Handžić, Varatanović, ima li još neko njihov?
Handžić, Varatanović, ima li još neko njihov?
Ne znam a i da ima ja nevidim tu nikakav problem....jbg kada nasi nece da se skoluju...i ulazu u sebe.
Kako dovesti DOBROG stopera ako si pred gasenjem bio prije pola godine. Jos su nam za vratom svakako.exbabilon je napisao/la: ↑pon sep 11, 2023 1:58 pmKad mi nekom zvono svezemo.. pa eto zna Aco presjedit i na klupi utakmicu, pa je li to bude bolje? Ne kazete sto ga dovodimo ako ce biti rezerva Drini, za kojeg vec sad znamo kako god dobro ili lose da odigra, skrivit ce jedan go u nasoj mrezi.
Nego braco, neko nije prelazni rok odradio kako treba, pa sad krpi jer ocito ni Dubackic nije nivo koji nam treba. Cim dovedemo DOBROG stopera, on ce igrati, samo treba znati i moci dovesti dobrog. Bilo kakvog moze dovesti bilo ko.
100 % onda i znas kakvo je njegovo misljenje o klubu....
Nemoj, Boga ti...daj da zabijemo 3 u prvih pola sata, pa da se dosadjujemo do kraja...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon sep 11, 2023 8:10 pmPrevazna tekma u petak. Moramo zagrmiti, sve tribine, ono na 0 : 0 u pedesetoj osmoj bez suta prema Bobicu, pa da ga zabije Krpic u osamdesetoj trecoj za ludnicu. Ja volim Zelju. Za njega sve.
Nemoj to nismo navikli hahaublehas je napisao/la: ↑pon sep 11, 2023 10:36 pmNemoj, Boga ti...daj da zabijemo 3 u prvih pola sata, pa da se dosadjujemo do kraja...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon sep 11, 2023 8:10 pmPrevazna tekma u petak. Moramo zagrmiti, sve tribine, ono na 0 : 0 u pedesetoj osmoj bez suta prema Bobicu, pa da ga zabije Krpic u osamdesetoj trecoj za ludnicu. Ja volim Zelju. Za njega sve.