Sta ti je profesionalizam nizozemski, nema kod njega dan noc, odmah doso na potpisDr. Kostic je napisao/la:U ova doba? HahahaPlava Porodica je napisao/la:Jao jao jao koga sam upravo vidio ispred Plavog salona jaoo
jojjjjjjj hahahahah ti ja ce mo ovu rajuuuuu u bandak hahahaa send zamisli ono sto znam ti ja pred siroki 20 milja kume neginePlava Porodica je napisao/la:M. P.
Qwerty_1987 je napisao/la:Kupili ga mi od Juventusa odma ??
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
ama lozi irfoooo raju hahahaahahahaQwerty_1987 je napisao/la:De malo zamezi brate sa tim M.P ko što si i sa holanđaninom![]()
![]()
hahahaha ama , hajddddd bicemo mi ko tene ako ova dvojica potpisuQwerty_1987 je napisao/la:Vidim ja krenulo ga hahaha raja ko tena pjana
100℅kontranogama je napisao/la:daj sarnite na PP moram na poso, a blejim ovde.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=U655_ajE1Go[/video]kontranogama je napisao/la:daj sarnite na PP moram na poso, a blejim ovde.
????Dr. Kostic je napisao/la:100℅kontranogama je napisao/la:daj sarnite na PP moram na poso, a blejim ovde.
hahahahahaah znaciiiii pored njega dolazi Reny pjevavica hahahahaLARS1921 je napisao/la:Dolazi Burhan Šaban u subotu i pjeva Grbavicu