U Slogi, Zvijezdi, Gosku svojim mladim igracima ne je.u mater nakon 15-te minute zbog 2 losa pasa.cipiripi je napisao/la:Razumijem ja da Novi Pazar pere pare i ulaze u jedini svoj klub, razumijem ja da Mrvic i Husic mozda peru pare preko ovih igraca, ali ne razumijem kako Sloga, Zvijezda, GOSK, Igman mogu imati bolje U21 igrace od naseg kluba.Zvaka72 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 9:18 amNovi Pazar je politički projekat Bošnjaka u Sandžaku a mislim da tu ima i dosta nelegalnih eura od trgovine svim i svačim.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon sep 18, 2023 3:13 pmNi meni ovo nikako nije jasno. Pa daleko najgora "pojacanja" smo doveli. Svakog ovo boli, pogotovo kad vidis da GOSK i Zvijezda jebena jace igrace dovode
Helem nejse neuporedivo je.
Mi moramo biti svjesni da će ovako biti bar 4 godine bit će i bljeskova ali moramo biti strpljivi ,da se izvadimo iz govana i bitno je da ne pravimo nove dugove a stare vraćamo. Smo tako možemo uspjeti, instant uspjeh ništa ne donosi. Pogledajmo komšiluk i oni uz ogromna ulaganja " možda uzmu titulu" ali kažem možda.
Možda i mi budemo 3.
Ko zna
Mi zbog U21 pravila ovu sezonu svaku utakmicu pocinjemo sa dva igraca manje. Cjelokupna ekipa trpi radi toga. Izborom losih igraca do 21 godine mi smo u startu limitirani sto se tice taktike i pripreme meca.
Mozemo imati Ronalda u ekipi ali ako moras ubaciti dva losa U21 igraca i Ronalda ostaviti na klupi automatski gubimo kao ekipa i tim.
Ma Zvijezda ima keš a Sloga daje plate od 200 KM pa pogledaj im izvještaj.cipiripi je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 10:34 amRazumijem ja da Novi Pazar pere pare i ulaze u jedini svoj klub, razumijem ja da Mrvic i Husic mozda peru pare preko ovih igraca, ali ne razumijem kako Sloga, Zvijezda, GOSK, Igman mogu imati bolje U21 igrace od naseg kluba.Zvaka72 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 9:18 amNovi Pazar je politički projekat Bošnjaka u Sandžaku a mislim da tu ima i dosta nelegalnih eura od trgovine svim i svačim.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon sep 18, 2023 3:13 pm
Ni meni ovo nikako nije jasno. Pa daleko najgora "pojacanja" smo doveli. Svakog ovo boli, pogotovo kad vidis da GOSK i Zvijezda jebena jace igrace dovode
Mi moramo biti svjesni da će ovako biti bar 4 godine bit će i bljeskova ali moramo biti strpljivi ,da se izvadimo iz govana i bitno je da ne pravimo nove dugove a stare vraćamo. Smo tako možemo uspjeti, instant uspjeh ništa ne donosi. Pogledajmo komšiluk i oni uz ogromna ulaganja " možda uzmu titulu" ali kažem možda.
Možda i mi budemo 3.
Ko zna
Mi zbog U21 pravila ovu sezonu svaku utakmicu pocinjemo sa dva igraca manje. Cjelokupna ekipa trpi radi toga. Izborom losih igraca do 21 godine mi smo u startu limitirani sto se tice taktike i pripreme meca.
Mozemo imati Ronalda u ekipi ali ako moras ubaciti dva losa U21 igraca i Ronalda ostaviti na klupi automatski gubimo kao ekipa i tim.
FB stručnjaci uveliko tjeraju Nermina. Stalno trubim samo Željo može biti samodrživ klub, znamo svi i zašto, potrebno je domacinski upravljati klubom i to je to, zamisli da se riješiš dugova i unaprijediš prihode iz vlastitih resursa, pa gdje bi nam kraj, zato bezrezervna podrška stabilizaciji kluba.Zvaka72 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 12:32 pmMa Zvijezda ima keš a Sloga daje plate od 200 KM pa pogledaj im izvještaj.cipiripi je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 10:34 amRazumijem ja da Novi Pazar pere pare i ulaze u jedini svoj klub, razumijem ja da Mrvic i Husic mozda peru pare preko ovih igraca, ali ne razumijem kako Sloga, Zvijezda, GOSK, Igman mogu imati bolje U21 igrace od naseg kluba.Zvaka72 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 9:18 am
Novi Pazar je politički projekat Bošnjaka u Sandžaku a mislim da tu ima i dosta nelegalnih eura od trgovine svim i svačim.
Možda i mi budemo 3.
Ko zna
Mi sebi nesmijemo nikad više dopustiti takav način poslovanja on nas je i doveo tu gdje jesmo. Koliko para toliko muzike.
Ništa ne dolazi preko noći, pustimo Nermina da radi jer je uvijek forsirao mlade igrače mi nemamo šta izgubiti a puno možemo dobiti, samo moramo hiti strpljivi.
Evo i Edis na konferenciji kaže da nam za redovno mjesečno poslovanje treba 320 hiljada KM e sad zamislite ta smo imali 200 hiljada KM mjesečno da uložimo u igrače a moramo ih davati za servisiranje duga.
Ne treba tjerati čovjeka, slažem se. Ignorisati budale na fb.Sky1 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 12:37 pmFB stručnjaci uveliko tjeraju Nermina. Stalno trubim samo Željo može biti samodrživ klub, znamo svi i zašto, potrebno je domacinski upravljati klubom i to je to, zamisli da se riješiš dugova i unaprijediš prihode iz vlastitih resursa, pa gdje bi nam kraj, zato bezrezervna podrška stabilizaciji kluba.Zvaka72 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 12:32 pmMa Zvijezda ima keš a Sloga daje plate od 200 KM pa pogledaj im izvještaj.cipiripi je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 10:34 am
Razumijem ja da Novi Pazar pere pare i ulaze u jedini svoj klub, razumijem ja da Mrvic i Husic mozda peru pare preko ovih igraca, ali ne razumijem kako Sloga, Zvijezda, GOSK, Igman mogu imati bolje U21 igrace od naseg kluba.
Mi sebi nesmijemo nikad više dopustiti takav način poslovanja on nas je i doveo tu gdje jesmo. Koliko para toliko muzike.
Ništa ne dolazi preko noći, pustimo Nermina da radi jer je uvijek forsirao mlade igrače mi nemamo šta izgubiti a puno možemo dobiti, samo moramo hiti strpljivi.
Evo i Edis na konferenciji kaže da nam za redovno mjesečno poslovanje treba 320 hiljada KM e sad zamislite ta smo imali 200 hiljada KM mjesečno da uložimo u igrače a moramo ih davati za servisiranje duga.
Nisam ja protiv privatizacije.kvalitet je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 12:47 pmNe treba tjerati čovjeka, slažem se. Ignorisati budale na fb.Sky1 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 12:37 pmFB stručnjaci uveliko tjeraju Nermina. Stalno trubim samo Željo može biti samodrživ klub, znamo svi i zašto, potrebno je domacinski upravljati klubom i to je to, zamisli da se riješiš dugova i unaprijediš prihode iz vlastitih resursa, pa gdje bi nam kraj, zato bezrezervna podrška stabilizaciji kluba.Zvaka72 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 12:32 pm
Ma Zvijezda ima keš a Sloga daje plate od 200 KM pa pogledaj im izvještaj.
A to samoodrživ klub, ne znam baš. Uskoro će ti za borbu za titulu trebati budžet od 10 miliona, ja ne vidim način da mi to namaknemo prema trenutnom modelu poslovanja.
Privatizacija kluba je budućnost.
Hahaha od riječi do riječi.santakuruz je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 12:53 pmOpet jako puno ljudi ne razumije sta znaci servisiranje dugova. Zamisli da imas platu 2.000 KM ali vracas 1.000 KM duga za kredit gdje si bio zirant. Sa 1.000 KM koje ti ostaju moras se krpit i prezivljavati. Neces ici na more sigurno.
Porede nas na Goskom, Slogom ili s kim vec. Ti klubovi se mogu zaduzivati jer ako dodju u kriticnu situaciju, mogu i bankrotirati, nije neka steta realno. Ugasice klub, osnovace ga pod novim imenom i krenuti ispocetka. Mi zbog imovine se ne smijemo vise igrati na takav nacin, ako zapadnemo u dugove koje ne mozemo vracati, ode zemljiste, ode stadion.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
I to vraćaš dug za kredit koji je komšija digao da pokrene biznis...jedno pet puta...i ni jednom nije upalilo, a na to sve sin ti stalno govori da treba rizikovati i zavaliti se u sopstveni biznis, jer postoji šansa da se obogatiš...jer "ko ne riskira, ne profitira..."santakuruz je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 12:53 pmOpet jako puno ljudi ne razumije sta znaci servisiranje dugova. Zamisli da imas platu 2.000 KM ali vracas 1.000 KM duga za kredit gdje si bio zirant. Sa 1.000 KM koje ti ostaju moras se krpit i prezivljavati. Neces ici na more sigurno.
Porede nas na Goskom, Slogom ili s kim vec. Ti klubovi se mogu zaduzivati jer ako dodju u kriticnu situaciju, mogu i bankrotirati, nije neka steta realno. Ugasice klub, osnovace ga pod novim imenom i krenuti ispocetka. Mi zbog imovine se ne smijemo vise igrati na takav nacin, ako zapadnemo u dugove koje ne mozemo vracati, ode zemljiste, ode stadion.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk