Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

tm87alem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 16, 2023 7:17 pm

Mwne stid bilo kad su poceli pojedini nazovi navijaci ubacivati sokove od tetrapaka na teren protiv Borca! Zagalamio sam s vrha istoka: Glupane, prekinut ce tekmu, sta to radite klubu? Jedva me jaran smirio. Eto, zato se ne mogu unijeti sokovi. Nek klub zaradi, ako ide njemu (ko zna neka nam pojasni), ako ne, necu nista ni kupovati!
Forza Zeljo!

gavran
Kontakt:

sri avg 16, 2023 7:22 pm

zeljoiznadsvega je napisao/la:
sri avg 16, 2023 2:46 pm
Nadam se da ce ljudi iz kluba vidjeti ovaj post, ili ako neko ima direktnu komunikaciju prema klubu nek im posalje slike.
U nastavku su slike uredjaja koji rastjeruju ptice, koriste se na aerodromima i na drugim mjestima. Nije nikakva reklama za navedenu firmu, Boze sacuvaj vec sam ponukan postovima drugih kolega oko ciscenja stolica malo istrazio, ima jos firmi koje se bave slicnim uredjajima. Ovim bi rjesili problem prljavih stolica, a svakako i teren bi bio zasticen jer sam vidio na par slika da su ptice po terenu.

https://www.rastjerivaci-ptica.net/

slika

slika
to tebi momak ptice smetaju??
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

svraka
Kontakt:

sri avg 16, 2023 7:39 pm

gavran je napisao/la:
Nadam se da ce ljudi iz kluba vidjeti ovaj post, ili ako neko ima direktnu komunikaciju prema klubu nek im posalje slike.
U nastavku su slike uredjaja koji rastjeruju ptice, koriste se na aerodromima i na drugim mjestima. Nije nikakva reklama za navedenu firmu, Boze sacuvaj vec sam ponukan postovima drugih kolega oko ciscenja stolica malo istrazio, ima jos firmi koje se bave slicnim uredjajima. Ovim bi rjesili problem prljavih stolica, a svakako i teren bi bio zasticen jer sam vidio na par slika da su ptice po terenu.

slika

slika
Samo nek ih na forum ne uvode
Forza 1921!

Oda majstore!

MiroslavKruzik

sri avg 16, 2023 7:58 pm

cipiripi je napisao/la:Samo da jednom odete na druge stadione van Sarajeva pa da sjednete na tribinu sa domacim navijacima tek biste tada vidjeli sta se sve unosi na tribine bh stadiona.

Od suhomesnatih proizvoda, do raznoraznih piva, glavica luka, zelene salate i slicnog, naravno uz sve to ide adekvatan i pribor od manjih čakija do čačkalica.

Meni najupecatljiviji događaj je bio prije par godina u Tuzli kada je njihov domaci navijac zauzeo tri stolice, prostro salvetu izvadio mezu, pice i onda se poceo derati po tribini ko ima noz da nareze mezu jer je svoj zaboravio. Hladno mu u ruke odmah dođoše dva-tri noza od drugih navijaca koji su takodje imali svoju mezu.

Ljudi dragi Grbavica je najkulturniji i najpismeniji stadion sto se tice hrane, pica i navijaca, da vidite sta sve ima na drugim stadionima. Tek kad se ode na gostovanje pa se sjedne na domacu tribinu vidite kolika smo mi gospoda.
Ne znam kad ti je taj događaj ostao u sjećanju, ali unazad 3 godine na Tušnju bar kada je igrala Sloboda na njemu i organizovala utakmicu, navijači nisu mogli unijeti flaširanu vodu i sokove,nego se isto kupovalo u kaficu na tocioniku od tuzlanske pivare pored zapadne tribine. Ista stvar se desila kao i kod nas, bilo je omogućeno i onda usljed par negodovanja proradi mentalitet zaostalog balkanca koji frustracije liječi gađanjem sudija, igrača na terenu s tim istim flašama sa čepovima, dvojnim c-eovima, vakumiranom sudžukom i jegerom i sta mu sve ne dodje pod ruku. Uvijek je bilo najavljivano prije utakmice da nema unošenja jela i pića na stadion, košpe je klub prodavao na tribini, a dešavala se ista scena kao i kod nas da su navijači na kapijama stadiona bili primorani da ostave pića ispred ili da ista popiju prije ulaska.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

gavran
Kontakt:

sri avg 16, 2023 8:04 pm

svraka je napisao/la:
gavran je napisao/la:

slika

slika
nema te tjeralice da nas otjera
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

BC1921
Kontakt:

sri avg 16, 2023 8:33 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:Samo da jednom odete na druge stadione van Sarajeva pa da sjednete na tribinu sa domacim navijacima tek biste tada vidjeli sta se sve unosi na tribine bh stadiona.

Od suhomesnatih proizvoda, do raznoraznih piva, glavica luka, zelene salate i slicnog, naravno uz sve to ide adekvatan i pribor od manjih čakija do čačkalica.

Meni najupecatljiviji događaj je bio prije par godina u Tuzli kada je njihov domaci navijac zauzeo tri stolice, prostro salvetu izvadio mezu, pice i onda se poceo derati po tribini ko ima noz da nareze mezu jer je svoj zaboravio. Hladno mu u ruke odmah dođoše dva-tri noza od drugih navijaca koji su takodje imali svoju mezu.

Ljudi dragi Grbavica je najkulturniji i najpismeniji stadion sto se tice hrane, pica i navijaca, da vidite sta sve ima na drugim stadionima. Tek kad se ode na gostovanje pa se sjedne na domacu tribinu vidite kolika smo mi gospoda.
Ne znam kad ti je taj događaj ostao u sjećanju, ali unazad 3 godine na Tušnju bar kada je igrala Sloboda na njemu i organizovala utakmicu, navijači nisu mogli unijeti flaširanu vodu i sokove,nego se isto kupovalo u kaficu na tocioniku od tuzlanske pivare pored zapadne tribine. Ista stvar se desila kao i kod nas, bilo je omogućeno i onda usljed par negodovanja proradi mentalitet zaostalog balkanca koji frustracije liječi gađanjem sudija, igrača na terenu s tim istim flašama sa čepovima, dvojnim c-eovima, vakumiranom sudžukom i jegerom i sta mu sve ne dodje pod ruku. Uvijek je bilo najavljivano prije utakmice da nema unošenja jela i pića na stadion, košpe je klub prodavao na tribini, a dešavala se ista scena kao i kod nas da su navijači na kapijama stadiona bili primorani da ostave pića ispred ili da ista popiju prije ulaska.

U Tuzli kad igra Sloboda uopste nema pretresanja i mozes unijeti sta hoces, a bio sam sigurno u zadnje tri godine bar 5 puta na utakmicama Slobode.
Krivina Jug

MiroslavKruzik

sri avg 16, 2023 9:03 pm

Senad1921 je napisao/la:

U Tuzli kad igra Sloboda uopste nema pretresanja i mozes unijeti sta hoces, a bio sam sigurno u zadnje tri godine bar 5 puta na utakmicama Slobode.
Kako bolan nema, ja sam Vam lično karte davao zadnjih nekoliko puta, kada se ulazilo preko pomocnog terena i ondje na kapiji od mrežaste žice izvrši se pretres od strane pripadnika mupa specijalne policije (par puta išlo se dotle da se i obuća skidala), pa se sprovedete preko pomocnog terena do gostujućeg sektora.

BC1921
Kontakt:

sri avg 16, 2023 9:46 pm

sri avg 16, 2023 9:03 pm
Senad1921 je napisao/la:

Kako bolan nema, ja sam Vam lično karte davao zadnjih nekoliko puta, kada se ulazilo preko pomocnog terena i ondje na kapiji od mrežaste žice izvrši se pretres od strane pripadnika mupa specijalne policije (par puta išlo se dotle da se i obuća skidala), pa se sprovedete preko pomocnog terena do gostujućeg sektora.

Lave, prica je o domacem sektoru i nacinu ulaska njihovih navijaca. Cesto budem u Tuzli pa pogledam i koju utakmicu, znam kako ide.
Krivina Jug

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri avg 16, 2023 10:12 pm

Ma da hoće subota da razgulimo posušje

salle86
Kontakt:

sri avg 16, 2023 10:24 pm

Koliko skontah, mi smo najgori navijači i čim imamo čime napravićemo sranje na stadionu i klub zaviti u crno
😎😎😎
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri avg 16, 2023 10:51 pm

Da ponovimo jednu staru:

Ovdje smo došli mi, Želju svog bodriti
Željo će za nas igrati, a mi ćemo pjevati
Željo je najbolji, Željo je najjači
Željo je naš, a mi smo svi manijaci željini
Za Željom tugujem
Želji se radujem
Željo je dio života mog
ŽELJO TI SI ŠAMPION

Ova moze uz bliceve naredni put 😅😅😅
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri avg 16, 2023 11:18 pm

Sheldon je napisao/la:
sri avg 16, 2023 4:12 pm
TheBlue je napisao/la:
sri avg 16, 2023 11:24 am
ok da je se ne moze nista unijeti. to je ok 100%
Ali onda moras ponuditi to isto na stadionu.

1. Moraju se vratiti sokovi na slamku (cak je i cijena sasvim ok bila - 1km)
2. Mora se pustiti box da radi PRIJE POCETKA tekme, da mogu uzeti sta mi odgovara i da ne izlazim kasnije
3. Guzve su ogromne, mislim da se u toku tekme (prije poluvremena) treba nasuti 30 casa vode, 30 casa soka i 30 casa pive, da se barem ne mora cekati po 10 minuta dok cure naspu sokove u casu...

To su neke minimalne stvari koje se mogu uraditi... nista vise od toga....
1. Sokovi na slamku se nisu prestali prodavati onako, vec jer se pojedini prave mangupi i iste ubacuju u teren (veliki Željovci). Bili su vraćeni u prodaju, pa se opet bacali i povukli se. Pametna odluka kluba, pogotovo za Europu. Sto bi klub placao ogromne kazne jer neki neandertalac ubacuje sokove na teren i gađa sudiju, protivnike ili koga već. Isto i za Borac, vodimo 2:0, oni mrtvi, sta treba neko sudiju pogoditi pa em prekid, em 0:3, em prazne tribine i slicno. Sreca ljudi u klubu razmisljaju o tome. Kad se mi promijenimo, bit ce u mnogome poboljsana i prodaja. Stajanje u redu je isto do nas, kako ce klub utjecati kad nista pod milim bogom pojedini ne postuju, pa tako ni red za sokove.

2. Boxovi rade uredno bar sat, nekad i vise prije tekmu. Dakle grickalice se mogu kupiti bez guzve. Sokovi sta da se radi, svi hoce na poluvremenu. I to se moze izbjeci, uhvati se neki prekid malo prije i uzmes sta ti treba.

3. To je odluka cura koje rade tamo. Postoji mogucnost da se to ne proda, a one otvorile, sta cemo onda? Ko radi u usluzi zna sta se radi tada…

Takodjer na istoku momak uredno obilazi tribinu i nudi pica, tako je bilo prosle sezone. Pa moze i tako da se uzme.

Bravo za post @Valter.
1. To za bacanje je suvisno komentarisati. Covjek pored mene ode kupi 10 flasa vode i unese uredno. Ako dodje do bacanja i te flase mogu letjeti... Eto ja cu djetetu od 5 godina dati da drzi casu od 0.5l u ruci, jer mi neda raspravljati sa onim curama... taj sok na slamku je smijesan.... to pod hitno vratiti, kod Fude smo godinama uzimali sok na slamku i eto sada je problem....

Boxovi ne rade sat prije, ja stvarno ne znam jel ti dolazis na stadion i na koju tribinu... na SJEVERU ja nisam mogao kupiti sat ranije....

Da ti ostane 8 casa kole (od 30 pripremljenih, a nece 100%) to je 5 KM. Mozes podjeliti u 80. minuti....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

exbabilon
Kontakt:

sri avg 16, 2023 11:22 pm

Kako bi nam godila pobjeda u Posušju pred ove dvije domaće tekme u kojima smo favoriti...

storm_raider
Kontakt:

sri avg 16, 2023 11:59 pm

svraka je napisao/la:
gavran je napisao/la:

slika

slika
Predlazem da napravite vas 2 transparent "Pravda za ptice", mozete i @kokosku pitati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pile87
Kontakt:

čet avg 17, 2023 12:14 am

A mene ko jebe jel?
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

black64
Kontakt:

čet avg 17, 2023 12:32 am

TheBlue je napisao/la:
sri avg 16, 2023 10:51 pm
Da ponovimo jednu staru:

Ovdje smo došli mi, Želju svog bodriti
Željo će za nas igrati, a mi ćemo pjevati
Željo je najbolji, Željo je najjači
Željo je naš, a mi smo svi manijaci željini
Za Željom tugujem
Želji se radujem
Željo je dio života mog
ŽELJO TI SI ŠAMPION

Ova moze uz bliceve naredni put 😅😅😅
meni fali ona:
I naprijed plavi, pjesma se ori, bodri vas cijeli stadion, hiljade srca sad za vas kuca, jer ti si Željo šampion

SanMan
Kontakt:

čet avg 17, 2023 1:06 am

Kad smo to dobili bilo kakvu kaznu za Dvojni C (a pogotovo za košpe), za baklje znam da jesmo
A i ove prodaje svega i svačega - niđe veze - zarada nikakva a dobro nerviraš raju sa kojekakvim pretresanjima i otimanjem sokova i košpica. Pa da prodaš 10000 nečega zaradati ti nije više od pola marke po komadu, šta mislite da ona djeca i oni što sve to organizuju rade iz ljubavi za Želju. Ako neko ima muda nek upita upravu kolko je love ušlo u klub u ove zadnje tri tekme od toga.
Znači zaradiš 5000KM po utakmici ako nas je 10000.
Ako izgubiš od Posušja neće nas biti ni 5000 na Grbavici protiv TC, ako pobjedimo 8000 - razlika 3000X10KM=30000KM
Uprava i svi uposlenici posvetiti se timu i igračima a nezamarati se košpama i sokovima, to može i Fudo rješavati.

Grbavica1
Kontakt:

čet avg 17, 2023 7:04 am

SanMan je napisao/la:
čet avg 17, 2023 1:06 am
Kad smo to dobili bilo kakvu kaznu za Dvojni C (a pogotovo za košpe), za baklje znam da jesmo
A i ove prodaje svega i svačega - niđe veze - zarada nikakva a dobro nerviraš raju sa kojekakvim pretresanjima i otimanjem sokova i košpica. Pa da prodaš 10000 nečega zaradati ti nije više od pola marke po komadu, šta mislite da ona djeca i oni što sve to organizuju rade iz ljubavi za Želju. Ako neko ima muda nek upita upravu kolko je love ušlo u klub u ove zadnje tri tekme od toga.
Znači zaradiš 5000KM po utakmici ako nas je 10000.
Ako izgubiš od Posušja neće nas biti ni 5000 na Grbavici protiv TC, ako pobjedimo 8000 - razlika 3000X10KM=30000KM
Uprava i svi uposlenici posvetiti se timu i igračima a nezamarati se košpama i sokovima, to može i Fudo rješavati.
Oprosti brate ali se ne slazem sa tobom. Prvo ovo ako izgubimo doci ce manje. Mislim da smo prerasli to da imamo posjetu samo kada pobjedjujemo. Drugo zarada je odlicna ( racunaj da jedna kola 2l dodje 2.5KM, a imas 5 casa i znas koja je cijena te iste case. Isti fazon je tipa u Maksimiru ( samo sto imaju i kobaje i prava piva ). Novi Osijekov stadion isti fazon. Mislim da je bolje da svaku marku koju klub moze da uzme neka uzme. Ali mislim da je ovo sve nebitno i da mi vazda trazimo neke negativne stvari. Kad pobjedjujemo bavimo se kospama, sta ce biti kad serija stane. Odma ce biti treba mjenjati upravu, trenera... Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.

Diverzant
Kontakt:

čet avg 17, 2023 7:20 am

Anel Pirić u Igmanu
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dzezvar
Kontakt:

čet avg 17, 2023 7:45 am

pile87 je napisao/la:
čet avg 17, 2023 12:14 am
A mene ko jebe jel?
Ti nisi ptica....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 78 gostiju.

Prijava