Čuj ne kaki, pa nisam rekao da smo mi dobri pa nas eto ko on nešto yebe. Mi smo katastrofa, al gledaj ba šta svira frajer i za šta daje kartone..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 10:29 pmNe ka.ki, zivota ti.Ima sudija gresaka, ali mi imamo 1 sut u okvir gola protiv Real Mad....pardon Posusja.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 10:26 pmYebe Kesić ne vadi, čari premijer lige.. Ovim ustaškim kamenjarskim ciganima i firgošu Karačiću se nayebem najmilijih za ovu ciganiju, daBogda ispali jadovi.
Čovjek bi rekao preorat će teren poslije onog, kad ono...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 10:31 pmHajde Amoah malo se trzni, znas tersati na Grbavici kada izlazis iz igre.
Gledam i generalno mi je bzv pricati o sudiji, vjetru, kisi, Karacicu i cemu sve ne, kad smo mi go ku.rac.Kad smo mi go ku.rac sve zvuci kao izlika i alibi.Da smo mi dobri, a nesto na "kolje", onda ok.To je poenta.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 10:32 pmČuj ne kaki, pa nisam rekao da smo mi dobri pa nas eto ko on nešto yebe. Mi smo katastrofa, al gledaj ba šta svira frajer i za šta daje kartone..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 10:29 pmNe ka.ki, zivota ti.Ima sudija gresaka, ali mi imamo 1 sut u okvir gola protiv Real Mad....pardon Posusja.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 10:26 pmYebe Kesić ne vadi, čari premijer lige.. Ovim ustaškim kamenjarskim ciganima i firgošu Karačiću se nayebem najmilijih za ovu ciganiju, daBogda ispali jadovi.
Pa puno je gore kad ti ovako nakaradno sudi, a uz to si go ku.rac. Mi da smo bolji, a da sudi ovako pa haj. Nego mi katastrofa, pa te još i on ubija svirajući svaki kontakt i davanjem kartona za sve živo. Samo ti još više živce izvadi, a plus njihova ciganija, provokacije, valjanje itd.. Taman za potpuni ugođaj.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 10:35 pmGledam i generalno mi je bzv pricati o sudiji, vjetru, kisi, Karacicu i cemu sve ne, kad smo mi go ku.rac.Kad smo mi go ku.rac sve zvuci kao izlika i alibi.Da smo mi dobri, a nesto na "kolje", onda ok.To je poenta.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 10:32 pmČuj ne kaki, pa nisam rekao da smo mi dobri pa nas eto ko on nešto yebe. Mi smo katastrofa, al gledaj ba šta svira frajer i za šta daje kartone..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 19, 2023 10:29 pm
Ne ka.ki, zivota ti.Ima sudija gresaka, ali mi imamo 1 sut u okvir gola protiv Real Mad....pardon Posusja.