Podsjetilo me je ovo na Nasrija i Spahicevu glupost protiv Francuske. Nije faulQooler je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 10:09 pmNije bio faul. Nema potrebe za slikama, ima video. Prelagano pao.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 9:37 pmProsudite sami, po meni ovo je čist faul nad Drinom. Kontakt sa obje ruke nad Drinom, te se nakon toga sapliće i pada.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Hocel mytv dopustiti izvjestaje i u nasoj ligi?
Arena je vlasnik prava u našoj ligi i dalje, tako da sumnjam da će
Nadam se da ce sklopit neki dogovorEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub jul 29, 2023 11:17 amArena je vlasnik prava u našoj ligi i dalje, tako da sumnjam da će
Ja se nadam da nece.fcz je napisao/la: ↑sub jul 29, 2023 12:58 amNadam se da ce ova, ipak pomalo neplanirana finansijska injekcija uliti hrabrosti ljudima iz uprave da jedan dio novca usmjere na pojacanja. Ekipa trenutno izgleda zaista "utegnuto" ali bojim se sta ce biti kad stignu umor i malo ozbiljnije povrede.
Kurs je svima poznat i s njega ne treba skretati; ipak, vjerujem da ima nesto prostora i za zadovoljavanje drugih potreba osim saniranja obaveza. Na kraju krajeva, investicija u igracki kadar je posredna ali opet vrlo direktna investicija upravo u vracanje dugova.
Uz to, siguran sam da smo sad igracima jos atraktivniji i da ih je jos lakse "premuntati" nego, recimo, proslog ljeta.
@Fanzi![]()
Prvo isplatiti sve do jedne marke zaostatka ovim trenutnim igračima, povećati im plate pa se onda rasipati na pojačanjaublehas je napisao/la: ↑sub jul 29, 2023 3:29 pmJa se nadam da nece.fcz je napisao/la: ↑sub jul 29, 2023 12:58 amNadam se da ce ova, ipak pomalo neplanirana finansijska injekcija uliti hrabrosti ljudima iz uprave da jedan dio novca usmjere na pojacanja. Ekipa trenutno izgleda zaista "utegnuto" ali bojim se sta ce biti kad stignu umor i malo ozbiljnije povrede.
Kurs je svima poznat i s njega ne treba skretati; ipak, vjerujem da ima nesto prostora i za zadovoljavanje drugih potreba osim saniranja obaveza. Na kraju krajeva, investicija u igracki kadar je posredna ali opet vrlo direktna investicija upravo u vracanje dugova.
Uz to, siguran sam da smo sad igracima jos atraktivniji i da ih je jos lakse "premuntati" nego, recimo, proslog ljeta.
@Fanzi![]()
Nadam se da ce biti pojacanja/prinova, ali zato sto je tako bilo planirano/budzetirano prije ovih tekmi. Slazem se da nam fali sotone i vjerujem da to vide i u klubu, ali bilo bi jako opasno poceti praviti presedana i ubacivati novac koji iznenada dodje u igracki kadar, bez da imamo obezbijedjen redovan priliv sredstava. Covjek se lako zanese, a mi to moramo izbjeći po svaku cijenu.
Bgm smo desetkovani strasno bez tog dvojca.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jul 29, 2023 6:26 pmNece sigurno igrati Amoah i Jasarevic ovi ostali ce biti tu.