Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 15, 2023 9:27 pm

Podrska Basicu. Teren unisten...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ludvig Leple
Kontakt:

pet sep 15, 2023 9:32 pm

Hajde šta ste se raskukali ko p.ičkice kakve. Niko da spomene Banderasov svirani nepostojeći faul iz kojeg primamo gol i sve kreće naopako. Kratak golman ko februar i pri tom još groznu procjenu ima.
Coca s metar fula, Krpić zicer ne zabija i to na 1:0 za nas, pa šta sad, jel' nam prvi put, nije, jel' zadnji, vjerovatno nije...
**** vas patetika i glumatanje da ste iznenađeni.
Po meni izgubljena utakmica jer nemamo dva štopera koja su brža od mog dede rahmetli.
Kad se steknu uslovi otjerati:
Drljo;
Kosorić;
Drina;
Rustemović;
Beća;
Gasal.
Svi ovi zauzimaju mjesto možda nekome ko bi mogao nešto novo ponuditi (juniori, pa makar da dobiju onoliko šansi koliko su dobili Gasal, Beća i Drina). Ok, probali smo s njima, ali pedala lagana.
Nikakvo tjeranje Bašića, ne jedite g.ovna, ostavite ga neka radi.

MOŽEMO!

kvalitet
Kontakt:

pet sep 15, 2023 9:36 pm

Druže, ako je kome sudija navlačio, navlačio je nama. U prvom ljudi idu 2 na 1, on ih vraća daje im faul, ne pušta prednost. A to je samo jedna situacija…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Maestro_1921
Kontakt:

pet sep 15, 2023 9:42 pm

Šta reći na ovo?

ubaceni element
Kontakt:

pet sep 15, 2023 9:43 pm

Ja koliko sam vidio faul Cocalica je postojao, po meni sve cisto.

staaarinavijac
Kontakt:

pet sep 15, 2023 9:44 pm

Pošto nema razloga da se očekuje nešto više od igre , mogao bi se za to vrijeme napraviti novi podforum (tema) " Stabilizacija" , jer se više tu može konstruktivno razgovarati , te dolaziti do novih informacija o finansijskom i organizacionom oporavku Kluba , sve dok su igra i rezultati u drugom planu.

MiroslavKruzik

pet sep 15, 2023 9:58 pm

Stoperski par Kosoric Cocalić sa Muftićem na golu, jednostavno ne može, Ovčina pogotovo na poziciji ne može igrati beka ma koliko Bašić bio u sukobu sa Jašarom (bolje nek' otpišu Jašara i Šehu ako na njih preko k računaju).

DRLJO je večeras pokazao da on nikad neće biti igrač od kojeg možemo očekivati transfer i napredak.

TEREN - kada se predsjedniku Uprave Kovačeviću ukazivalo da se oglase i jasno ograde od uništavanja terena u mandatu šampanjac ekipe koji su za svoj mandatni period od "dana pobjede" do bježanja ulozili 0 KM u odrzavanje tek izgrađenog hibridnog terena. Na kraju smo došli da će se za teren optuživati oni koji su ga gradili ( da je nekvalitetno izgrađen, drenaže i ostalo) a sav problem leži u katastrofalnom i maćehinjskom održavanju pod parolom "izdrzat ce dok smo mi u klubu", jer kad odemo onda taj belaj ostavljamo drugima.

BAŠIĆ će nažalost zaplatiti u raskoraku svojih savremenih ideja, znanja,vizije i Uprave koja želi i rezultat i transfere gurajući u prvi plan ispodprosječne igrače iz omladinske škole poput Muftića,Gasala itd, dovedenog u21 Drlju, skautinga koji je ovaj rok blagorečeno na nivou federalne lige.

Bekrić tjeraš u pogrešnom pravcu, definitivno!

Podrška Bašiću, posebno iz razloga jer nema samostalan izbor u radu, prisiljen je na mnoge improvizacije kako bi "ugodio" svima.

Budimo pametni,zbijmo redove!slika slikaslika

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:01 pm

A cemu tolika slijepa podrska Basicu, ja sam za neutralnost, super Evropa i Borac al od tad pa do danas 0 u svakom smislu, ne znam jesmo li ikad bili impotentniji i ovoliko bezopasni, treba biti realan za sad je Nermin na sredini vage, nit smrdi nit mirise, ako zijani jos koju logicno je da ce bit pritiska i ne treba se niko tome cuditi.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:02 pm

Prije nego što je počelo, osjećaj mi je bio kao na utakmici protiv Posušja prošle godine kad se slavilo 35 godina Manijaka.
Kiša bila, mi slavili nešto, u prvom poluvremenu mi bili dobri i vodili 1:0. I eto ti ga završi isto na kraju.
P.S. Za razliku od tada, kada u drugom poluvremenu nismo postojali, mi smo danas nešto i stvorili.
Nismo iskoristili ono što smo morali, oni su nas kaznili. Koliko god smiješno zvučalo trenutno, mi rastemo što kaže Bašić. Kad narastemo do kraja vidjećemo je li to dovoljno za bilo šta.
Sje*an sam ja još, ali bar sam nešto vidio na terenu da smo napravili, za razliku od nekih prijašnjih utakmica kada je rezultat bio sličan, a igra sadizam za gledati.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ono.na
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:05 pm

Zeljo danas nije lose igrao.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

dzulijano_pike
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:11 pm

Nema veze, nema predaje, naprijed Željo ljubavi moja :zeljeznicar1:
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:12 pm

Nemojte da bezveze pisete.
Iskreno Bandic je sudio perfektno, pogurao nas je u dvije situacije kompenzirao sve u svemu dobro odsudjena utakmica.

Dalje govoreci mi imamo problem sami sa sobom. Faul kod gola je bio i Aco bespotrebno dize tenziju na maksimum. On i Mekic konstatno to rade i stvaraju dodatni pritisak i na tribine i na suigrace. I svaki put usljedi pad. Jednostavno dok ne naucimo da od nervoze nemamo nista ovakve utakmice ce biti realnost.

Treca stvar problem je sirina. Mi jednostavno postojimo samo u uigranom sistemu. Cim izadjemo iz toga ide raspad. Nije to do Basica, to je do vrlo lose klupe i cinjenice da ti momci su ocito i neiteligentni. Turanjanin deset lopti gura u onu baru. Pa majka mu sta ti treba neko reci da ne dajes poprecnu loptu u baru. Jel ti treba zaista trener reci da to ne radis.

Basicu zamjeram sto je utakmicu po nakvasenom terenu poceo sa dva najsporija stopera i jos uz to dodaj Mekica koji igra kao najveca pickica, da se ne bi isprljao i dobijes to sto dobijes.

I jos jedna stvar. Neko iz grupe mora regulisati istok. **** te vise psovanje i zvizdanje. Krenuli se medjusobno tuci danas. Pa jeste li vi maloumni vise.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:18 pm

Selam za svakoga kome je nas kapiten bolji od Drine. Ne mogu da vjerujem koliko nisko inteligentan mozes biti da se onako postavljas. Da ga zagradi da ne ide na sut, on ga baca ko malo dijete, da ne pricam o pasovima koji mu nikad nisu od ruke isli. Cak se vidi da fali smirenost u sredini i drago mi je da se Rustemovic vraca. Bitno je samo pljuvati povrsno.

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:23 pm

slika
Ovoj dvojici definitivno treba udariti tarabu i naravno yebat im mater na svakom koraku
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

MiroslavKruzik

pet sep 15, 2023 10:27 pm

Dzezvar je napisao/la:slika
Ovoj dvojici definitivno treba udariti tarabu i naravno yebat im mater na svakom koraku
Ako nama navijacima ovo nije nauk da moramo spustiti tenzije, zbiti redove još jače, onda smo slijepi...mi se borimo na više pravaca, najčešće nefudbalskim stvarima najmanje.

Zato podrška upravi i treneru, taman zavrsili u sredini tabele, proces oporavka i stabilizacije kluba mora se nastaviti!

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

blueheart
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:31 pm

ma mi smo nekako zapeli izmedju zelja i htjenja.... ali sa jako malo znanja i kvaliteta... sjebada ali ne neko razocarenje.... jbg svi znamo s cim raspolazemo i kakve igrace imamo.... jucer Drina , danas Aco... jucer Gasal, danas Drljo... kad se doda vezni red jasno je da tu nema konstantne kvalitete.... Basicu podrska
DRZAVA ZELJO

volimtezeljo

pet sep 15, 2023 10:33 pm

cikazubo je napisao/la:
pet sep 15, 2023 10:01 pm
A cemu tolika slijepa podrska Basicu, ja sam za neutralnost, super Evropa i Borac al od tad pa do danas 0 u svakom smislu, ne znam jesmo li ikad bili impotentniji i ovoliko bezopasni, treba biti realan za sad je Nermin na sredini vage, nit smrdi nit mirise, ako zijani jos koju logicno je da ce bit pritiska i ne treba se niko tome cuditi.
Jednostavno raja voli ovakve trenere. Puno i previse price, pogotovo kad krene da kritikuje prethodne trenere. Nije ni na proljece bilo puno bolje, pitanje je kako bi susret sa Velezon i Posusjem zavrsio da nije proslo ono sto je proslo.

Ali vjeruj da nije sve do njega. Ovo je taman kako i radimo na drugim segmentima.

Ako moze jos poskupite karte, imamo sta gledati Galica kako napada na sjever.

Zasto ga niko ne pita zasto igra Turanjanin?

staaarinavijac
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:37 pm

U suštini dobrom treneru ne treba podrška navijača , več dobar MATERIJAL od kojeg će napraviti dobar tim ...
Vidjećemo Bašića idućeg maja ako mu ostanu ovi galaktikosi , hoće li i dalje imati volje da "podiže igru " ...

Mulalic Edis
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:52 pm

Brine me voljni momenat i zelja koja nije na nivou evropskih utakmica i one s Borcem. To moramo vratiti ako hocemo naprijed. Nemamo kvalitete da nekog pobijedimo kad smo na 90 posto. Bili smo grozni u Posusju, tanki u Mostaru i anemicni kuci i veceras i protiv Igmana 60 minuta i znacajan dio utakmice protiv Tuzle. Moramo vratiti zelju.
Ocajna forma Gasala i Drlje. Drina no comment. Turanjanin, Rustemovic i Biber veoma upitna pojacanja. Dubackic dosta nesiguran. Mozemo do ujutru raspravljati, ali stvarno je Kosoric bolji igrac od obojice trenutno. Zao mi je Coce, Mekica i Amoe, igraju sa 3, 4 dosta losija igraca i ne mogu uvijek iznijeti sve na svojim ledjima. Bukvalno imas svaku tekmu 3 4 igraca koji gledaju da lopta samo nije kod njih. To se mora promjeniti. Moramo gristi jer samo na to uzimamo.
Puna podrska svima. Ne trebaju nam promjene i nemir. Moramo biti pametni. Neka ovo bude opomena igracima da moramo ici svaku kao da je zadnja. Volim te Zeljo najvise na svijetu. U Doboj po bodove.
Zadnja izmjena: Mulalic Edis, dana/u pet sep 15, 2023 10:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Grande Miske 💪

fcz
Kontakt:

pet sep 15, 2023 10:53 pm

Zestoki prolom oblaka koji ne prestaje, radni dan, TV prenos, dolazi ti GOSK i to poslije katastrofalne igre u gostima... I opet ti dodje preko 7000 ljudi.

Ovi navijaci zasluzuju vise, ovaj klub zasluzuje i mora bolje. Ovaj klub mora biti zanimljiv partnerima, sponzorima i investitorima jer je fakt da ima daleko najveci potencijal u drzavi i jedan od najvecih u regionu. Nadam se da se na tome radi i da ce u dogledno vrijeme to postati realnost.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: fanaticZeljin, Google [Bot] i 52 gosta.

Prijava