Nismoubaceni element je napisao/la: ↑sub jul 22, 2023 1:51 amJesu li 1921 isli u Baku? Da li ce biti njihov izvjestaj zna li neko?
Nismoubaceni element je napisao/la: ↑sub jul 22, 2023 1:51 amJesu li 1921 isli u Baku? Da li ce biti njihov izvjestaj zna li neko?
Bio sam na sjeveru, ali sam vidio Mehu, nisi ga mogao fuliti u rozoj majici. Iako sam i sam ispostovao grupu i obukao to sto su trazili, nikako ne opravdavam ovo istjerivanje covjeka koji je uz to dosao sa djecom. Neki ljudi jednostavno ne prate internet, nisu upuceni, a ne mozes istjerati covjeka koji je uredno platio svoju kartu samo jer je obukao drugu boju majice. Nije mi to Zeljo. Nije dosao na Jug tako obucen, niti je dosao da provocira, covjek dosao da gleda svog Zelju i to sa zenom i djecom. Taj dan je bio praznik za nas sve. Pozdrav za Mehu, drago mi je da je na kraju sve ispalo koliko toliko ok. Sabura...Hare79 je napisao/la: ↑sub jul 22, 2023 8:43 amhttps://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
Ne treba se zalijetat...
Uzivaj majstore ba...neroazzuro je napisao/la: ↑sub jul 22, 2023 12:52 pmNemojte o platama, nemojte o taktici, nemojte o dugovima, nemojte o igračkom kadru, šta vi znate...
Čovječe, de popusti raju bolan, moraju ljudi o nečemu diskutovat. Forum tome i služi, za diskusiju.
Ako ti ne štima, nemoj ulaziti i ćao. Ili jednostavno prijavi administratorima. Svako malo ti ušutkuješ ljude.
Pazi, gotivim te, rega si lik ali de malo odvadi živ bio.
PretjerujesJacksparrow je napisao/la: ↑sub jul 22, 2023 2:12 pmManijacima treba dati jug na raspologanje i sav prihod od juga za organizaciju sebi gostovanja za baku
Ne treba se preseravati, kakvih 25 KM u drzavi u kojoj je prosjecna plata 1000 KM i fudbal na nivou poluamatera.drenko je napisao/la: ↑sub jul 22, 2023 1:09 pmodlicna stvar bi bila kada bi za sve tribine stavili cijenu karte 25 KM, naravno od toga nema nista, iz nekoliko razloga ali samo od karata klub bi na 12.500 ulaznica prihodovao 312.000 KM
po sadasnjim racunicama prolaskom u drugo kolo, sa prihodom od karata u dvije utakmice, tv pravima i sponzorskim paketima klub ce prihodovati oko 1.6 miliona
slazem se ali kad su navijaci generalni sponzor moze se pomoci i na ovaj nacin vec su digli cijene karata tako da od toga nema nista govorim da bi bilo okej kao ideja bruku para donijeti u klub kroz karteflux je napisao/la: ↑sub jul 22, 2023 2:17 pmNe treba se preseravati, kakvih 25 KM u drzavi u kojoj je prosjecna plata 1000 KM i fudbal na nivou poluamatera.drenko je napisao/la: ↑sub jul 22, 2023 1:09 pmodlicna stvar bi bila kada bi za sve tribine stavili cijenu karte 25 KM, naravno od toga nema nista, iz nekoliko razloga ali samo od karata klub bi na 12.500 ulaznica prihodovao 312.000 KM
po sadasnjim racunicama prolaskom u drugo kolo, sa prihodom od karata u dvije utakmice, tv pravima i sponzorskim paketima klub ce prihodovati oko 1.6 miliona
Pare se trebaju namaci na drugi nacin, a ne pljackati navijace. Imas fan shop, napravi fan zone, trazi spomzore, a ne udarati po "sirotinji".