Bacit im dvije petarde prilikom dolaska i sama ce ih policija okrenut. Zaista nemam nikakav problem da bilo koja navijacka grupa dodje na Grbavicu, ali kada dodju oni pa pocnu dizati 3 prsta i pjevati o paljenju Grbavice, e tada mi bas prekipi.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet avg 10, 2023 12:11 pmOčekuješ od Federalne policije i helikopter ministra Rame Isaka da smije izdati naređenje komesarima da smiju vratiti DodikovefanaticZeljin je napisao/la:Nadam se da igracima nece biti sudija u mislima i da pregorimo kao proslu sa Mulalicem, mi sa tribina cemo je.bati sudijama mamu a igraci samo pametno i nece izostati pobjeda. Leseve vratiti sa naplatnih obaveznodajte nemojmo biti smijesni, pa pala bi im koalicija
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Druga strana Aleksandra Njegomirovica je antinacionalistička, porodica mu je izbjegla prije rata iz sela na kojem se lomila kičma agresorima a tu je išao i u školu, njegovi nisu bili pripadnici vrs. To što danas moraš biti poslan po zadatku, da ne bi izgubio posao u drzavnoj sluzbi a radi u opstini, to je postala normalna stvar. Zato me i ne čudi što je prekinuo utakmicu, jer nema taj gen da mrzi i veliča ratne zločince.Tryg je napisao/la:Al smo mi majstori alibija i pretjerivanja prije nego je tekma i pocela.
Navijaci Sloge Meridian izazvali su prekid utakmice njihovog tima sa Borcem nakon što su u jednom momentu skandirali ime osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.
Sudija ovog meča Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora prekinuo je nakratko susret nakon što su Vojvode uzvikivale ime ovog ratnog zločinca.
Meč je ubrzo nastavljen nakon što je zvanični spiker na stadionu Luke u Doboju apelovao na korektno navijanje, jer bi u suprotnom tribine bile ispražnjene.
Ne branim ga, ali kad je ovo neki sudija uradio iz rsa?
Ma daj, ovo je alibi za Njegomirovica, jer je jednom postupio po pravilima. Tekma s Borcem u BL koju je majstorski odsudio je putokaz kako to Njegomirovic radi. Nasi nisu smjeli brze potrcati pored njihovih, odmah je svirao faul.Tryg je napisao/la: ↑čet avg 10, 2023 12:13 pmAl smo mi majstori alibija i pretjerivanja prije nego je tekma i pocela.
Navijaci Sloge Meridian izazvali su prekid utakmice njihovog tima sa Borcem nakon što su u jednom momentu skandirali ime osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.
Sudija ovog meča Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora prekinuo je nakratko susret nakon što su Vojvode uzvikivale ime ovog ratnog zločinca.
Meč je ubrzo nastavljen nakon što je zvanični spiker na stadionu Luke u Doboju apelovao na korektno navijanje, jer bi u suprotnom tribine bile ispražnjene.
Ne branim ga, ali kad je ovo neki sudija uradio iz rsa?
Što bi naš narod rek'o: " živi bili, pa vidjeli", ali nisam optimista da će ih se vratiti, kao što su oni naše, jednostavno oni se u mnogome pitaju u entitetu Federaciji, dok mi u entitetu rs se ne pitamo ništa.cipiripi je napisao/la:Bacit im dvije petarde prilikom dolaska i sama ce ih policija okrenut. Zaista nemam nikakav problem da bilo koja navijacka grupa dodje na Grbavicu, ali kada dodju oni pa pocnu dizati 3 prsta i pjevati o paljenju Grbavice, e tada mi bas prekipi.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet avg 10, 2023 12:11 pmOčekuješ od Federalne policije i helikopter ministra Rame Isaka da smije izdati naređenje komesarima da smiju vratiti DodikovefanaticZeljin je napisao/la:Nadam se da igracima nece biti sudija u mislima i da pregorimo kao proslu sa Mulalicem, mi sa tribina cemo je.bati sudijama mamu a igraci samo pametno i nece izostati pobjeda. Leseve vratiti sa naplatnih obaveznodajte nemojmo biti smijesni, pa pala bi im koalicija
To nije podrska svom klubu vec provokacija, tako je bilo i zadnji put kada su ih odmah istjerali. Prva dvojca koja su usla na tribinu poceli su dizati 3 prsta prema sjeveru i istoku, i cak su se neki zalijetali na raju na istoku.
Zbog svega ovog ja bi ih vratio pa neka se zale Vici i Dodiku, dosta je sto su nam Njegomirovica poslali.
Ma djesu se ba zalijetali, pa bilo je bar 30 momaka sa istoka mladjih spremno uz ogradu da krene u belaj ako dodje do toga. Samo su tri prsta dizali i povlacili se, ono njihovocipiripi je napisao/la: ↑čet avg 10, 2023 12:16 pmBacit im dvije petarde prilikom dolaska i sama ce ih policija okrenut. Zaista nemam nikakav problem da bilo koja navijacka grupa dodje na Grbavicu, ali kada dodju oni pa pocnu dizati 3 prsta i pjevati o paljenju Grbavice, e tada mi bas prekipi.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet avg 10, 2023 12:11 pmOčekuješ od Federalne policije i helikopter ministra Rame Isaka da smije izdati naređenje komesarima da smiju vratiti DodikovefanaticZeljin je napisao/la:Nadam se da igracima nece biti sudija u mislima i da pregorimo kao proslu sa Mulalicem, mi sa tribina cemo je.bati sudijama mamu a igraci samo pametno i nece izostati pobjeda. Leseve vratiti sa naplatnih obaveznodajte nemojmo biti smijesni, pa pala bi im koalicija
To nije podrska svom klubu vec provokacija, tako je bilo i zadnji put kada su ih odmah istjerali. Prva dvojca koja su usla na tribinu poceli su dizati 3 prsta prema sjeveru i istoku, i cak su se neki zalijetali na raju na istoku.
Zbog svega ovog ja bi ih vratio pa neka se zale Vici i Dodiku, dosta je sto su nam Njegomirovica poslali.
Cim su usli na sjever odmah su prva dvojca digli 3 prsta jedan je krenuo prema zdenci a drugi se okrenuo prema istoku i poceo se zalijetati na ogradu (sjevera) i dizati tri prsta. Svojim ocima gleado niko mi nije nista pricao.Diverzant je napisao/la: ↑čet avg 10, 2023 12:39 pmMa djesu se ba zalijetali, pa bilo je bar 30 momaka sa istoka mladjih spremno uz ogradu da krene u belaj ako dodje do toga. Samo su tri prsta dizali i povlacili se, ono njihovocipiripi je napisao/la: ↑čet avg 10, 2023 12:16 pmBacit im dvije petarde prilikom dolaska i sama ce ih policija okrenut. Zaista nemam nikakav problem da bilo koja navijacka grupa dodje na Grbavicu, ali kada dodju oni pa pocnu dizati 3 prsta i pjevati o paljenju Grbavice, e tada mi bas prekipi.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet avg 10, 2023 12:11 pmOčekuješ od Federalne policije i helikopter ministra Rame Isaka da smije izdati naređenje komesarima da smiju vratiti Dodikovedajte nemojmo biti smijesni, pa pala bi im koalicija
Eh to je to drug, opet ce biti od zagrijavanja do kraja jebavanje sudiji od do...opet ide neka nervoza i sve se to prenese na igrace i kako onda ocekivati pozitivan rezultat?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet avg 10, 2023 12:55 pmOvdje o svemu osim o utakmici.
Ko kakve tetkice kukate.Pravite atmosferu ko prosli put kad je Borac bio, pa samo sjeba.ste nasu ekipu time.
Samo nastavite....
Jedino ispravnoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 10, 2023 1:21 pmNasa policija treba vratiti lesinare kad i ako dodju, isto ko sto su oni nama uradili.