Jos nakon prve utakmice protiv Minska sam apelovao na moderaciju da brise i sankcionise vrijedjanje nasih igraca.Diverzant je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 11:11 pmMa vcrs je bašić po mom mišljenju najviše kriv, promašio je doslovno sve od formacije, zavaljivanja ćosića, izmjene sve gore od goreg.
Ovog trubanjina, pitarsku lešinu i izbjeglicu iz favele ne mogu da vjerujem da smo uopšte potpisali, ljudi su kriminalni u svakom smislu.
Bašiću nadam se i vjerujem da je ovo večeras bio samo incident, znamo da možeš, znamo da znaš. Podrška!
Jeste, na nivou prime Ronaldinha, kao i svi ostali naši igrači doduše.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 11:07 pmVjerojatno ja on igracina!Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 11:00 pmTo mi je rekao privatno, "u četiri oka". Nisam trebao ni spominjati, moja greška, inače to ne radim. Al haj reko da dočaram.
Jesul ti sta odgovorili, storm je trenutno na godišnjemrodrigo87 je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 11:29 pmJos nakon prve utakmice protiv Minska sam apelovao na moderaciju da brise i sankcionise vrijedjanje nasih igraca.Diverzant je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 11:11 pmMa vcrs je bašić po mom mišljenju najviše kriv, promašio je doslovno sve od formacije, zavaljivanja ćosića, izmjene sve gore od goreg.
Ovog trubanjina, pitarsku lešinu i izbjeglicu iz favele ne mogu da vjerujem da smo uopšte potpisali, ljudi su kriminalni u svakom smislu.
Bašiću nadam se i vjerujem da je ovo večeras bio samo incident, znamo da možeš, znamo da znaš. Podrška!