finansijska konsolidacija pa sve ostalo... europa je dio toga svakako ali najveci dio smo mi... pune tribine, porodicna druzenja..
Basicu dati vremena koliko zeli...
Znaš kako ja to vidim ? "Sa kim si taki' si". Ove europske utakmice te natjeraju da budeš bolji, da si 130% od onog koliko igraš max u ligi. Sezona je duga, uljuljaš se nema jakih utakmica, nema tempa na istim. I htio ne htio ti zapadaš u letargiju a tijelo se umrtvljuje. Ti znaš da ti je za našu ligu dovoljno da pretrčiš 5-6 km recimo, držiš se toga. Nemaš igrače koji su ambiciozni da sutra zaigraju u ligi petice, svi oni drže to što imaju uz maksimum neki da dobace do turske, poljske...Jacksparrow je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:49 pmTacno ta kondicija kod igraca mi nikada nece biti jasna. Okej razumijem da ce neko iz tri ili cetiri najjace lige biti u jacoj fizickoj spremi od tebe iz vise razloga. Pitanje je sta ovi ostali rade sto mi ne radimo pa se osjeti ovolika razlika u fizickoj spremi.
Taj Lebon u karijeri dosad 15 golova i 15 asistencija, krilo. Azerbejdžan i Bugarska. Nego ti se čini, spustio štucne, pomalo je valja i kad napada Galića i Kosorića da je to svemirski brod. A takvima priđeš blizu u primanju lopte, dva puta malo jače uđeš u duel i isključio si ga, jer mu se na faci vidi da mu se baš ne da peglati sa takvima.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:49 pmDesetka ili ti ga ofanzivni veznjak. Takvi igrači bi trebali imati statistiku. Sta igra u današnjoj utakmici? Veznjaka ili sta?blueboy je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:43 pmZnao sam si gledao statistiku, sve mi je jasno. Veznjak je, nije napadač, nadam se da si to barem upratio.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:40 pm
Slaba mu je statistika za toliko ofanzivnog igrača![]()
Prije bi u ekipi imao Lebona ili peticu onu njihovu, nego Jankovica.
salle86 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 10:15 pmZnaš kako ja to vidim ? "Sa kim si taki' si". Ove europske utakmice te natjeraju da budeš bolji, da si 130% od onog koliko igraš max u ligi. Sezona je duga, uljuljaš se nema jakih utakmica, nema tempa na istim. I htio ne htio ti zapadaš u letargiju a tijelo se umrtvljuje. Ti znaš da ti je za našu ligu dovoljno da pretrčiš 5-6 km recimo, držiš se toga. Nemaš igrače koji su ambiciozni da sutra zaigraju u ligi petice, svi oni drže to što imaju uz maksimum neki da dobace do turske, poljske...Jacksparrow je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:49 pmTacno ta kondicija kod igraca mi nikada nece biti jasna. Okej razumijem da ce neko iz tri ili cetiri najjace lige biti u jacoj fizickoj spremi od tebe iz vise razloga. Pitanje je sta ovi ostali rade sto mi ne radimo pa se osjeti ovolika razlika u fizickoj spremi.
Ja bih radije njega imao u ekipi nego Jankovica, a ti obrnuto.blueboy je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 10:21 pmTaj Lebon u karijeri dosad 15 golova i 15 asistencija, krilo. Azerbejdžan i Bugarska. Nego ti se čini, spustio štucne, pomalo je valja i kad napada Galića i Kosorića da je to svemirski brod. A takvima priđeš blizu u primanju lopte, dva puta malo jače uđeš u duel i isključio si ga, jer mu se na faci vidi da mu se baš ne da peglati sa takvima.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:49 pmDesetka ili ti ga ofanzivni veznjak. Takvi igrači bi trebali imati statistiku. Sta igra u današnjoj utakmici? Veznjaka ili sta?
Prije bi u ekipi imao Lebona ili peticu onu njihovu, nego Jankovica.
Ma realno, nemaju te NN-lige nekih jakih ekipa imenom, ali opet sve su te lige jače od naše, i u svakoj se igra bolji nogometJacksparrow je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 10:23 pmsalle86 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 10:15 pmZnaš kako ja to vidim ? "Sa kim si taki' si". Ove europske utakmice te natjeraju da budeš bolji, da si 130% od onog koliko igraš max u ligi. Sezona je duga, uljuljaš se nema jakih utakmica, nema tempa na istim. I htio ne htio ti zapadaš u letargiju a tijelo se umrtvljuje. Ti znaš da ti je za našu ligu dovoljno da pretrčiš 5-6 km recimo, držiš se toga. Nemaš igrače koji su ambiciozni da sutra zaigraju u ligi petice, svi oni drže to što imaju uz maksimum neki da dobace do turske, poljske...Jacksparrow je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:49 pmTacno ta kondicija kod igraca mi nikada nece biti jasna. Okej razumijem da ce neko iz tri ili cetiri najjace lige biti u jacoj fizickoj spremi od tebe iz vise razloga. Pitanje je sta ovi ostali rade sto mi ne radimo pa se osjeti ovolika razlika u fizickoj spremi.
I to ima smisla, al opet kad pogledas nemaju ni oni tako jake ekipe u svojim ligama tu su pretezno jedna dvije ekipe da odskacu. Sherif naprimjer iz moldavije i tako te ekipe sa ne tako jakim ligama al odskacu bas bas