Zbog sveg sto se desavalo zadnjih godina... skoro pa prorocanska pjesma. Zato i jeste toliko dobro zvucalo, probudlo je nekakav inat.
Apsolutno, govorio sam to i prije posljednjeg kola u Tuzli, da ovog čovjeka moramo istrpiti, sve smo pokušali, samo to nismo, a Nermin je veliki radnik koji zaslužuje podrškupile87 je napisao/la: ↑pon jul 31, 2023 12:57 amOvo je momenat kada su se igrači odužili navijačima za podršku koju su imali cijelo vrijeme. A trener nas je zadužio i ako dodje momenat da ne ide najbolje sjetite se da će proći i da trener zna izvući najbolje od ekipe. Jednostavno moramo nekada nekoga istrpiti a ovaj trener se čini idealan za to.
Koliko god bilo slatko ovo sprdanje hajmo malo svi ohanuti sa njima,prvi ja.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned jul 30, 2023 11:56 pmNek' ostane zapamćeno da ih i toliko priželjkivani Vukotić kara po komentarima
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ma idu svi zbog treninga, ne mozes ga ostavit samog tamo
Daj da prodjemo pa cemo novu temu otvoriti za BosforIlProfessore je napisao/la: ↑pon jul 31, 2023 11:45 amPod uslovom da nastavimo sanjati i nakon četvrtka, onda sam mrtav ozbiljan za povratak, trebaju mi makar 2 mjesta u koliko god auta i prijevoznih sredstava, pa da se upišem na vakat braćo, da znate![]()