nije bio povoljan trenutak da dodje na tekmuMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 12:49 pmNego, jel nam "legenda" Meša bio na utakmici sa Dinamom? Ja mislim da nije, a bio je u Sarajevu ako se ne varam..
gavran je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 12:50 pmnije bio povoljan trenutak da dodje na tekmuMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 12:49 pmNego, jel nam "legenda" Meša bio na utakmici sa Dinamom? Ja mislim da nije, a bio je u Sarajevu ako se ne varam..
200 kSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 2:24 pmKoliko treba da nam legne od saveza, za trece mjesto prosle sezone?
Mislim da je jug bio najveci problem. Tamo se nije ni jedna stepenica vidjelaIlProfessore je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 3:08 pmA nabijem ja i ovu UEFA-u na racq, čuj 8000 eura kazne, još sam gledao, raja se držala pravila haman sve vrijeme, poneki izuzetak, ali mislim da je spiker zasrao sa onim opominjanjem umjesto da su pojačali redare da tjeraju raju odatle, recite ovima u klubu da se sada ne blamiraju razglasom već da pošalju po 10 redara po svim stepenicama, kako god okreneš sigurno nam neće cijena tih redara biti 16 hiljada KM.
Zato sto smo opomenuti od strane delegata, zato je spiker opominjao.IlProfessore je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 3:08 pmA nabijem ja i ovu UEFA-u na racq, čuj 8000 eura kazne, još sam gledao, raja se držala pravila haman sve vrijeme, poneki izuzetak, ali mislim da je spiker zasrao sa onim opominjanjem umjesto da su pojačali redare da tjeraju raju odatle, recite ovima u klubu da se sada ne blamiraju razglasom već da pošalju po 10 redara po svim stepenicama, kako god okreneš sigurno nam neće cijena tih redara biti 16 hiljada KM.
Ako je problem sa jugom trebali su onda i na stepenice postaviti stolice i na taj nacin bi se izbjegla kazna.TheBlue je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 3:12 pmMislim da je jug bio najveci problem. Tamo se nije ni jedna stepenica vidjelaIlProfessore je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 3:08 pmA nabijem ja i ovu UEFA-u na racq, čuj 8000 eura kazne, još sam gledao, raja se držala pravila haman sve vrijeme, poneki izuzetak, ali mislim da je spiker zasrao sa onim opominjanjem umjesto da su pojačali redare da tjeraju raju odatle, recite ovima u klubu da se sada ne blamiraju razglasom već da pošalju po 10 redara po svim stepenicama, kako god okreneš sigurno nam neće cijena tih redara biti 16 hiljada KM.![]()
Zato neka pojačaju broj zaštitara, u čoporu im rastu muda pa makar ih bilo i 10, jer znam kako je naša raja teška generalno i da smo kurčevit narod kojem ne možeš ništa dokazati, a biće bruku Meha koji će imati plave majice ali ništa drugo neće kontati.cipiripi je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 3:18 pmAko je problem sa jugom trebali su onda i na stepenice postaviti stolice i na taj nacin bi se izbjegla kazna.TheBlue je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 3:12 pmMislim da je jug bio najveci problem. Tamo se nije ni jedna stepenica vidjelaIlProfessore je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 3:08 pmA nabijem ja i ovu UEFA-u na racq, čuj 8000 eura kazne, još sam gledao, raja se držala pravila haman sve vrijeme, poneki izuzetak, ali mislim da je spiker zasrao sa onim opominjanjem umjesto da su pojačali redare da tjeraju raju odatle, recite ovima u klubu da se sada ne blamiraju razglasom već da pošalju po 10 redara po svim stepenicama, kako god okreneš sigurno nam neće cijena tih redara biti 16 hiljada KM.![]()
Ovu fakturu bih isporucio zastitarskoj agenciji. Njihovo je da vode racuna o ovim stvarima, klub ih placa da ne bi dolazilo do ovih stvari.
Oni se okrenu prema raji i gledaju kako isti sjede na stepenicama, znam da proslu utakmicu za malo nije doslo do belaja na sjeveru jer smo jedva covjeku dokazali da ne smije sjediti na stepenicama dok je u tim trenutcima zastitar samo to posmatrao.
Ako se ne varam tu je policija usla i rijesila problem.cipiripi je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 3:18 pmAko je problem sa jugom trebali su onda i na stepenice postaviti stolice i na taj nacin bi se izbjegla kazna.TheBlue je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 3:12 pmMislim da je jug bio najveci problem. Tamo se nije ni jedna stepenica vidjelaIlProfessore je napisao/la: ↑sri jul 26, 2023 3:08 pmA nabijem ja i ovu UEFA-u na racq, čuj 8000 eura kazne, još sam gledao, raja se držala pravila haman sve vrijeme, poneki izuzetak, ali mislim da je spiker zasrao sa onim opominjanjem umjesto da su pojačali redare da tjeraju raju odatle, recite ovima u klubu da se sada ne blamiraju razglasom već da pošalju po 10 redara po svim stepenicama, kako god okreneš sigurno nam neće cijena tih redara biti 16 hiljada KM.![]()
Ovu fakturu bih isporucio zastitarskoj agenciji. Njihovo je da vode racuna o ovim stvarima, klub ih placa da ne bi dolazilo do ovih stvari.
Oni se okrenu prema raji i gledaju kako isti sjede na stepenicama, znam da proslu utakmicu za malo nije doslo do belaja na sjeveru jer smo jedva covjeku dokazali da ne smije sjediti na stepenicama dok je u tim trenutcima zastitar samo to posmatrao.
Nije tacno. I na istoku je bilo likova koji su sve vrijeme stajali na onim ogradama kod ulaza na tribinu.Sulevelicanstveni je napisao/la:Mislim da nije bio problem istoka i sjevera, jer su se svi drzali toga.