Katastrofa ne, sporiji napredak da.
Možda ne bih to spriječio, ali ne bih dozvolio odlazak Amoaha koji je prebitan igrač za nas i Mekića koji je uhvatio dobar ritam. Jedino da dođe za Amoaha astronomska ponuda od milion eura ili više, pa da odmah 100-200k eura uložiš u 2 do 3 nova igrača, a ostalo u opće prihode, dugovi, plate i šta sve ne.neroazzuro je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 2:39 amA ti bi odlazak Santosa i Hodžića spriječio, kako?
Slazem se, pogotovo ako Zrinjski udje u grupnu od njih nema nista, sarajevo i borac su jaci i to je to.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 12:00 pmPa normalno , Evropa bi MORALA biti pod moranje , igramo BIH premijer ligu , a ne Englesku , vracanje dugova , vracanje dugova , pa onda da promijenimo ime u FK Vracanje dugova , ili FK Stabilizacija , Nek su Sarajevo , Zrinjski i Borac iznad nas al brate 4 mjesto se mora uzetiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 11:52 amZnajuci nas, ako ne izbori Evropu ide otkaz. Sa ovakvom ekipom i trenerom, ocekujem lakse nego prosle godine.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 11:44 am
Za mene nije katastrofa ako ne izadjemo u Europu naredne tri godine sve dok ce se raditi na stabilizaciji Kluba i dati Nerminu prilika.
Slazem se za prvu recenicu. Medjutim, je li nama Amoah garant da cemo izaci u Evropu? Ne bih rekao. Ako mozes uzeti milion maraka za njega i Mekica, to su ti pare za dva pretkola. Isto tako, AKO ih prodamo, zamjene ce stici. Sto znaci da ako ubodemo, ne bismo trebali slabiji biti.fcz je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 12:16 pmKatastrofa ne, sporiji napredak da.
Zato bi se mozda isplatilo i maaalkice finansijski rizikovati. ILI, ako cemo se cvrsto drzati kursa i dovoditi iskljucivo za 0KM i nisku platu, to onda otvoreno i na fin nacin saopstiti navijacima.
Nemam nista ni protiv jedne opcije ali kazem, treba se samo transparentno izjasniti sta cemo i kako cemo.
Daj mi samo jedan razlog zbog kojeg bi neko za Amoaha dao milion eura. Mi za njega mozemo dobiti plafon 250.000 eura i takva ponuda ako dodje, odmah ga treba prodati jer on sljedece sezone ode besplatno. Vidjeli smo sa Santosom kako se klubovi otimaju da ga potpisu i to kao besplatnog igraca. Ako za njega i Mekica mozemo dobiti 500.000 eura, odmah to prodavati. Dovesti Sadikovica i nekog slobodnog napadaca i s tim parama osigurati redovnu isplatu plata igracima, dogovoriti neke premije za bodovni ucinak i to je to.kvalitet je napisao/la:Možda ne bih to spriječio, ali ne bih dozvolio odlazak Amoaha koji je prebitan igrač za nas i Mekića koji je uhvatio dobar ritam. Jedino da dođe za Amoaha astronomska ponuda od milion eura ili više, pa da odmah 100-200k eura uložiš u 2 do 3 nova igrača, a ostalo u opće prihode, dugovi, plate i šta sve ne.neroazzuro je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 2:39 amA ti bi odlazak Santosa i Hodžića spriječio, kako?
I Podvelezje je izgleda puno jace. Ne znam sta je sa Sirokim.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 12:17 pmSlazem se, pogotovo ako Zrinjski udje u grupnu od njih nema nista, sarajevo i borac su jaci i to je to.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 12:00 pmPa normalno , Evropa bi MORALA biti pod moranje , igramo BIH premijer ligu , a ne Englesku , vracanje dugova , vracanje dugova , pa onda da promijenimo ime u FK Vracanje dugova , ili FK Stabilizacija , Nek su Sarajevo , Zrinjski i Borac iznad nas al brate 4 mjesto se mora uzetiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 11:52 am
Znajuci nas, ako ne izbori Evropu ide otkaz. Sa ovakvom ekipom i trenerom, ocekujem lakse nego prosle godine.
Ma dok je Jusufbegovic kod njih ne brinem se.fcz je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 1:01 pmI Podvelezje je izgleda puno jace. Ne znam sta je sa Sirokim.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 12:17 pmSlazem se, pogotovo ako Zrinjski udje u grupnu od njih nema nista, sarajevo i borac su jaci i to je to.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 12:00 pm
Pa normalno , Evropa bi MORALA biti pod moranje , igramo BIH premijer ligu , a ne Englesku , vracanje dugova , vracanje dugova , pa onda da promijenimo ime u FK Vracanje dugova , ili FK Stabilizacija , Nek su Sarajevo , Zrinjski i Borac iznad nas al brate 4 mjesto se mora uzeti
Možda mi probijemo led.volimtezeljo je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 1:09 pmOvog ljeta niko igraca nije prodao u cijeloj ligi.
To govori samo za sebe. Porazavajuca cinjenica , a cudimo se za lose rezultate u evropi nasih klubova.volimtezeljo je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 1:09 pmOvog ljeta niko igraca nije prodao u cijeloj ligi.
Eto kvalitet fudbala koji pratimo..
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... UwByLOYrBIblueboy je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:38 pmTri mjeseca minimum.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet avg 04, 2023 7:19 pmOdakle ti to da će Ovčina dugo odsustvovati sa terena? Polahko ljudi, ne dajite takve procjene bez stručne medicinske procjene.blueboy je napisao/la: Ovčinu nećemo imati malo duže u rosteru, Dubačkića tek treba vidjeti u kontinuitetu, Rustemović i Biber pretanke opcije, što će pogotovo doći do izražaja kad ne bude Mekić s njima igrao.Ja ne znam ni kakva je uloga Turanjanina na terenu, ovo što sam ga gledao, po prvi put vidim igrača za kojeg ne znaš ni koju poziciju igra, luta po terenu.
Prodati svakog za koga dođe ok ponuda, jer će sad biti solidnih igrača kojima su propale opcije da vani na foru uzmu neku dobru lovu, a moraju negdje igrati.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk