Pojačanja pod hitno! Prelazni rok samo što nije gotov. Bezobrazno je pred Bašića stavljati bilo kakve ciljeve sa ovakvom ekipom. Dobar je trener, to svi znamo, al tebi treba Koperfild ako hoćeš neka čuda s ovim rosterom. Neće i ne može uvijek biti hajp, i da svi igraju iznad svojih mogućnosti.
Hiroš nije ni u protokolu za Osijek, pokušati možda dogovoriti neku posudbu.
Mehidić je slobodan, dobro bi došao za lijevog beka. Ne znam šta je s malim Pašićem, a mogao bi i Šabić u narednim mjesecima polako početi dobijati minutažu. Po meni bi na svakoj poziciji naš omladinac trebao biti bar treća opcija.
Ne znam šta je s Dadom, da li se potpuno odustalo, al eto, valjao bi nam.
Također, Sipa i Benjo Čolić, zna li neko šta je s njima, hoće li potpisati ili samo treniraju još uvijek?
Podrška Bašiću, dug je put pred nama. Uprava mora stajati iza njega, ne bi valjalo da on plati cijenu zbog njihove i Bekrićeve nesposobnosti. Ok, vraćamo dugove, gradimo sistem, al onda reci da Evropa nije POD MORANJEM, nego ako se potrefi, potrefi. Jer nemamo ekipu za to, ni blizu, ni kvalitetom, niti samom širinom rostera. Da u slučaju nekoliko loših rezultata pojedini navijači ne krenu sa tjeranjem trenera. Nek bude cilj afirmisanje talentovanih omladinaca, a ima ih par. Potpisati dugoročne ugovore s njima, pa trpiti, da imaš nešto za budućnost. Za kakav god cilj da se odluče, jako je bitno da se kvalitetno iskomunicira i prenese navijačima. A ne da se ušute i da trener glavom plati jer oni ne znaju šta hoće.