ima jedan sa bradicom koji sve analizira

Joj zamisli da nam je Edis trener u Europi, lik bi sat vremena na konferenciji pričao o budžetu, pitama, tepsijama, galamio malo na novinare.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet jul 21, 2023 12:53 pmI ne znam dze mi je drug Sheldon akademik lgbt da nam protabiri ovdje greske basica... Da kaze da smo igrali isto s edisom
Obzirom da se bašić prije dolaska kod nas bio gotovo oprostio od trenerskog posla i razradio druge biznise, mislim da je i njemu u interesu da ostane dugo kod nas ako ništa čisto zbog izazova, jer je čovjek finansijski već poprilično obezbijeđenMajkel je napisao/la: ↑pet jul 21, 2023 1:00 pmJoj zamisli da nam je Edis trener u Europi, lik bi sat vremena na konferenciji pričao o budžetu, pitama, tepsijama, galamio malo na novinare.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet jul 21, 2023 12:53 pmI ne znam dze mi je drug Sheldon akademik lgbt da nam protabiri ovdje greske basica... Da kaze da smo igrali isto s edisom
Ovaj čovjek od kad je došao nije se požalio na uslove u kojima radi, a izgubio je dva igrača koji su nosili igru prošle sezone.
Nadam se da ćemo ga dugo gledati na klupi.
Neka, ima i u trecem pretkolu ekipa nositelja sa kojim se moze igrat.Jacksparrow je napisao/la: ↑pet jul 21, 2023 1:21 pmMoja zelja prolazak nefcija i dolazak Dzekinog fenera na Grbavicu jaooo onda i njih mlatnemo i tamamskromno
Zbog one akcije kod drugog gola, svi oni koji su branili Edisa, a nas ostale ismijavali i pričali "šta mi znamo", se trebaju izvinuti, prvi Sheldon neznalica.Majkel je napisao/la: ↑pet jul 21, 2023 1:00 pmJoj zamisli da nam je Edis trener u Europi, lik bi sat vremena na konferenciji pričao o budžetu, pitama, tepsijama, galamio malo na novinare.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet jul 21, 2023 12:53 pmI ne znam dze mi je drug Sheldon akademik lgbt da nam protabiri ovdje greske basica... Da kaze da smo igrali isto s edisom
Ovaj čovjek od kad je došao nije se požalio na uslove u kojima radi, a izgubio je dva igrača koji su nosili igru prošle sezone.
Nadam se da ćemo ga dugo gledati na klupi.
Nakon više od 6 godina si se prijavio samo da ovo napišeš?revolt je napisao/la: ↑pet jul 21, 2023 10:56 amČestitke svima, svi smo zaslužni za ovo. Bilo se lijepo probuditi jutros.
Samo za ove što hvale Amoaha,to je jedini igrač koji narušava atmosferu u ekipi,pored toga što se digao u zvijezde i katastrofalno igra. Nedolazak na videoanalize se kažnjava novčano i novac ide u kasu za igrače,on ne dolazi na video analize nikako i otvoreno govori da mu ne pada napamet ni dolaziti niti plaćati kazne. Za sve smo krivi mi navijači,kao i za Santosa,čim dođe neko sa strane diže se u nebesa. Iako je interna informacija,navijači trebaju znati i obrazovati se,ako je neko došao sa drugog kontinenta ne mora se odmah dizati u nebesa.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk