Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2023 11:43 am

Nadam se da igracima nece biti sudija u mislima i da pregorimo kao proslu sa Mulalicem, mi sa tribina cemo je.bati sudijama mamu a igraci samo pametno i nece izostati pobjeda. Leseve vratiti sa naplatnih obavezno
Srcu draga, boja PLAVA !

exbabilon
Kontakt:

čet avg 10, 2023 11:53 am

Probat samo hladnije glave nego prosli put. Prosli put smo i mi s tribina doprinijeli da igraci pregore i umjesto da igraju glavom kad smo vec poveli, mi smo do kraja igrali bez glave.

U pamet.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet avg 10, 2023 11:59 am

Ovog Njegomirovica sacekati jos ispred zapada i zaprjetiti. Sjetite se sta je bilo prije nekoliko mjeseci u Banja luci kada nam nije dao centra da predjemo.

Ocekujem do 10-te minute zute kartone nasim glavnim navijacima i na taj nacin ce ispizditi i nas na tribinama i same igrace.

Ovdje je bitnija psihicka nego takticka priprema utakmice
Alea iacta est!

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

čet avg 10, 2023 12:13 pm

Al smo mi majstori alibija i pretjerivanja prije nego je tekma i pocela.

Navijaci Sloge Meridian izazvali su prekid utakmice njihovog tima sa Borcem nakon što su u jednom momentu skandirali ime osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

Sudija ovog meča Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora prekinuo je nakratko susret nakon što su Vojvode uzvikivale ime ovog ratnog zločinca.

Meč je ubrzo nastavljen nakon što je zvanični spiker na stadionu Luke u Doboju apelovao na korektno navijanje, jer bi u suprotnom tribine bile ispražnjene.

Ne branim ga, ali kad je ovo neki sudija uradio iz rsa?

I ovo je prije 2 mjeseca bilo.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet avg 10, 2023 12:16 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
čet avg 10, 2023 12:11 pm
fanaticZeljin je napisao/la:Nadam se da igracima nece biti sudija u mislima i da pregorimo kao proslu sa Mulalicem, mi sa tribina cemo je.bati sudijama mamu a igraci samo pametno i nece izostati pobjeda. Leseve vratiti sa naplatnih obavezno
Očekuješ od Federalne policije i helikopter ministra Rame Isaka da smije izdati naređenje komesarima da smiju vratiti Dodikove slika dajte nemojmo biti smijesni, pa pala bi im koalicija slika

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Bacit im dvije petarde prilikom dolaska i sama ce ih policija okrenut. Zaista nemam nikakav problem da bilo koja navijacka grupa dodje na Grbavicu, ali kada dodju oni pa pocnu dizati 3 prsta i pjevati o paljenju Grbavice, e tada mi bas prekipi.
To nije podrska svom klubu vec provokacija, tako je bilo i zadnji put kada su ih odmah istjerali. Prva dvojca koja su usla na tribinu poceli su dizati 3 prsta prema sjeveru i istoku, i cak su se neki zalijetali na raju na istoku.

Zbog svega ovog ja bi ih vratio pa neka se zale Vici i Dodiku, dosta je sto su nam Njegomirovica poslali.
Alea iacta est!

MiroslavKruzik

Tryg je napisao/la:Al smo mi majstori alibija i pretjerivanja prije nego je tekma i pocela.

Navijaci Sloge Meridian izazvali su prekid utakmice njihovog tima sa Borcem nakon što su u jednom momentu skandirali ime osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

Sudija ovog meča Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora prekinuo je nakratko susret nakon što su Vojvode uzvikivale ime ovog ratnog zločinca.

Meč je ubrzo nastavljen nakon što je zvanični spiker na stadionu Luke u Doboju apelovao na korektno navijanje, jer bi u suprotnom tribine bile ispražnjene.

Druga strana Aleksandra Njegomirovica je antinacionalistička, porodica mu je izbjegla prije rata iz sela na kojem se lomila kičma agresorima a tu je išao i u školu, njegovi nisu bili pripadnici vrs. To što danas moraš biti poslan po zadatku, da ne bi izgubio posao u drzavnoj sluzbi a radi u opstini, to je postala normalna stvar. Zato me i ne čudi što je prekinuo utakmicu, jer nema taj gen da mrzi i veliča ratne zločince.

exbabilon
Kontakt:

čet avg 10, 2023 12:18 pm

Tryg je napisao/la:
čet avg 10, 2023 12:13 pm
Al smo mi majstori alibija i pretjerivanja prije nego je tekma i pocela.

Ma daj, ovo je alibi za Njegomirovica, jer je jednom postupio po pravilima. Tekma s Borcem u BL koju je majstorski odsudio je putokaz kako to Njegomirovic radi. Nasi nisu smjeli brze potrcati pored njihovih, odmah je svirao faul.

MiroslavKruzik

čet avg 10, 2023 12:19 pm

cipiripi je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Nadam se da igracima nece biti sudija u mislima i da pregorimo kao proslu sa Mulalicem, mi sa tribina cemo je.bati sudijama mamu a igraci samo pametno i nece izostati pobjeda. Leseve vratiti sa naplatnih obavezno
Očekuješ od Federalne policije i helikopter ministra Rame Isaka da smije izdati naređenje komesarima da smiju vratiti Dodikove slika dajte nemojmo biti smijesni, pa pala bi im koalicija slika

Bacit im dvije petarde prilikom dolaska i sama ce ih policija okrenut. Zaista nemam nikakav problem da bilo koja navijacka grupa dodje na Grbavicu, ali kada dodju oni pa pocnu dizati 3 prsta i pjevati o paljenju Grbavice, e tada mi bas prekipi.
To nije podrska svom klubu vec provokacija, tako je bilo i zadnji put kada su ih odmah istjerali. Prva dvojca koja su usla na tribinu poceli su dizati 3 prsta prema sjeveru i istoku, i cak su se neki zalijetali na raju na istoku.

Zbog svega ovog ja bi ih vratio pa neka se zale Vici i Dodiku, dosta je sto su nam Njegomirovica poslali.
Što bi naš narod rek'o: " živi bili, pa vidjeli", ali nisam optimista da će ih se vratiti, kao što su oni naše, jednostavno oni se u mnogome pitaju u entitetu Federaciji, dok mi u entitetu rs se ne pitamo ništa.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

čet avg 10, 2023 12:38 pm

E cuj trazimo alibije, vi kao da nikad niste igrali fudbal, ako ti on to ne dozvoli ne mozes doci do pozitivnog rezultata. Nismo mi bolji za 4 klase pa da kazes da je do kvalitete..

Diverzant
Kontakt:

čet avg 10, 2023 12:39 pm

cipiripi je napisao/la:

Ma djesu se ba zalijetali, pa bilo je bar 30 momaka sa istoka mladjih spremno uz ogradu da krene u belaj ako dodje do toga. Samo su tri prsta dizali i povlacili se, ono njihovo
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet avg 10, 2023 12:46 pm

Diverzant je napisao/la:
čet avg 10, 2023 12:39 pm
cipiripi je napisao/la:

Ma djesu se ba zalijetali, pa bilo je bar 30 momaka sa istoka mladjih spremno uz ogradu da krene u belaj ako dodje do toga. Samo su tri prsta dizali i povlacili se, ono njihovo
Cim su usli na sjever odmah su prva dvojca digli 3 prsta jedan je krenuo prema zdenci a drugi se okrenuo prema istoku i poceo se zalijetati na ogradu (sjevera) i dizati tri prsta. Svojim ocima gleado niko mi nije nista pricao.
Nakon toga je nasa raja na sjeveru skocila i krenula prema zdenci i u tom trenutku je i policija reagovala. Policija cim je vidjela da bi moglo doci do belaja odma ih je vratila i izvela sa tribine.

Ovaj put ocekujem jos gori scenarij, s tim da se ja pitam okruzio bi ih policijom i na prvu petardu ili dizanje tri prsta izveo sa tribine.
Alea iacta est!

SamoNapad
Kontakt:

čet avg 10, 2023 12:53 pm

Svira standardno za njih ali Borac nikad nas ne nadigra i vecinom mi zbog nervoze gubimo utakmice . Njihovi igraci izgledaju toliko isprepadano na Grbavici prosli put onaj Mrkaić čovjek se doslovno isprepadao poslije gola onog malog ,valjda vidio da je vrag odnio šalu . Generalno previse ove utakmice nose tih nekih nefudbalskih stvari . Previse zancaja se daje šaki jada koja dođe iz BL.

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet avg 10, 2023 12:55 pm

Ovdje o svemu osim o utakmici.

Ko kakve tetkice kukate.Pravite atmosferu ko prosli put kad je Borac bio, pa samo sjeba.ste nasu ekipu time.

Samo nastavite....
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Sky1
Kontakt:

čet avg 10, 2023 12:57 pm

Ma pustite njih, nego šta ćemo sa žutog malo govna Kolašina, ono najviše provocira, iskreno se nadam i želim neki krvnički start nekog od naših igrača na tog malog seljačića, poželjno kidanje križnih ligamenata, ako ne to, onda bar, otvoreni prelom noge.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 10, 2023 12:58 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
čet avg 10, 2023 12:55 pm
Ovdje o svemu osim o utakmici.

Ko kakve tetkice kukate.Pravite atmosferu ko prosli put kad je Borac bio, pa samo sjeba.ste nasu ekipu time.

Samo nastavite....
Eh to je to drug, opet ce biti od zagrijavanja do kraja jebavanje sudiji od do...opet ide neka nervoza i sve se to prenese na igrace i kako onda ocekivati pozitivan rezultat?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dzezvar
Kontakt:

čet avg 10, 2023 1:15 pm

Treba utakmicu odraditi sto smirenije.Kako igraci na terenu (u sta ne sumnjam),tako i mi na tribinama.Treba napraviti atmosferu u kojoj nas nece nista interesovati osim naseg Želje i pobjede.Ne treba se obazirati ni na sudije a posebno na lesinare.Yebat ih....Idemo dati krila nasem Želji i gospodski ih mlatnuti.
Oni svakako ocekuju provokacije koje bi kasnije koristili u dnevno politicke svrhe.Ne trebamo na to nasjesti.Treba biti mudar.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

igla
Kontakt:

čet avg 10, 2023 1:17 pm

Ova relativizacija stvari je i dovela do ovog da nas u vlastitoj državi karaju chetnicki divljaci. Relativizacija je i dovrla do tog da Amar moze doci, napravit dug i otici, a sve vrijeme su se usutkivali oni koji su govorili protiv toga zbog nekog jedinstva.

Samo nek ne puca, ma hajmo igrat ligu, ma evo nek bude malo i po njihovom, samo da se igra, ma hajde popusti im ovdje, popusti im ondje, samo nek se igra.

Bas bih volio situaciju da vidim da se protiv Borca radi ovo sto savez radi protiv ostalih. Prekinuli bi ligu trece kolo.

Crvene linije moraju postojati. Zbog bezmudog ponasanja, sve je manje Bosne, a sve vise fasizam uzima zamah.

Diverzant
Kontakt:

čet avg 10, 2023 1:21 pm

Ma igrače će bašić smiriti i nafurati po potrebi, siguran sam. Prošlu utakmicu na Grbavici imam osjećaj da im je mulalić puštao snimke akcije Breza 94 i šehidi il gazije, naši izašli ko da trebaju osloboditi Banja Luku a ne pobjediti klub iz Banja Luke
Zadnja izmjena: Diverzant, dana/u čet avg 10, 2023 1:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Nasa policija treba vratiti lesinare kad i ako dodju, isto ko sto su oni nama uradili.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Eldar
Kontakt:

čet avg 10, 2023 1:31 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Nasa policija treba vratiti lesinare kad i ako dodju, isto ko sto su oni nama uradili.
Jedino ispravno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava