Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SamoNapad
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 16, 2023 8:17 am

Moralo je biti ovako 2 domace utakmice igraju totalno nezainteresovani. Od prve minute su preopusteni ,svaku sansu lezerno se zavrsava, igraju tek kad vide da je vrag odnio šalu. Pusti Price kako treba igrati do kraja i golovi u 90 minuti. Mi igramo ozbiljno samo zadnjih 10 minute ostalo je cirkus . Ovu utakmicu su trebali riješiti u 60 minuti , Gošk se nudio da ga razbijemo 3 razlike . Razumijem i raju, frustracije su ovo više zbog neozbiljnih igraca koji nece da akcije ozbiljno zavrse nego glume neke majstore zamahuju grade se u 16 metara za ne povjerovati . I treba ih gledati 2 hiljade .
Zadnja izmjena: SamoNapad, dana/u sub sep 16, 2023 8:19 am, ukupno mijenjano 1 put.

svraka
Kontakt:

sub sep 16, 2023 8:18 am

U Doboju pokazati muda i zelju i uzeti bodove. Fale dva igraca. Tako je kako je.
Forza 1921!

Oda majstore!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub sep 16, 2023 9:03 am

Puna podrska Nerminu.
Tanaki smo ljudi, Bgm, al moramo se skupiti.

Opet se aktivirali isti oni sto su kamatara doveli...

Puna podrska!!!!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Mulalic Edis
Kontakt:

sub sep 16, 2023 9:09 am

Kakav je ovaj novi stoper? Jel iko pratio trening koji? Cv mu je bas dobar.
Grande Miske 💪

exbabilon
Kontakt:

sub sep 16, 2023 9:10 am

I umjesto da sinoć pobjedom odemo na prvo mjesto i danas uživamo, čekamo lagano utakmice konkurenata, mi smo usrali sve.
Užasan prelazni rok Bekrija, užasan.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub sep 16, 2023 9:11 am

Kako je ono sinoc lose bilo. Od samog pocetka utakmice se vidjelo da mi ne znamo sta trebamo igrati.

Ovo je vec 5-ta utakmica gdje mi nemamo igre. Izgubili smo od Posusja i Veleza i u tim utakmicama nismo pogledali prema golu.

Zatim probjede protiv Tuzle i Igmana su dosle na MISICE, ali ono sinoc je pokazalo pravo lice nase ekipe.

Ne znam zasto Basic eksperimentise sa Ovcinom na lijevoj strani pored Jasarevica koji zna probiti i ima dobar centarsut. Sinoc sa lijeve strane niti jedan centarsut (konkretan i upotrebljiv).
Vezni red sa Mekicem i Biberom katastrofa. Vise je Cocalic proveo vremena u sredini terena nego njih dvojca. Fizicka sprema pojedinih igraca katastrofa.
Drljo, sta reci onakav bezobrazluk odavno nije vidjen, ne govorim ovo zbog onog sutra pred kraj vec zbog cijele utakmice. Taj momak se NITI JEDNOM nije vratio da pomogne Galicu.

Bekricu kako znate i umijete rodite U21 igrace, jer ovi sadasnji su katastrofa.

Teren VRIJEME MU JE ZA ZAMJENU. Moliti i kumiti Savez da nas ubace barem da se trava zamjeni jer je se sinoc vidio sav javasluk u prethodnih 4-5 godina.
Alea iacta est!

svraka
Kontakt:

sub sep 16, 2023 9:13 am

Mulalic Edis je napisao/la:
Samo da bude brzi malo od trenutnih i vec ce biti dobro.
Forza 1921!

Oda majstore!

kvalitet
Kontakt:

sub sep 16, 2023 9:16 am

TheBlue je napisao/la:
Puna podrska Nerminu.

Puna podrska!!!!
Iako ima i njegove odgovornosti jer je trener, Bašić je ovdje najmanje kriv. Nema kvalitete, vrlo jednostavno. Slažem se da Ćosić ne može igrati na onoj poziciji, da je Jašar korisniji od Galića, pa bi bilo logičnije da on igra lijevo, a Ovčina desno, ali fale nosioci igre na tri pozicije - stoperskoj, u sredini i na krilu. Doveli smo stopera, nadam se da nas može dići bar malo, ali i dalje nemaš zamjene za Hodžića i Santosa. Već mjesecima svi trube da nam to treba, a Bekrić dovodi amatere koji igraju za 2-3 milje. Ne pravi se tako ekipa.

I da, Vedo mora malo na klupu, vrati Mulalića na gol.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Mulalic Edis
Kontakt:

sub sep 16, 2023 9:17 am

A i nema vise seljackih ekipa kao prije 10 godina. Svaka ekipa u ligi je dovela solidne i iskusne igrace. Ovaj Gosk je godinama bio sinonim za seljakluk, a sada vec solidna ekipa sa nekoliko igraca koji imaju fina primanja i karijere. Isto tako Zvijezda, dovela Vukoju, nekoliko igraca koji godinama igraju u Srbiji i kod nas bi igrali da su dosli.
Tako da...mi moramo vratiti onu energiju i voljni momenat podhitno jer u suprotnom zavrsit cemo osmi. Posusje i Velez drugo poluvrijeme se ne smiju ponoviti.
Grande Miske 💪

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub sep 16, 2023 9:29 am

svraka je napisao/la:
sub sep 16, 2023 9:13 am
Samo da bude brzi malo od trenutnih i vec ce biti dobro.
Kazu da je dobar ali poznavajuci nas igrat ce tek polusezoni.

Znaci sada Galic ne valja ali Cosic i Ovcina odlicni, nista nisu pokazali kako su dosli.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dzezvar
Kontakt:

sub sep 16, 2023 9:44 am

Sulevelicanstveni je napisao/la:
sub sep 16, 2023 1:50 am
IlProfessore je napisao/la:
sub sep 16, 2023 1:21 am
volimtezeljo je napisao/la:
pet sep 15, 2023 11:55 pm

Kreten dosao da se raspravlja
Vidio sam Krpića i Dženu i par desetina navijača oko njih, prepao sam se da nisu po njima srali
Sta reci o navijacima cak i razumijem Galica, covjek na istoku jebe amoahu sve po spisku u 20oj minuti..
3 debila su mu yebala sve po spisku...spominjana mu je majka,otac i familija komplet...fuj....likovi iz iste ekipe yebu Basicu sve....kazu mrs picko travnicka...pitam ih eto koga onda da postavimo za sefa...kazu daj bilo koga.....daj kaze Facu on je za ovaga Murinjo...daj Omera Joldica...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Ludvig Leple
Kontakt:

sub sep 16, 2023 9:46 am

Sky1 je napisao/la:
sub sep 16, 2023 12:24 am
Coca nije napravio faul koji je prethodio golu Goška ali to nije ni bitno toliko, sudjenje je bilo dobro. Mene više brine činjenica šta se dešava sa igračima i igrom, protiv Borca šampionska igra, poslije toga sve nazor. Ne zaboravimo da je lojava binda bila prisutna na tribinama i od tada sve kreće na gore, treba pod hitno ispitati sve igrače s kim se sastaju, šta rade. Ja sumnjam na sabotažu, možda lupam ali naša iskustva iz prošlosti nas uče da opreza nikada dovoljno.
Coca je napravio nepostojeći faul jer je špicem kopačke izbio loptu, nakon toga primamo gol u golmanov ugao malo visočije i ne u rašlje kao što to vrli komentator kaže.
Dalje, pita se od govana ne može napraviti. Ne znam ko može bilo šta očekivati od Ovčine npr., čovjek nije igrao godinu dana, samo trenirao. Ćosić bek/krilo, nikako sredina.
Smirite tenzije, ne mislim na kolegu čiji sam post uzeo za komentar već na sve vas koji zaboravljate kako je bilo od 23.12.2018.
Tanki smo ko rizla, ali ako uspijemo da vratimo dugovanja i malo se dozovemo moja podrška neće izostati NIKAD!

Mulalic Edis
Kontakt:

sub sep 16, 2023 10:06 am

Samo podrska sa svih strana !!
Grande Miske 💪

volimtezeljo

sub sep 16, 2023 10:10 am

Dzezvar je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:
sub sep 16, 2023 1:21 am

Vidio sam Krpića i Dženu i par desetina navijača oko njih, prepao sam se da nisu po njima srali
Sta reci o navijacima cak i razumijem Galica, covjek na istoku jebe amoahu sve po spisku u 20oj minuti..
3 debila su mu yebala sve po spisku...spominjana mu je majka,otac i familija komplet...fuj....likovi iz iste ekipe yebu Basicu sve....kazu mrs picko travnicka...pitam ih eto koga onda da postavimo za sefa...kazu daj bilo koga.....daj kaze Facu on je za ovaga Murinjo...daj Omera Joldica...
Ko je on da see raspravlja sa navijacima. Sve i jedan momak (ne podrzavam psovanje igracima) je bitniji od tog Marina Galica kojem je posao igrati za Zelju.
A trenutno dosta njih nije zasluzilo plate.
Ali kao i za ostalr stvari, navijaci su glavni krivci.

svraka
Kontakt:

sub sep 16, 2023 10:11 am

Dzezvar je napisao/la:

Ko je on da see raspravlja sa navijacima. Sve i jedan momak (ne podrzavam psovanje igracima) je bitniji od tog Marina Galica kojem je posao igrati za Zelju.
**** debile koji psuje svojim igracima. Bolje da navija 90 min nego sto ceka kako ce opsovati.
Forza 1921!

Oda majstore!

Dzezvar
Kontakt:

sub sep 16, 2023 10:13 am

Dzezvar je napisao/la:

Nemojte to tako trpati u jedan kos....navijaci na jednu stranu a ovi isfrustrirani debili na drugu stranu....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

volimtezeljo

sub sep 16, 2023 10:14 am

sub sep 16, 2023 9:17 am
A i nema vise seljackih ekipa kao prije 10 godina. Svaka ekipa u ligi je dovela solidne i iskusne igrace. Ovaj Gosk je godinama bio sinonim za seljakluk, a sada vec solidna ekipa sa nekoliko igraca koji imaju fina primanja i karijere. Isto tako Zvijezda, dovela Vukoju, nekoliko igraca koji godinama igraju u Srbiji i kod nas bi igrali da su dosli.
Tako da...mi moramo vratiti onu energiju i voljni momenat podhitno jer u suprotnom zavrsit cemo osmi. Posusje i Velez drugo poluvrijeme se ne smiju ponoviti.
Nikad nije ni bilo seljackih ekipa. Imao si igraca prije u Zvijezdi Gradacac koje smo kasnije molili da dodju kod nas tipa Ordagic, Halilovic..
Samo mi nismi jaki kao sto smo prije. Mi pali oni se malo podigli i na istom smo nivou.

Za sport u Sarajevu je kriva politika. Sve su ugasili, sarajevski fudbalski klubovi jedini imaju navijace i jedini imaju probleme sa finansijama, porezima (izuzev Mirvica ni FKS nema neke druge pare).
Dodje ti ekipa iz Gabele (velicine ko Hrasnica i Butmir) i daje vece plate, organizovaniji klub.. sramota!!

volimtezeljo

sub sep 16, 2023 10:17 am

Dzezvar je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Nemojte to tako trpati u jedan kos....navijaci na jednu stranu a ovi isfrustrirani debili na drugu stranu....
I on je navijac, samo isfrustriran navijac. (Opravdano)
Sta je to Marin Galic uradio da ima pravo da se svadja sa ljudima koji karte placaju? Nek glavu spusti i izadje jebeni Nihad Sero ga je pobjedio.
Neprofesionalno ponasanje, jos ako uzmemo u obzir sta su navijaci ovom klubu, nek Gala svoju nervozu izbaci na terenu.

svraka
Kontakt:

sub sep 16, 2023 10:20 am

sub sep 16, 2023 10:17 am
Dzezvar je napisao/la:

I on je navijac, samo isfrustriran navijac. (Opravdano)
Sta je to Marin Galic uradio da ima pravo da se svadja sa ljudima koji karte placaju? Nek glavu spusti i izadje jebeni Nihad Sero ga je pobjedio.
Neprofesionalno ponasanje, jos ako uzmemo u obzir sta su navijaci ovom klubu, nek Gala svoju nervozu izbaci na terenu.
Jesi se upalio ko da je tebe napao. Bolje da si tom sto je psovao rekao da prestane.
Forza 1921!

Oda majstore!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub sep 16, 2023 10:46 am

kvalitet je napisao/la:
sub sep 16, 2023 9:16 am
TheBlue je napisao/la:
Puna podrska Nerminu.

Puna podrska!!!!
Iako ima i njegove odgovornosti jer je trener, Bašić je ovdje najmanje kriv. Nema kvalitete, vrlo jednostavno. Slažem se da Ćosić ne može igrati na onoj poziciji, da je Jašar korisniji od Galića, pa bi bilo logičnije da on igra lijevo, a Ovčina desno, ali fale nosioci igre na tri pozicije - stoperskoj, u sredini i na krilu. Doveli smo stopera, nadam se da nas može dići bar malo, ali i dalje nemaš zamjene za Hodžića i Santosa. Već mjesecima svi trube da nam to treba, a Bekrić dovodi amatere koji igraju za 2-3 milje. Ne pravi se tako ekipa.

I da, Vedo mora malo na klupu, vrati Mulalića na gol.
Slazem se. Za Vedu sam ovo pisao kada je bio TOP i govorio da on nije golman za prvi tim i onda sam morao objasnjavati zasto, jer su me ljudi napali. Al hajd na hajr...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 27 gostiju.

Prijava