Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 27, 2023 11:43 pm

Jacksparrow je napisao/la:
čet jul 27, 2023 11:35 pm
Ma ljudi realno i minsk je jaci bio od nas, uz ponovoljenu igru kao protiv dinama, mi ove prolazimo, samo malo hrabrosti. Steta sto gol nismo prije primili kad smo ga vec morali primiti, zbog ovih senzacionalnih objava po drustvenim mrezama kao da smo primili za 2:3 a ne za 2:2. Treba naglasiti ovim dusmanima da je nefci ganjao rezultat, a ne mi. Nefci je jedva remi izvukao 😏
Evo citam da pojedini pitari slave. Da i oni nesto proslave u Europi ove godine.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

igla
Kontakt:

čet jul 27, 2023 11:49 pm

Kondicijom i fizički su za nas televizija u boji.

Koliko vezu dobro i koliko imaju posjed dobar, toliko su nazad kurčina, kad god smo prišli, opasni bili.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jul 27, 2023 11:52 pm

BRAVO MOMCI PONOSAN NA NASEG ZELJU.
O igracima sutra
Alea iacta est!

damirfile
Kontakt:

Imaju par strasnih pojedinaca. A o fizickoj spremi se ima sta tri stranice pisati. Jaci su fizicki od nas duplo i tu je razlog ovakog drugog poluvremena.
Nas su i povrede unistile al i tu ima do fizicke spreme. Bukvalno amoah se sam povrijedi kod onog jednog starta. Nadam se da cemo biti u opunom sastavu tamo pa se mogu nadati necemu.
Opet da nije bilo gresaka twzultat bi bio potpuno drugaciji , steta velika.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Bolje smo sudjenje imali u Banja Luci nego danas.
Ovaj Estonac pogubljen i kar.ao nas je ko niko u ligi.
Ovi Azeri cigani kakvih nisam vidio na Grbavici nikad.
Stanojevic je Miroslav Stevanovic za Kenny Saeifa (nosi 5 kod njih)
Sudija i Saeif od veceras do penzije u rudniku duple smjene svaki dan radilli. Obojica brata sebi napravili djubrad jedna
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Jacksparrow
Kontakt:

čet jul 27, 2023 11:53 pm

Od nule se krece, hrabro u kost pa ako ne mozemo naprijed nista... mozemo na penale. Samo hrabro i borbeno citavu utakmicu. U kakvoj smo tacno formaciji igrali veceras?
FCŽ

ISB87
Kontakt:

čet jul 27, 2023 11:57 pm

najvise me nervira sto se nasi svadjaju, bezveze sebi pritisak nabijaju. moze se ovo proci, jesu jaci dosta ali mozemo mi to na srce nekako.
samo opusteno momci u revansu, bez tenzija. imamo otvoren rezultat, moze se s njima igrat.
plava porodica!
MIRZA RASCIC

SkenderijaTM87
Kontakt:

pet jul 28, 2023 12:00 am

Ne znam mislim da nas je mnogo poremetila povreda Jasarevica. I nakon toga izlazak Amoaha vjerovatno isto zbog povrede.
Treba napomenuti da fali Cocalic, Stilic i Rustemovic. Sve igraci iz prvih 11. Totalno druga ekipa.
U drugom se vidjelo da idemo na kontre i da pokusavamo zatvoriti utakmicu.
Realno ljudi su bezidejni, kruzili su nam oko 16, bez ijednog suta.

Sve u svemu imamo se cemu nadati u revansu, iako su stvarno kvalitetniji, pogotovo njihov broj 11 sprdao se s nama.

storm_raider
Kontakt:

pet jul 28, 2023 12:04 am

Jasarevic ide sutra na snimanje, lose izgleda... skocni zglob otecen. I onaj njihov desni bek/krilo je bas stradao.

Amoah, Krpic, Haracic, Drina, Mulalic, Biber, sve lakse povrede. Pobili smo se posteno.

Revans u 19 sati, u cetvrtak.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

flux
Kontakt:

pet jul 28, 2023 12:13 am

Kakvog mi trenera, fudbalskog mangupa, imamo. Basicu, kapa dole, samo tako nastavi, nadam se da ces dobiti jos ta dva igraca.
Bravo Zeljo!

MiroslavKruzik

S obzirom da su na Zapadu napadnuti gostujuci navijaci, ne bi me čudilo da u narednoj europskoj tekmi opet budemo imali zdenku zauzetu za gostujuce. Kakav šljam dođe na Zapad, nevjerovatno.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

fcz
Kontakt:

pet jul 28, 2023 12:15 am

Jos jednom smo vidjeli kakav je antigolman Ajdin Mulalic. Hamza Gasal bi u najmanju ruku trebao da napravi jednu duzu pauzu, nevjerovatno koliko je izbezumljen.

Svi ostali momci su izginuli i svaka im cast. Hvala vam i idemo zajedno u prvenstvo, da obezbijedimo jos jedno evropsko ljeto i zajedno nastavimo borbu za povratak naseg Zelje na mjesto koje mu pripada.

Bosna i Hercegovina dosad nije vidjela ovakvu atmosferu i navijanje. Ovo ludilo koje smo veceras kreiralo je mozda i vece od pobjede koju smo trebali slaviti. U tom segmentu smo bez dileme evropska elita.

VOLIM TE ZELJO!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pet jul 28, 2023 12:18 am

Neki komentar hladne glave dati, ali sta je sa povredama, sta radi Hidic ista situacija Velezu bila prosle godine..

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet jul 28, 2023 12:21 am

Svaka čast momci.
Ovaj kondicioni je profesiju fulio. Ista stvar ko u Veležu. Evo vidim neko napisao isto

igla
Kontakt:

pet jul 28, 2023 12:22 am

Bašiću svaka čast, idealan trener za nas u ovim momentima, a ima znanje...

I ove duge lopte u prvom poluvremenu, možda neatraktivne, ali učinkovite.

Okolele
Kontakt:

pet jul 28, 2023 12:27 am

Svaka čast igračima na borbenosti..Fortuna nas nije pomazila na kraju ali idemo se potući tamo bez srkleta..Igrajte lopte momci za svoju dušu za raju na tribini..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

santakuruz
Kontakt:

Imamo mi itekako sanse i u uzvratu ako budemo kompletni. Ovi su dosta brzi, mogu izvrsiti pritisak ali im je odbrana dobro, dobro klimava. To se moze iskoristiti ali mi ne smijemo praviti ove glupe, naivne greske. U tri utakmice smo primili 3 gola nakon individualnih gresaka, jednog skroz nepotrebnog penala i evo ovaj eurogol. To ako ispravimo, bicemo u igri za prolaz do zadnje minute, garantujem.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

Steta za ovaj go na kraju, ali drugo poluvrijeme smo se povukli golmanu u krilu i bilo je samo pitanje kako ce nam ga uvaliti, nekako je morala uci..

Svaka cast momcima i Bašiću, veliko je ganjati se s ovim Nefčijem sa svim povredama.

Dugo bolja ekipa sa više dobrih individualaca nije gostovala na Grbavici. Tv u boji za DInamo Minsk.

Meha87
Kontakt:

pet jul 28, 2023 12:32 am

Najjace krenuo Drina ispucat loptu cijeli se sjever dere zagradi i on ih poslusa i primismo go haha

fcz
Kontakt:

pet jul 28, 2023 12:33 am

MiroslavKruzik je napisao/la:
S obzirom da su na Zapadu napadnuti gostujuci navijaci, ne bi me čudilo da u narednoj europskoj tekmi opet budemo imali zdenku zauzetu za gostujuce. Kakav šljam dođe na Zapad, nevjerovatno.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Obicno takve stvari ne podrzavam ali ovaj put cu s punim pravom reci - neka su! Lijepo bi bilo da i pojedini njihovi igraci budu pretuceni. Ono su smrdljivi stakori, kao uostalom i vecina stvorenja koja obitavaju istocno od Turske.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bozidar Radosevic, BrUDA, Dzezvar, Google [Bot], Hare79, salle86 i 52 gosta.

Prijava