Jeste..IlProfessore je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 8:08 amJe li sada u 9 žrijebanje potencijalne grupe timova koje možemo dobiti (5-6 klubova) a onda u 3 izvlačenje konačnog protivnika u slučaju eventualnog prolaska u 3. pretkolo?
Jeste..IlProfessore je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 8:08 amJe li sada u 9 žrijebanje potencijalne grupe timova koje možemo dobiti (5-6 klubova) a onda u 3 izvlačenje konačnog protivnika u slučaju eventualnog prolaska u 3. pretkolo?
Uglavnom softverska rješenja ubrzavaju i olakšavaju neke stvari ali uništavaju kontakte ljudi i druženja. Bez obzira što je u pojedinim trenucima čekanje u redu bilo malo i zamorno ipak sve to je nadoknadila šala i razgovori o Želji i drugim temama sa drugim navijačima što je u današnjim brzim vremenima jako potrebno.Qooler je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 11:43 pmŽalosno je da je možda 8h rada nekog softveraša moglo spasiti stajanje 4h na suncu 4000 ljudi.
4000x4h= 16000 h na suncu.
8h rada u klimatizovanoj prostoriji za online kupovinu.
Inače je misterija zasto se za bilo koju tekmu PL ne kupuju karte online.
Nadam se da nije razlog sto neko voli raditi sa kešom, a ne da liježe na račun.
Obična kina koja imaju kapacitet 200 ulaznica dnevno imaju online, a ovamo 13000 se prodaje kao danas + jedan covjek mora obraditi svakog kupca u lancu prodaje ( skeniranje clanskih)
Ma kakve su to priče hahahaha cijeli dan jučer sam se oporavljao od čekanja, tačno mi nije bilo dobro. Neka pogledaju kako to npr. Dinamo i Hajduk rade, ima evo Željovaca koji bi to džaba uradili, pa neka to imamo i za ligu.Valter je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:04 amUglavnom softverska rješenja ubrzavaju i olakšavaju neke stvari ali uništavaju kontakte ljudi i druženja. Bez obzira što je u pojedinim trenucima čekanje u redu bilo malo i zamorno ipak sve to je nadoknadila šala i razgovori o Želji i drugim temama sa drugim navijačima što je u današnjim brzim vremenima jako potrebno.Qooler je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 11:43 pmŽalosno je da je možda 8h rada nekog softveraša moglo spasiti stajanje 4h na suncu 4000 ljudi.
Obična kina koja imaju kapacitet 200 ulaznica dnevno imaju online, a ovamo 13000 se prodaje kao danas + jedan covjek mora obraditi svakog kupca u lancu prodaje ( skeniranje clanskih)
e je.bo te prica... cuj "neka bolji prodje", neka mi prodjemo a mogu oni bolji bitikvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:16 amMa kakve su to priče hahahaha cijeli dan jučer sam se oporavljao od čekanja, tačno mi nije bilo dobro. Neka pogledaju kako to npr. Dinamo i Hajduk rade, ima evo Željovaca koji bi to džaba uradili, pa neka to imamo i za ligu.Valter je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:04 amUglavnom softverska rješenja ubrzavaju i olakšavaju neke stvari ali uništavaju kontakte ljudi i druženja. Bez obzira što je u pojedinim trenucima čekanje u redu bilo malo i zamorno ipak sve to je nadoknadila šala i razgovori o Želji i drugim temama sa drugim navijačima što je u današnjim brzim vremenima jako potrebno.Qooler je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 11:43 pmŽalosno je da je možda 8h rada nekog softveraša moglo spasiti stajanje 4h na suncu 4000 ljudi.
Inače, izvučeni potencijalni protivnici. Ne treba ni razmišljati o njima, nego se pošteno pobiti a Nefčijem, nemamo imperativ, ne bi trebao ni pritisak biti, samo uživanje u još dvije evropske utakmice, pa neka bolji prođe.
Ima i ta mjestaTheBlue je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:26 ame je.bo te prica... cuj "neka bolji prodje", neka mi prodjemo a mogu oni bolji bitikvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:16 amMa kakve su to priče hahahaha cijeli dan jučer sam se oporavljao od čekanja, tačno mi nije bilo dobro. Neka pogledaju kako to npr. Dinamo i Hajduk rade, ima evo Željovaca koji bi to džaba uradili, pa neka to imamo i za ligu.Valter je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:04 am
Uglavnom softverska rješenja ubrzavaju i olakšavaju neke stvari ali uništavaju kontakte ljudi i druženja. Bez obzira što je u pojedinim trenucima čekanje u redu bilo malo i zamorno ipak sve to je nadoknadila šala i razgovori o Želji i drugim temama sa drugim navijačima što je u današnjim brzim vremenima jako potrebno.
Inače, izvučeni potencijalni protivnici. Ne treba ni razmišljati o njima, nego se pošteno pobiti a Nefčijem, nemamo imperativ, ne bi trebao ni pritisak biti, samo uživanje u još dvije evropske utakmice, pa neka bolji prođe.![]()
![]()
![]()
ma naravno....kvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:49 amIma i ta mjestaTheBlue je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:26 ame je.bo te prica... cuj "neka bolji prodje", neka mi prodjemo a mogu oni bolji bitikvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 9:16 am
Ma kakve su to priče hahahaha cijeli dan jučer sam se oporavljao od čekanja, tačno mi nije bilo dobro. Neka pogledaju kako to npr. Dinamo i Hajduk rade, ima evo Željovaca koji bi to džaba uradili, pa neka to imamo i za ligu.
Inače, izvučeni potencijalni protivnici. Ne treba ni razmišljati o njima, nego se pošteno pobiti a Nefčijem, nemamo imperativ, ne bi trebao ni pritisak biti, samo uživanje u još dvije evropske utakmice, pa neka bolji prođe.![]()
![]()
![]()
ali treba imati na umu da smo mi svoje evropske ciljeve već ispunili i da je sve preko bonus, ne stvarati pritisak, nego uživati. A što kaže gavran, da Brazil dođe ja bih se nadao i vjerovao
Zbog toga ja njih ne bi volio. Samo nam treba neka frka na tribinama pa da nas dobro opale po dzepu, zatvaraju stadion i slicno.
Ma jok, iz više razloga.
koje smo srece, ako prodjemo nefci, dobicemo beitar pa opet u izreael