tri igraca koji su bili dobri i poslije nista. Nemas para, trazi kopaj trci a ne suncaj se i ne idi po seminarima i ne govori javno ono sto ti nije crno na bijelo. Na kraju krajeva ako nemas uvjete sto ne das otkaz?volimtezeljo je napisao/la: ↑sri sep 20, 2023 7:01 pmOve sto su nas doveli u ovu situaciju su krivci.
Klub nema para, nije do Bekrica.
Ova ekipa je slicna onoj 2018te samo je ta bas bila preplacena.
Samo sam cekao kad ce pojedinci udariti po Bekricu..
Otprilike !