SanMan je napisao/la: ↑pet jul 28, 2023 1:22 am
Mi ako pola utakmica u prvenstvu odigramo ko ove tri (ovih drugih pola može i lošije od ovoga) zagarantovana Evropa a može i titula.
Još kad bi mi navijači ostali na 70% od ovog kakvi smo bili u ove dvije - titula sigurna.
Eh to je jedan od najtezih zadataka koji se nalaze pred Basicem - odrzati motivaciju na visokom nivou. Ovom vecerasnjom trkom i "griznjom" bi bukvalno preorali svaki tim u nasoj ligi.
Tribine ce, barem na pocetku, sigurno biti na nivou. Valjda takvi ostanemo i kad nalete neki Igman ili Tuzla City, kad dodju oni momenti u kojima nista ne ide kako je zamisljeno.
P.S. Ne mogu da ne primijetim s koliko vise mangupluka i samopouzdanja igramo jake evropske utakmice u odnosu na neke ranije; kad smo imali mozda jace ekipe ali i neke limitiranije, manje hrabre "strucnjake" i vjerovatno losiju hemiju. Ovo sto gledamo u posljednjih godinu dana mi se bas uklapa u moju definiciju Zelje a u tri evropske utakmice se potvrdilo da je to pravi put i da onaj istinski Zeljin duh nikad ne moze zastariti.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.